merhaba akadaşlar.
27.10.2011 de akşam yemeğinde suyum geldi.3 gün hastanede yattım.serum ve antibiyotikler verdiler.idrar yollarımda yoğun enfeksiyon varmış.sonra hastanede su gelmeye devam edince mecburen 29.10.2011 de gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık.( su geldiğinde ve doğum anına kadar bebeğim yaşıyordu .ama ciğerleri gelişmediği için yaşama tutunması için hiç şansı yoktu.suni sancıyla normal doğum yapmak zorunda kaldım. (( şimdi lohosayım ama ellerim bomboş.isyan etmek istemiyorum ama içimdeki acıda hiç kolay değil.Allah böyle taktir etmiş demekten başka çarem yok. ((
Benim anlamadığım idrar yolları iltihabı yüzünden çocuk düşebiliyorsa neden testler yapılmıyor. ilk testlerim hamile kaldığımda yapıldı.sonuçlar iyi çıkmıştı.sonra bir daha hiç test istemedi doktor bizden.şimdi araştırınca %10 oranında bu olay görülüyormuş.neden ihmal ediliyor bu oran küçük bir oran değil ki.((
inanamıyorum bu yaşadıklarımı benim yaşadığıma.sanki kabustayım ve uyanacağım.nefes almak bile güçleşiyor zaman zaman.((
oğlum olacaktı.kendimi suçlamaya çalışıyorum.bir tane sebep bulamıyorum.yok işte bomboşum.göğüslerime süt indi.gergin ve acıyor.
benimle aynı acıyı yaşayanlar lütfen yazsın.
cuma günü kürtaj oldum.(( içerde 16mm parça kalmış.akıntım kesilmişti.onu aldı doktor.yanımda bir kadın suni sancı verdiler.normal doğum yaptı.bebeğini dünyaya getirdi ve ağlama sesini duydum. Allah uzun ömür versin onun bebişine.ama benim için çok travmatik bir durumdu.eve gelince saatlerce ağladım.5 dakikalık işlem için 2,5 saat doğumhanede bekledim.önce doktor bekledim sandalyede.sonra kanama takibi yapıldı.
herkes önemsiz bir olay gibi konuşuyor.yaşadıklarımı sanki bileğimi burkmuşum gibi hiçe saymamı bekliyorlar .sinir oluyorum o insanlara.
cuma günü kürtaj oldum.(( içerde 16mm parça kalmış.akıntım kesilmişti.onu aldı doktor.yanımda bir kadın suni sancı verdiler.normal doğum yaptı.bebeğini dünyaya getirdi ve ağlama sesini duydum. Allah uzun ömür versin onun bebişine.ama benim için çok travmatik bir durumdu.eve gelince saatlerce ağladım.5 dakikalık işlem için 2,5 saat doğumhanede bekledim.önce doktor bekledim sandalyede.sonra kanama takibi yapıldı.
herkes önemsiz bir olay gibi konuşuyor.yaşadıklarımı sanki bileğimi burkmuşum gibi hiçe saymamı bekliyorlar .sinir oluyorum o insanlara.
Hatta tam yaşadıklarımı buradaki arkadaşlara da yardımcı olur diye paylaşmıştım , okumak istersen linke tıkla
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/472510-lutfen-doktorunuzu-iyi-secin.html
hiç önem siz değil ben bu hafta doğum yapıcam kısmetse ama kalbimin bir yanı hala sızlıyor kaybettiğim bebeğim için bende o gün 7 saat o hastaneden bu hastaneye koştum kurtarabilirmiyim diye bebeğimi kaybettiğimde yan odada bir anne kucağına almıştı bebeğini neler hissetiğini ben biliyorum bak hala aklıma kaybettiğim bebeğim geliyor ve ben o günden beri şöyle dua ettim bana bu acıyı unutturacak bir acı yaşatma allahım dedim .sende unutma bırak canın yansın bütün duygularını yaşa ama unutma gene söylüyorum dahada büyük acılar var bu yaşadığın son acı olsun güçlü ol ve isyan etme bazen takdiri ilahi demekten başka birşey gelmiyor elden umarım bir dahaki sefere çok kolay bir şekilde sağlıklı sıhattli bebişini alırsın kucağına ben her akşam kaybettiğim meleğimle konuşuyorum ona kardeşini anlatıyorummmm .yardımcı olabileceğim bir konu olursa bilgi paylaşım elimden geleni yaparımmm.
merhaba akadaşlar.
