Su kesesi yırtıldığı için 20 haftalık bebeğimi kaybettim :(((

cnm benim çok üzücü bir durum ne söylesem boş...rabbim sana sabır,sağlık sıhhat versin inşallah..

hiç önem siz değil ben bu hafta doğum yapıcam kısmetse ama kalbimin bir yanı hala sızlıyor kaybettiğim bebeğim için bende o gün 7 saat o hastaneden bu hastaneye koştum kurtarabilirmiyim diye bebeğimi kaybettiğimde yan odada bir anne kucağına almıştı bebeğini neler hissetiğini ben biliyorum bak hala aklıma kaybettiğim bebeğim geliyor ve ben o günden beri şöyle dua ettim bana bu acıyı unutturacak bir acı yaşatma allahım dedim .sende unutma bırak canın yansın bütün duygularını yaşa ama unutma gene söylüyorum dahada büyük acılar var bu yaşadığın son acı olsun güçlü ol ve isyan etme bazen takdiri ilahi demekten başka birşey gelmiyor elden umarım bir dahaki sefere çok kolay bir şekilde sağlıklı sıhattli bebişini alırsın kucağına ben her akşam kaybettiğim meleğimle konuşuyorum ona kardeşini anlatıyorummmm .yardımcı olabileceğim bir konu olursa bilgi paylaşım elimden geleni yaparımmm.

of çok geçmiş olsun bu doktorlar gerizekalımı ya neden dikkat etmezler rahim iyice temizlenmiş mi diye?herkes işini adam gibi yapsın kardeşim!! öküzler!! çok kızdım çookk!!!
seni çok iyi anlıyorum canım ben de hastaneden taburcu olduktan 2 gün sora nefes darlığı çektim ailem apar topar doktoru arayıp acilen cerrahpaşaya geri götürdüler emboliden korktular.tekrar yatış yapıp akciğer tomografisi çekelim dediler,doğumhanede yatış işlemlerim için beklerken iki yanımda iki hamile doğurmaya gelmişler işlem için onlar da bekliyolar.ben üzüntü içindeyim bebğimi kaybedeli 3 gün olmuş olayın hala şokundayım,o anki enstantaneler film gibiydi.birbirlerine sorular soruyolar sıra bana geldi ben doğurdum bebeğim öldü diyince ortalık buz kesti.sonra kızkardeşim yanıma geldi.bir yandan doğumhaneden çığlıklar yükseldi ardından bebek ağlamasını işitince dayanamadım hüngür hüngür ağlamaya başladım kardeşimin omzunda.çok acı çook..kaç saat boyunca doğum katında odamda tomografi sırası bekledim.her yanda bebek viyaklamaları,etrafta minik bebek yatakları,odaların içinde bebekleriyle ilgilenen taze anneler...hiçbirini görmeye tahammül edemiyordum.ve işinden bezmiş yaşları genç ama ruhları öküz hemşireler..hepsinden nefret ediyorum.Allah bir daha cerrahpaşaya ya da başka devlet hastanesine düşürmesin.borç harç bulurum arabamı satarım istediğim ilgiyi bakımı paramla satın alırım napayım burası türkiye.paran yoksa işkence çekmeye mahkumsun.

Hatta tam yaşadıklarımı buradaki arkadaşlara da yardımcı olur diye paylaşmıştım , okumak istersen linke tıkla

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/472510-lutfen-doktorunuzu-iyi-secin.html

teşekkür edrim canım yazdıklarını dehşetle okudum.lanet olsun o doktora.bunlar insan diil dinleri imanları para olmuş.hayvanlar.ne seni ne de karnındaki masum yavrunun canını hiçbişeyi önemsemiyolar ceplerine atacakları 3-5 milyar dışında.Allahlarından bulsunlar bulacaklar da .böylelerini toprak kabul etmez yaaa.inanılmaz kızgınım.bence bebeğinin ölümüne vesile olan o doktorun adını deşifre etmelisin.ki insanlar netten araştırma yaptıklarında yaptığı haltı okuyup ona gitmesin.ben senin yerinde olsam aynen böyle yapardım.neden yaptığı yanına kalsınki.mesela ben bundan birkaç sene önce sennur zorer'e gittim.spiralimi çıkarttıktan sora adetim kesilmişti bebek istiyordum tedavi için gittim.netteki sayfasında çok şeker güleryüzlüydü.muayenehanesinde tam bir suratsız,ukala,soru sormaya çekiniyorsunuz,açıklama yapmıyor,cevapları sert ve davranışları sizi ezer nitelikte.üstelik te özel tıp merkezi ve az para diil yani.sağolsun kendisi rahim filmimi çektikten sonra bana hiçbir test tahlil yapmadan menogon iğnelerini dayadı.meğersem bu iğneler rastgele yapılmazmış, çocuk tedavisi için yapılırmış ama ben hamile kalmada problem yaşamıyordum ki neyse yumurtalar oluştu,takibe başladık ama döllenme olmadı,gene iğne verince ben istemedim.2 ay sora da kendiliğinden hamile kaldım.sonrası uzun hikaye...ben de şu an iyi bir dr arıyorum.işini ve insanları seven,içinde Allah korkusu ve vicdan taşıyan bir doktor..umarım Allahım gönlüme göre verir..aminnnnn

bu arada inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın,umarım herşey yolunda gider canım..iyi haberlerini verirsen sevinirim.senin için dua ediyorum :)

