Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

kelebek8

hiçbişey eskisi gibi deil
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
876
46
318
merhaba akadaşlar.

27.10.2011 de akşam yemeğinde suyum geldi.3 gün hastanede yattım.serum ve antibiyotikler verdiler.idrar yollarımda yoğun enfeksiyon varmış.sonra hastanede su gelmeye devam edince mecburen 29.10.2011 de gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık.( su geldiğinde ve doğum anına kadar bebeğim yaşıyordu .ama ciğerleri gelişmediği için yaşama tutunması için hiç şansı yoktu.suni sancıyla normal doğum yapmak zorunda kaldım.(( şimdi lohosayım ama ellerim bomboş.isyan etmek istemiyorum ama içimdeki acıda hiç kolay değil.Allah böyle taktir etmiş demekten başka çarem yok.((
Benim anlamadığım idrar yolları iltihabı yüzünden çocuk düşebiliyorsa neden testler yapılmıyor. ilk testlerim hamile kaldığımda yapıldı.sonuçlar iyi çıkmıştı.sonra bir daha hiç test istemedi doktor bizden.şimdi araştırınca %10 oranında bu olay görülüyormuş.neden ihmal ediliyor bu oran küçük bir oran değil ki.((

inanamıyorum bu yaşadıklarımı benim yaşadığıma.sanki kabustayım ve uyanacağım.nefes almak bile güçleşiyor zaman zaman.((

oğlum olacaktı.kendimi suçlamaya çalışıyorum.bir tane sebep bulamıyorum.yok işte bomboşum.göğüslerime süt indi.gergin ve acıyor.

benimle aynı acıyı yaşayanlar lütfen yazsın.

geçmiş olsun canım...allah sabır versin....bi daha yaşamazsın inş...bende 4 ay önce 14 haftalık bebeğimi kaybettim...hep düşündüm kendi kendimi yedim neden neden diye ama sonuç yok...sadece nasip değilmiş diyorum artık....seni çok ii anlıyorum ama

Cnm cokcok gecmis olsun..allahim sabrini versin ve bi an once karninda kucaginda bebegine kavusur en saglikli sekilde.kendini suclucak bisi yok nasip deilmis cnm uzme kendiniii

canım sana da çok geçmiş olsun.sen neden kaybettin bebeğini.tedavi oldun mu.tekrar ne zaman hamile kalabilirmişsin.hafifliyor mu yaşadıkların.sanki hiç bitmeyecek gibi hissediyorum.

göğüslerine süt indi mi seninde.benim canım çok acıyor.sendede olduysa ne yaptın.doktor parlodel diye bir ilaç verdi.mide bulantısı yapıyormuş ne yapmalıyım.acaba kullanmasam mı.uff.kafam çok karışık.

çok geçmiş olsun şekerim ben de 4,5 ay önce 27 haftalık sezeryan yaptım bebeğim 3 gün yaşadı acımız ortak.ben hastanedeyken dr süt çekilsin diye ilaç vermişti adını hatırlayamıyorum.küçük bir şişe içinde iki minik hap 60 tlydi bi hafta sora aynısından yine kullandım iyi geldi sütüm çekildi rahatladım.yan etki de olmadı.6 ay korunma sürecinden sora hamile kalabilirsin.ve inanki acın yavaş yavaş hafifleyecek hiçbir acı ilk günkü gibi kalmaz o zaman insanlar yaşayamazdı.düşün analar aslanlar gibi evlatlarını bir kurşunla şehit veriyolar onların acısıyla bizimki bir olabilirmi? bizim acımız yaşamadıklarımızla ilintili,hayallerimiz yıkıldı çünkü.ama en azından hiç anımız yok emzirmedik bile.ya besleyip büyütseydik sora kaybetseydik? daha kötü olurdu.gerçi bu da alınyazısı o da..elimizden ne gelir sabretmekten başka...

evet canım haklısın.bende bunları düşünüp biraz acımı hafifletiyorum.erken sezeryan yapmanın,gebeliğinde yaşadığın sorunun neydi.özel doktora mı gittin.devlete mi.ben ne yapacağımı kestiremiyorum.perşembe kontrolüm var.ilk kontrol.umarım kolay atlatırım.ben şimdilik dokunamıyorum göğüslerime ve ilacıda kullanmadım.çok fazla yan etkisi var.
bu süt kendiliğinden çekilse sakıncası olur mu fikrin var mı.acıya katlanmayı deneyeceğim.zaten suni sancıda yeterince çektim.birkaç gün daha çekerim diyorum kendime.