27.10.2011 de akşam yemeğinde suyum geldi.3 gün hastanede yattım.serum ve antibiyotikler verdiler.idrar yollarımda yoğun enfeksiyon varmış.sonra hastanede su gelmeye devam edince mecburen 29.10.2011 de gebeliği sonlandırmak zorunda kaldık.( su geldiğinde ve doğum anına kadar bebeğim yaşıyordu .ama ciğerleri gelişmediği için yaşama tutunması için hiç şansı yoktu.suni sancıyla normal doğum yapmak zorunda kaldım. (( şimdi lohosayım ama ellerim bomboş.isyan etmek istemiyorum ama içimdeki acıda hiç kolay değil.Allah böyle taktir etmiş demekten başka çarem yok. ((
Benim anlamadığım idrar yolları iltihabı yüzünden çocuk düşebiliyorsa neden testler yapılmıyor. ilk testlerim hamile kaldığımda yapıldı.sonuçlar iyi çıkmıştı.sonra bir daha hiç test istemedi doktor bizden.şimdi araştırınca %10 oranında bu olay görülüyormuş.neden ihmal ediliyor bu oran küçük bir oran değil ki.((
inanamıyorum bu yaşadıklarımı benim yaşadığıma.sanki kabustayım ve uyanacağım.nefes almak bile güçleşiyor zaman zaman.((
oğlum olacaktı.kendimi suçlamaya çalışıyorum.bir tane sebep bulamıyorum.yok işte bomboşum.göğüslerime süt indi.gergin ve acıyor.
benimle aynı acıyı yaşayanlar lütfen yazsın.
bu arada inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın,umarım herşey yolunda gider canım..iyi haberlerini verirsen sevinirim.senin için dua ediyorum :)
Öncelikle büyü geçmiş olsun.01 kasım gecesi sabaha karşı aynı şeyi biz yaşadık. 19 haftalık bebeğimizi kaybettik.Akşam saatlerinde su kesem patladı.Eşim iş sebebiyle yoktu evde,zaten gurbetçiyiz yeni taşındık bulunduğumuz yere.Kramplarımla bekledim eşimin gelmesini.Ne olacağınıda bilmiyordum.İlk hamileliğim,ve bebeğim kurtulur diye ümitlyidim.Eşim bir kaç saat sonra geldiğinde,eşimle birlikte lavaboya normal doğum şeklinde bebeğimi düşürdüm.Daga o günün sabahında bebeğimizin kalp atışlarını dinlemiştik.HAmileliğim sorunsuzdu...Şimdi lohusayım ama ellerim bomboş.Benimde sütüm geliyor.Bebeklerimizin nasipleri geliyor ama onlar yoklar.Çok acı geliyor bazen dayanamıyorum bir boşluğa düşüyorum.Ama bu acılarda bizler için.İsyan etmeden yüreklememiz ve bu imtihanı atlatmamız gerekiyor.SEnin sayende,başkalarının yazdığı yorumları,yaşadıklarını ve boyle birşey yaşayıp şu an bebebğini kucaklayanları okudum ve bu bana büyük bir moral oldu.Çünkü içimde oyle bir korku varki bundan sonra ne olacağına dair.Boyle burada yazanları senin saynde okudum ve korkularım morale dönüştü.İçinde olduğun durumu çok iyi anlıyorum.Umarım krkularımız ümide ve mutluluğa dönüşür en kısa zamanda.Bu arada ben daha doktora gitmedim.Gitmeyi düünüyorum kısa zamanda.TEstler yapılması gerekiyor falan demiş bazı arkadaşlar bazı forumlarda,sen naptın bu durumdan sonra doktora gittinmi...Ben hiçbirşey bilmiyorum ve çok çaresiz hissettiriyor kendimi.Eğer gittiysen doktora,napılması gerektiğine dair bilgin varsa öğrenebilirmiyim?Seninde bana sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmak istedrim.Tekrar çok geçmiş olsun,Allah bizlere ve tü isteyenlere sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip etsin.Meleklerimizi önce Allah bize emanet etti şimdide biz Allahıma...
