Doğuma Hazırlık Şu ismlere bakarmısınız?Sizin fikriniz önemli

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben kızıma koymayı düşünmem ama güzel bir isim.
Güneş ismini ben de severim.
Yalnız ismi güneş olan çok esmer bir arkadaşım vardı, tuhaf oluyordu :1:
Kapalı güneş filan şeklinde alay konusu.

en azından öz be öz bizden bi isim.geçen bi bayan kızının adını paris koymayı düşündüğünü yazmıştı.:37: bu arada bi arkadaşım parla ismini koydu kızına..ne alaka derseniz;bilmiyom,benden de bi fikir olsun işte:1:

güneş sık kullanılan bi isim degil ama adı ustunde bi isim.bence daha değişik isim koyun.cocugunuz ilerde okula baslayınca adının anlamı ne diye sorsunlar:66:

güneş isminde bir tanıdığım var benimde çok esmer adı yakışmıyor bence güneş dedinmi sarışın bişi olması lazım gibi geliyo insana...sarışınsan yakışır bence güneş...:49:

en azından öz be öz bizden bi isim.geçen bi bayan kızının adını paris koymayı düşündüğünü yazmıştı.:37: Bu arada bi arkadaşım parla ismini koydu kızına..ne alaka derseniz;bilmiyom,benden de bi fikir olsun işte:1:

paris mi:35: Allah akıl fikir wersin gerçekten böyle insanlara..

cnm güneş güzel we herkeste olmayan bir isim..anlamlıda.. Güneş gibi parlak güzel bir ömrü olsun meleğinin..

en azından öz be öz bizden bi isim.geçen bi bayan kızının adını paris koymayı düşündüğünü yazmıştı.:37: bu arada bi arkadaşım parla ismini koydu kızına..ne alaka derseniz;bilmiyom,benden de bi fikir olsun işte:1:

bende eğer kızım olursa Melek koyacağım ama koymasaydım aklımdaki isim Parla :)
ilkokulda bizden büyük bi abla vardı sarısın ve ismi güneş ti güzel kızdı ama yakışıyo yani sarışınlara.

Paris isminden bin kat iyi en azında içimi ısıttı hem de yerli

Evet arkadaşlar ben kendim sarışınım.Yeşil gözlüyüm.Ama eşim esmer kahverengi gözlü.Tabi kayınvalidem falanda sarışın renkli gözlü.Çocuğun sarışın olma ihtimali var ama esmer olursa evet biraz farklı durabilir.

ben beğenmedim güneş ismini..
paris de olmamalıymış bence..
istanbul olsun okanın kızı gibi daha iyi..
ben ahsen simla mısra zeynep bunlardan birini dşünüyorum......................

bende yiğenime isim aramaktayım arkadaşlarr :55: yakışıklımız için eray, etka ve yuşa isimleri arasında kaldık fikirlerinizi bekliyorum :44:

Back
X