herkese geçmiş olsun..
bende tam bir sene önce 23 haftalık bebeğimi erken su kesesi açılması sonucu kaybettim.
sebebini o kadar çok şeye bağladı ki drlarım bir neden yazamayacağım.
preklampsi olmuştum, plesentam çok büyük ve aşağıdaydı, amniyosentez olmuştum.
bunların hepsi erken su kesesi açılmasına sebep olabilirmiş..
şimdi 29+5 günlük hamileyim preklampsi olmadım, plesantam normal, amniyosentez olmadım..
bakalım sonumuz nasıl olacakk..
bundan sonrası hepimiz için güzel olsun..
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahh..[/QUOT
Sevgili Tosbaa umaraım bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun. Meraklanma pozitif düşün sorun yaşamadan bebeğin gelecek.
Geçmiş olsun gel bebek gel inşallah gelecekteki gebeliğin sorunsuz geçer.İkimizde aynı yıl dolaylı yollardan aynı şeyi yaşamışız ama bana o an dünyada bunu yaşayan ilk benmişim gibi gelmişti.Hiç bir tehlike atlatmadan hiç birşeyi düşünmeden hamileliği doyasıya yaşamak nasıl bir şey acaba çok merak ediyorum...
İnşallah canım Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin minik tosbaanı.Allah anne ve babasıyla sağlıklı güzel ve mutlu günler geçirmeyi nasin etsin bebişine.
amin canım, hepimiz için en hayırlısı olsun inşallah..herkese geçmiş olsun..
bende tam bir sene önce 23 haftalık bebeğimi erken su kesesi açılması sonucu kaybettim.
sebebini o kadar çok şeye bağladı ki drlarım bir neden yazamayacağım.
preklampsi olmuştum, plesentam çok büyük ve aşağıdaydı, amniyosentez olmuştum.
bunların hepsi erken su kesesi açılmasına sebep olabilirmiş..
şimdi 29+5 günlük hamileyim preklampsi olmadım, plesantam normal, amniyosentez olmadım..
bakalım sonumuz nasıl olacakk..
bundan sonrası hepimiz için güzel olsun..
Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahh..[/QUOT
Sevgili Tosbaa umaraım bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun. Meraklanma pozitif düşün sorun yaşamadan bebeğin gelecek.
Sevgili Ecrinbulut sana da geçmiş olsun, Allah kimseye bu acıları yaşatmasın. ben şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum, eşimle farklı şehirlerde olmak zorundayız, 40 yaşındayım, yani işim zor. Önümüzdeki aylarda tüp bebek deneyeceğiz. İnan tekrar sorun yaşarmıyım diye de çok korkuyorum. Umarım tekrar sorunlar olmaz.
inşallah bir sorun olmadan bebeşinin haberini alıp sağlıkla kucağına alırsın canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?