Öncelikle büyü geçmiş olsun.01 kasım gecesi sabaha karşı aynı şeyi biz yaşadık. 19 haftalık bebeğimizi kaybettik.Akşam saatlerinde su kesem patladı.Eşim iş sebebiyle yoktu evde,zaten gurbetçiyiz yeni taşındık bulunduğumuz yere.Kramplarımla bekledim eşimin gelmesini.Ne olacağınıda bilmiyordum.İlk hamileliğim,ve bebeğim kurtulur diye ümitlyidim.Eşim bir kaç saat sonra geldiğinde,eşimle birlikte lavaboya normal doğum şeklinde bebeğimi düşürdüm.Daga o günün sabahında bebeğimizin kalp atışlarını dinlemiştik.HAmileliğim sorunsuzdu...Şimdi lohusayım ama ellerim bomboş.Benimde sütüm geliyor.Bebeklerimizin nasipleri geliyor ama onlar yoklar.Çok acı geliyor bazen dayanamıyorum bir boşluğa düşüyorum.Ama bu acılarda bizler için.İsyan etmeden yüreklememiz ve bu imtihanı atlatmamız gerekiyor.SEnin sayende,başkalarının yazdığı yorumları,yaşadıklarını ve boyle birşey yaşayıp şu an bebebğini kucaklayanları okudum ve bu bana büyük bir moral oldu.Çünkü içimde oyle bir korku varki bundan sonra ne olacağına dair.Boyle burada yazanları senin saynde okudum ve korkularım morale dönüştü.İçinde olduğun durumu çok iyi anlıyorum.Umarım krkularımız ümide ve mutluluğa dönüşür en kısa zamanda.Bu arada ben daha doktora gitmedim.Gitmeyi düünüyorum kısa zamanda.TEstler yapılması gerekiyor falan demiş bazı arkadaşlar bazı forumlarda,sen naptın bu durumdan sonra doktora gittinmi...Ben hiçbirşey bilmiyorum ve çok çaresiz hissettiriyor kendimi.Eğer gittiysen doktora,napılması gerektiğine dair bilgin varsa öğrenebilirmiyim?Seninde bana sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmak istedrim.Tekrar çok geçmiş olsun,Allah bizlere ve tü isteyenlere sağlıklı uzun ömürlü bebekler nasip etsin.Meleklerimizi önce Allah bize emanet etti şimdide biz Allahıma...

bu arada inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın,umarım herşey yolunda gider canım..iyi haberlerini verirsen sevinirim.senin için dua ediyorum :)

çok teşekkür ederim canım sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi kaybetmeme seyirci kalan doktorun yüzünden bütün hamileliğim endişe ile geçti.onu allaha havale ettim hepimizi allah dürüst işini seven doktorlarla karşılaştırsın.inşallah hayırlısıyla güzel haberi sizinle paylaşırım.

canım bende bu şekilde bir bebek kaybettim sana dr şebnem tandoğanı tavsiye ediyorum beni çok iyi bir şekilde takip etti ve 40 haftama geldim ufak bir kaç önlem dışında bir şey yapmam gerekmedi ama alınacak başka önlemler varsa da hiçbir şeyi atlamıyor kesinlikle tavsiye ederim

Şebnem Tandoğan hangi şehirde . hangi hastanede.

Canım normal doğumu tuvalete yaptıktan sonra doktora gitmedin mi.ben hastanede doğum yaptım.sonra geçtiğimiz cuma parça kaldığı için kürtaj oldum.doktora mutlaka gitmelisin bence.içerde kalan doku parçaları daha sonra enfeksiyona neden olabilirmiş.buda yumurtalarına zarar verebilir.hemen doktora gitmeni tavsiye ederim.gittikten sonrada bana yaz lütfen.kanaman ne durumda.antibiyotik falan kullanman gerekebilir.ben hastanede yatarkende kullandım,şimdide antibiyotik kullanmaya devam ediyorum.

bende Allah verdi Allah aldı diyorum.Yaşadığım en büyük acı bu olsun inşallah diyorum.aynı duaları ediyoruz yani.bende oğlumla konuşuyorum.ama her sabah moralim çok bozuk uyanıyorum.

ben öğretmenim yarın okula gideceğim.lohosayım hala,umarım birşey olmaz.sen kaç gün dışarı çıkmadın.yada bu havalarda üşütürmüyüm.hani diyorlar ya lohosanın mezarı 40 gün açık kalır diye.

