• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Su ısıtıcıyı fişte unuttum

Peki bunun bir süresi var mı? Saat 13.00'dan beri bu vaziyettedir eğer unuttuysam. Yarın gidecegik eve tekrar şimdi geri dönmeli miyim

Yeni tarz bir kettle mı? Benim 15 senelik su ısıtıcım icindeki su kaynayınca kendini otomatik kapatıyor. İçinde su yoksa yine kapanıyor. Markası nedir bakın netten özelliklerine otomatik kendini kapatma var mı diye varsa hiç problem olmaz. Benim de hep fişte takılı kalır.

Su yokken açık bırakınca atmıyor sürekli çalışıyor bn de unutmuştum uzun süre atmayınca baktım su yok. Markası fakir

Ben noule bir sey yaptigimda site guvenligi afayip dairemkn elektriklerini kestiriyorum salterden.arkadasiniz vs varsa dairenjn elektrigini kessin

Kettle'ın markasını modelini biliyorsanız, internetten kullanma kılavuzunu filan bulabilirsiniz. Oradan kestirebilirsiniz akıbetinin ne olacağını. Ya da patlayan bir şeyse, mutlaka daha önce birileri patlatmıştır, en kötü onunla ilgili haberleri bulursunuz.

Benim çay makinesi, kaynadıktan sonra bir düğme atıyor ama sıcak tutma özelliği devreye giriyor. Sizinki öyle değilse, kaynayınca düğme otomatik atmıştır. Üstünde bile olsa çalışmaz.

Hediye gelen çok sevdiğim kettelim aklıma geldi. Gümüş renkli, kırmızı ışıklı, kaynayınca otomatik atan kettilim😍
Bir hafta sıcak suyumuz yoktu biz de banyo yaparken suyu kettilda ısıtıyorduk, eşim kettilimi kovadaki suyun içine daldırıp banyo yapmış 😣 gitti güzelim kettilim 😔
Bunu buraya niye yazdım ? Demek hala acısı içimde aklıma geldikçe üzülürüm 😔

Fişe takılı her ürün yangın çıkarmaya sebep olabilir. Atmış olsa dahi kaçak olabilir ki bu cok sık olur küçük ev aletlerinde.
Atsa dahi kaçak varsa patlayabilir bu yine iyi tarafı ama yangına da sebep olabilir bu en kötü tarafı.
Ben bırakıyorum olmuyor diyenlere bakma sen

Peki bunun bir süresi var mı? Saat 13.00'dan beri bu vaziyettedir eğer unuttuysam. Yarın gidecegik eve tekrar şimdi geri dönmeli miyim

Tatile giderken ütüyü fişte mi unuttum diye aklıma düşünce 1.5 saattir gittiğim yolu jet hızıyla geri dönen biri olarak bu kadar rahat olmayı isterdim valla ehehe. Bu aklıma düşecek ben bırak yarın dönmeyi hemen dönerim, uyku uyuyamam. Neyse umarım bir şey olmamıştır.

İçinde su yoksa daha tehlikeli bence. Çünkü su varken kaynayınca düğmesi genelde buhardan otomatik atar. Su yoksa cihaz kendi kendini eritebilir. Ben olsam dönerdim.

bazı kettlelar tık dıye atmıyor rezıdans sureklı ısınıyor fıse takınca aktıf ısınıyor
bırde benımkı tık dıye atara guvenmeyın arızalanırsa nerden bıleceksınız
fıste takılı olmasında bırsey yokta acıkken ve tık dıye atmıyorsa yangın cıkabılır
ıcınde su yokken dugmesı aktıfken bırde fısteyken tam havai fişeklık olur

kettlenızın huyunu sız bılırsınız nasıldır kendılerı

Bende teyzemlerdeyken kettılın içinde su var diye düğmesine bastım.6-7 yıl oluyor.birden evde yangın kokusu oldu.bir baktık kettıldan dumanlar çıkıyor.patlamadı ama kettıl neredeyse yangın cikariyordu.cok üzüldüm.icinde su olsaydı daha iyiydi.olmamasi yangın nedeni tecrübeyle sabit

Back
X