canım Allah bebişine sağ salim kavuşmanı sağlasın inşallah.Allah bana da tekrar anne olma heyecanını yaşatır inşallah.
tabiiki olacaksın bunu yaşayan bir çok insan var maalesef sadece doktorunu iyi seç başka endişelenecek bişey yok
canım bende bu şekilde bir bebek kaybettim sana dr şebnem tandoğanı tavsiye ediyorum beni çok iyi bir şekilde takip etti ve 40 haftama geldim ufak bir kaç önlem dışında bir şey yapmam gerekmedi ama alınacak başka önlemler varsa da hiçbir şeyi atlamıyor kesinlikle tavsiye ederim
Öncelikle büyü geçmiş olsun.01 kasım gecesi sabaha karşı aynı şeyi biz yaşadık. 19 haftalık bebeğimizi kaybettik.Akşam saatlerinde su kesem patladı.Eşim iş sebebiyle yoktu evde,zaten gurbetçiyiz yeni taşındık bulunduğumuz yere.Kramplarımla bekledim eşimin gelmesini.Ne olacağınıda bilmiyordum.İlk hamileliğim,ve bebeğim kurtulur diye ümitlyidim.Eşim bir kaç saat sonra geldiğinde,eşimle birlikte lavaboya normal doğum şeklinde bebeğimi düşürdüm.Daga o günün bsabahında bebeğimizin kalp atışlarını dinlemiştik.HAmileliğim sorunsuzdu...Şimdi lohusayım ama ellerim bomboş.Benimde sütüm geliyor.Bebeklerimizin nasipleri geliyor ama onlar yoklar.Çok acı geliyor azen dayanamıyorum bir boşluğa düşüyorum.Ama bu acılarda bizler için.İsyan etmeden yüreklememiz ve bu imtihanı atlatmamız gerekiyor.SEnin sayende,başkalarının yazdığı yorumları,yaşadıklarını ve boyle birşey yaşayıp şu an bebebğini kucaklayanları okudum ve bu bana büyük bir moral oldu.Çünkü içimde oyle bir korku varki bundan sonra ne olacağına dair.Boyle burada yazanları senin saynde okudum ve korkularım morale dönüştü.İçinde olduğun durumu çok iyi anlıyorum.Umarım krkularımız ümide ve mutluluğa dönüşür en kısa zamanda.Bu arada ben daha doktora gitmedim.Gitmeyi düünüyorum kısa zamanda.TEstler yapılması gerekiyor falan demiş bazı arkadaşlar bazı forumlarda,sen naptın bu durumdan sonra doktora gittinmi...Ben hiçbirşey bilmiyorum ve çok çaresiz hissettiriyor kendimi.Eğer gittiysen doktora,napılması gerektiğine dair bilgin varsa öğrenebilirmiyim?Seninde bana sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmak istedrim.Tekrar çok geçmiş olsun,Allah bizlere ve tü isteyenlere sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip etsin.Meleklerimizi önce Allah bize emanet etti şimdide biz Allahıma...