öğrencilerime da daha söylemedim.33 tane kelebeğim var.onlarda üzülecekler ama onları üzmeden anlatacağım.onlar bile bebeği benimsemişlerdi.şiş gürültü yapmayın bebek duyuyor diyorlardı.:)3 .sınıflar.nasıl beslendiğini,tuvalatini nasıl yaptığını sorup duruyorlardı.

ben evde duramıyordum ertesi gün dışarı çıktım 4-5 gün kendi evimde kalmadım kalamadım.sosyal yaşantıdan kopma hayata devam oğullarımız bizi görüyor üzülmesinler.33 kelebeğine bazen bebekler doğmaz melek olurlar dersin.inan bana çok yeni yaşadığın çok iyi anlıyorum seni.tamamen talihsizlik .ben bazen acaba allah beni çok daha üzüleceğim bişey denmi korudu diye düşündüm .bebeğimle ilgili daha üzücü birşeyimi yaşatmadı acaba diye düşündüm.allah bu acıyı yaşayanın yanında hiçbirşey olmaz hayata devam tedavi kendinde sen bunu yaşamış bir kadın olarak güçlü bir kadınsın artık .biraz daha kendini iyi hissetiğinde tıbbi olarak ta konuşsbiliriz 1 sene boyunca herşeyi araştırdım .çok şey öğrendim kendini iyi hissettiğinde bir sonraki hamileleiğinlin rahat geçmesi için çok yardımcı olabilirim sana .çok öptümmm

slm cnmm yazını okudum we okurkende yaşadıklarım gözümün önünden film gibi geçti gitti.......
bnde aynı şeyleri yaşadım tek fark bnm drum 22. haftamda sıvımın fazlalığını gördüğü halde bni ewe yolladı 10 gn snr gel dedi ama ne olduysa 2 gn snr oldu
bi sabah kkalktımki alttan akıntı war we sancım war koştur koştur dra gittim we bnm drumda özeldi bni nstye soktuu doğum başlamış bni aşıyo hmn 9 eylüle weya tepeciğe git dedi bn oan kalakaldım nasıl yani dedim sizsiniz bnm drum bn aylardır size geliyorum siz bnm herşeyimi biliyosunuz dedim ama dr denilen warlık bana senin durumun riskli bnlik değil dedi we biz düştük yollara
bn hastaneye gittim yatış yapıldı serumlar fln ama kurtaramadılar yawrularımı ikizdi bide gece ikisinide kaybettim son ana kdrda yaşıydu meleklerim
yanii bu dr hataları yüzünden aşadım bunları hep
sonradan araştırdım ki su fazlalığının tedawileri warmış wğwr ilk farkettiği anda bana ilaç werseydi blkide böle olmayacaktı neyse kader diyoruz artık yapacak bşy yook allah bu ewlatlarımıza sağlık wersin işlhh yüzümüzü güldürsün sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsinn

gittim canım gittim,bebeğimiz elimize doğduktan sonra hemen gittik hastaneye.plesantayı falan hastanede aldılar,o gün gece hastanede kaldım.sabah ultrasonda baktılar parça kaldımı diye.antibiyotiği ilk birkaç gün kullaandım şuan kullanmıyorum.kanamamda bugün yok denecek kadar azaldı,bilmiyorum bu şekilde mi devam edecek.sütümde bitti sayılır.sadece hafif bir ağrı var o bölgede.arada sırada oluyor.benim doktora gitmedinmi diye sormaktan kastım,bu düşük sonrası kontrol falan amacıyla diye sormak istedim,bide buradaki imkansızlıklar nedeniyle bizim bebeğimiz ne patolojiye ne otopsiye gidbildi,yani neden düşük olduğu tamamen belirsiz durumda,birde ilk bebeğim ve ilk düşüğüm olduğu için araştırmaya gerek görmediler.seninkinin neden olduğu bellimi,yada bu düşük sonrası yapılması gereken şeyler varmı onu sormak istiyorum sana? bu arada senin göğüslerin ve kanaman ne durumda,rahatsızlıkların varmı ?

senin böyle yazman bana büyük bi ümit oldu ozlemcim.inşallah bebeğini sağ salim kucağına alır,sağlıcakla büyütürsün.senin adına çok sevindim. şebnem tandoğan izmirde demişsin,biz malesef eşimin işi sebebiyle mardinde yaşıyoruz.eşim eskişehirli bense ıspartalıyım.eskişehir yada ankarada iyi bir doktora gitmyi düşünüyoruz iznimizde kısmetse.ama izmirede yolum düşerse kesinlikle aklımda olucak bi gözükmek.şu aşamada ne yapılır bilmiyorum.bebeğimiz elimizden kayıp gitti,Allah verdi,Allah aldı.ama oyle birşeyki,hamileliğimde hiçbir sorun yokken neden boyle birşey oldu anlayamıyorum.ve dahada kötüsü ne patalojide nede otopsi yapaılmadı.çünkü pataloji labaratuvarı yok burda.tamamen bir belirsizlik içindeyim.neden diye düşünmekten başka birşey yapmıyoryumm.o yüzden şu aşamada olabileceğim kontroller varmı merak ediyorm,ya da ne yapmam gerekir...
peki sen meleklerini kaybettikten ne kadar sonra hamile kaldın canım ?

amin bunlara doktora demeye dilim varmıyor allaha havale ettim vebali boyunlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…