merhaba cnm yaklaşık 8 ay önce bnde aynısını yaşadık 22 haftalık ikizlerimi kaybettim bnm suyum fazlalışıyodu bi sabah suyum geldi we hmn hastaneye gittik banada seninki gibi srumlar fitiller antibiyotikler ama olmadı akşam suyum boşaldı we doğuma alındım son ana kdr yaşadı meleklerim ama sonra....
2 gn snr ewde bi sabah uyandım ki pijamamın üstü göğüslerim ıpıslak ağlayarak annme bağırdım görür görmez süt dedi dru aradık hmn ilaç werdi ama adını unuttum içtim 1 gn snr çekildi sütlerim(
acın çok yeni tabii hçbir zaman geçmeyecek ama hafifleyecek allahtan sabır diliyorum senin için...tek duamız rabbim bizi bidaha böle bi acıyla imtihan etmesin işlhh

çok geçmiş olsun canım sana da.gerçekten bu zor bir acı. hiç benim başıma geleceğini düşünmezdim.hala inanamıyorum.göğüslerimden süt akmıyor benim.ama çok sertleşti.dokunamıyorum.sanki kocaman iki tane çıban var önümde.ilacı kullanmadım.bunu çekeceğim.doğumda daha büyük ağrı çektim.buna da dayanırım.ilacın yan etkileri fazla.mide bulantısı kusma v.s kusarken kanamam artar zaten içim geçmiş durumda öğürmekle uğraşmak istemiyorum.
yeni çocuk düşünüyormusun peki canım.ne durumdasın.tedavi oldun mu.beni nasıl bir süreç bekliyor bilmiyorum ama.tedavi süresinden sonra hamile kalmak istiyorum.sen ne düşünüyorsun.

moralim hiç herinde değil.düşünemiyorum sanki.isimleri bile karıştırıyorum.şuursuz gibiyim.dışarıdan bakan bunu anlamaz belki ama ben biliyorum ne yaşadığımı.herşey sinirimi bozuyor.herşey olumsuz geliyor.((

herşeyi kırıp dökmek geliyor içimden ama Allah a şükredip hiçbirşey yapmadan susuyorum.((( biri ışıkları yakacak ve ben bu karanlıktan kurtulacağım sanki.

benimle paylaşımların için teşekkür ederim.

şekerim süt çektiren ilacın adını hatırlayamadım demiştim ya şimdi eczacımı aradım sordum adı dostinex.ve hemen acilen doktoruna danışıp kullan bana hiçbi yan etki yapmadı.göğüslerin daha beter olmasın süt ateş falan yapabilir.çok eziyetli bilirim kolunu kaldırınca bile ağrır.kendine boşuna eziyet etme derim ben.ilaç 60 tl civarı içinde iki adet var.ikisini de aynı anda yutuyosun.1 hafta sonra yine 2 adet yutuyosun.ilk hafta aldığın zaman zaten hemen bir rahatlama hissediyosun.canım benim demek sen normal doğum yaptın daha iyi buna sevindim.bu benim 2.sezeryanımdı.plasenta previa totalis denen bi rahatsızlık yüzünden 27.haftada kanamayla acilen hastaneye yetiştik ve kanamadan gitmeyim diye bebeği aldılar falan filan uzun hikaye..cerrahpaşada bi profun özel muayenesine gittim.ameliyatını cerrahpaşada yapçam dedi ama ameliyatıma da girmedi doçentlerden biri yaptı.ameliyat başarılı geçti de servise çıktığımda hemşireler rezaletti hatırlamak istemiyorum..

rabbim sabırlar versin canım çok çok geçmiş olsun acın çok taze daha allah dayanma gücü versin yaşadıklarımız kolay şeylar değil ama bir zaman sonra hafiflicek hayırlısı diyelim canım allah bi daha bize böyle acılar yaşatmasın inş.....

ewet insan başına gelebileceğini düşünemiyor hç ama kader bn mart ayında kaybettm 50 gn kanamam olmuştu zaten o kanama sürdükçe kndimi ii hissedemedim çok zor gnlerdi herkes lohusa muamelesi yapıyo ellerin boş olsada öle ama 50 gn snr kndimi toparlamaya başladım dr kontrollerine gittim dr 3 ay snr tekrar bebk düşünebileceğimi söledi ama bz ona hazır değildik eşimde bende
kendimi bi spor salonunda buldum 4 ay gittim bu arada acın tabiiki tamamen gitmesede hafifliyo yerini yeni umutlar alıyo
we eylülde korunmamız bitti çok şükür allahıma aratmadan 2. bebeğimi werdi bana şiuan 8 haftalık hamileyim bu sefer tek.
allah bu sefer yüzümü güldürsün işlhhh
yanii bzler canlı örnekleriz acılarımız kaderlerimiz aynı bnm bi topiğim war oraya gel gzl dostluklar war orda zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın sende......