hiç önem siz değil ben bu hafta doğum yapıcam kısmetse ama kalbimin bir yanı hala sızlıyor kaybettiğim bebeğim için bende o gün 7 saat o hastaneden bu hastaneye koştum kurtarabilirmiyim diye bebeğimi kaybettiğimde yan odada bir anne kucağına almıştı bebeğini neler hissetiğini ben biliyorum bak hala aklıma kaybettiğim bebeğim geliyor ve ben o günden beri şöyle dua ettim bana bu acıyı unutturacak bir acı yaşatma allahım dedim .sende unutma bırak canın yansın bütün duygularını yaşa ama unutma gene söylüyorum dahada büyük acılar var bu yaşadığın son acı olsun güçlü ol ve isyan etme bazen takdiri ilahi demekten başka birşey gelmiyor elden umarım bir dahaki sefere çok kolay bir şekilde sağlıklı sıhattli bebişini alırsın kucağına ben her akşam kaybettiğim meleğimle konuşuyorum ona kardeşini anlatıyorummmm .yardımcı olabileceğim bir konu olursa bilgi paylaşım elimden geleni yaparımmm.
Şebnem Tandoğan hangi şehirde . hangi hastanede.
bende Allah verdi Allah aldı diyorum.Yaşadığım en büyük acı bu olsun inşallah diyorum.aynı duaları ediyoruz yani.bende oğlumla konuşuyorum.ama her sabah moralim çok bozuk uyanıyorum.
ben öğretmenim yarın okula gideceğim.lohosayım hala,umarım birşey olmaz.sen kaç gün dışarı çıkmadın.yada bu havalarda üşütürmüyüm.hani diyorlar ya lohosanın mezarı 40 gün açık kalır diye.
öğrencilerime da daha söylemedim.33 tane kelebeğim var.onlarda üzülecekler ama onları üzmeden anlatacağım.onlar bile bebeği benimsemişlerdi.şiş gürültü yapmayın bebek duyuyor diyorlardı.:)3 .sınıflar.nasıl beslendiğini,tuvalatini nasıl yaptığını sorup duruyorlardı.
Canım normal doğumu tuvalete yaptıktan sonra doktora gitmedin mi.ben hastanede doğum yaptım.sonra geçtiğimiz cuma parça kaldığı için kürtaj oldum.doktora mutlaka gitmelisin bence.içerde kalan doku parçaları daha sonra enfeksiyona neden olabilirmiş.buda yumurtalarına zarar verebilir.hemen doktora gitmeni tavsiye ederim.gittikten sonrada bana yaz lütfen.kanaman ne durumda.antibiyotik falan kullanman gerekebilir.ben hastanede yatarkende kullandım,şimdide antibiyotik kullanmaya devam ediyorum.
canım bende bu şekilde bir bebek kaybettim sana dr şebnem tandoğanı tavsiye ediyorum beni çok iyi bir şekilde takip etti ve 40 haftama geldim ufak bir kaç önlem dışında bir şey yapmam gerekmedi ama alınacak başka önlemler varsa da hiçbir şeyi atlamıyor kesinlikle tavsiye ederim
slm cnmm yazını okudum we okurkende yaşadıklarım gözümün önünden film gibi geçti gitti.......
bnde aynı şeyleri yaşadım tek fark bnm drum 22. haftamda sıvımın fazlalığını gördüğü halde bni ewe yolladı 10 gn snr gel dedi ama ne olduysa 2 gn snr oldu
bi sabah kkalktımki alttan akıntı war we sancım war koştur koştur dra gittim we bnm drumda özeldi bni nstye soktuu doğum başlamış bni aşıyo hmn 9 eylüle weya tepeciğe git dedi bn oan kalakaldım nasıl yani dedim sizsiniz bnm drum bn aylardır size geliyorum siz bnm herşeyimi biliyosunuz dedim ama dr denilen warlık bana senin durumun riskli bnlik değil dedi we biz düştük yollara
bn hastaneye gittim yatış yapıldı serumlar fln ama kurtaramadılar yawrularımı ikizdi bide gece ikisinide kaybettim son ana kdrda yaşıydu meleklerim
yanii bu dr hataları yüzünden aşadım bunları hep
sonradan araştırdım ki su fazlalığının tedawileri warmış wğwr ilk farkettiği anda bana ilaç werseydi blkide böle olmayacaktı neyse kader diyoruz artık yapacak bşy yook allah bu ewlatlarımıza sağlık wersin işlhh yüzümüzü güldürsün sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?