Geçmiş olsun.Allah sabır versin.Ben de 2 sene önce 21.haftada kaybettim bebeğimi.Sorun vardı ve sonlandırılması gerekiyodu.Ben de suni sancıyla normal doğum yaptım.2 gün hastanede yattım sürekli sakinleştirici verdiler ve epidural yaptı dopktorum onun için fiziksel acı çekmedim pek.Ama yürekteki acının tarifi yok.Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo ama zamanla hafifliyo.Unutulması mümkün değil ama hafifliyo.Benim de oğlum olacaktı.Yavaş yavaş alışverişe başlamıştık.Çok zor günler geçirdim.Bebek istediğim için de hemen toparlanmam gerektiğine karar verdim ve doğumdan bir süre sonra tatile çıktık.Çok iyi geldi uzaklaşmak.
Benim de göğüslerim çok feci olmuştu.Dokunmayı bırak üstüme bişey giyemiyodum acımdan.Annem göğüslerini sar demişti yapmamıştım.Sonra doktorumu aradım dostinex verdi ve göğüslerini sar dedi.İlacın içinde 2 tane var zaten.Gece yatarken ikisini de iç dedi mide bulantısı yaptığı için gece iç dedi.Bandajla da sıkı sıkı sardım göğüslerimi.O ilaç çok rahatlattı.
Yaşadıkların çok yeni acın çok taze.Bir süre sonra gülmeye başlıyosun.Gülerken vicdan azabı çekiyosun.Sonra yavaş yavaş acın hafiflemeye başlıyo hayata kaldığı yerden devam ediyosun.
Yaşadığımız bu kadar acıdan sonra 6 ay sonra tekrar hamile kaldım.Endişelerle dolu bir hamilelik geçti tabii ki.Şimdi oğlum 9 aylık oldu bile.O günleri tabi ki unutmadım hala aklıma geldiğinde gözümden bir damla yaş akıverir kaybettiğim oğluma.
Kendini suçlama.Alnımıza yazılanı yaşıyoruz.Ömrü o kadarmış.İnşallah en hayırlı zamanda tekrar hamile kalır ve sağlıkla kavuşursun sen de bebeğine.

canım 24 eylül 2010 da aynı şeyi yaşadım 20 haftalık bebeğimi aynı şekilde kaybettim çok sorguladım yaşadıklarımı doktora lanet etim ama bazen kader demek gerekiyor galiba yiyecek ekmeği yokmuş meleklerimizin .şimdi 9 aylık hamileyim meleğimin kardeşini inşallah dünyaya getireceğim .sana sabır ama güçlü ol herşey güzel olacak emin ol.

çok geçmiş olsun Rabbim bi daha böyle bi acı yaşatmasın, bende 16 haftalık oğlumdan vazgeçtimtim ona bakamamaktan korktugum için çünkü o sakattı, acını çok iyi anlıyorum Rabbim sabır versinden başka bi şey diyemiyorum benimde gögüslerimden süt gelmişti ellerin boş kalması çok kötü inş. zamanla daha iyi olursun ikinci bebeğini sağlıkla kucagına alırsın

evet o ilaç çok etkili bende kullanmıştım gögüslerim çok sert olmuştu ve süt geliyordu doktorum onu önerdi çok etkili dedi içinde iki tane var zati bende onu kullandıktan sonra düzelmişti

cuma günü kürtaj oldum.(( içerde 16mm parça kalmış.akıntım kesilmişti.onu aldı doktor.yanımda bir kadın suni sancı verdiler.normal doğum yaptı.bebeğini dünyaya getirdi ve ağlama sesini duydum.Allah uzun ömür versin onun bebişine.ama benim için çok travmatik bir durumdu.eve gelince saatlerce ağladım.5 dakikalık işlem için 2,5 saat doğumhanede bekledim.önce doktor bekledim sandalyede.sonra kanama takibi yapıldı.

herkes önemsiz bir olay gibi konuşuyor.yaşadıklarımı sanki bileğimi burkmuşum gibi hiçe saymamı bekliyorlar .sinir oluyorum o insanlara.

canım Allah bebişine sağ salim kavuşmanı sağlasın inşallah.Allah bana da tekrar anne olma heyecanını yaşatır inşallah.

canım tekrar anne olman çok güzel.inşallah Allah bana da nasip eder.bir an önce tekrar anne adayı olmak istiyorum.anne de tabi.

İnşallah bebeşini kucağına sağlıkla alırsın nazcığım.Allah bana da nasip eder inşallah.
canım ben yeni üye oldum sayılır.çok detaylı bilmiyorum.topik ne demek.topiğe nasıl geleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…