• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şu lafa bakarmısınız, nasıl cevap veremedim..

bende en yakın arkadaşımın sevgilisini ona layık görmüyorum

üzüyor çünkü kısıtlıyor kırıyor tamam iyi günleri de oluyor ama ben istiyorum ki daha çok mutlu huzurlu olsun

çok fazla takılma bence

sınırını aşmadığı ve seni kırmadığı sürece sorun yok

bi arkadaşta yazmış kıskanç diye utanmasalar kocanı elinden almaya kalkışır dikkatli ol diyecekler

en yakın arkadaşımla yine ortak bir arkadaşımın düğününe gidiyorduk laf ordan burdan açıldı bana eşimle ilgili sen de daha iyilerine layıktın deyiverdi bizimde bi ara eşimle ailevi problemler olmuştu birde ben çalışıyom işte beni çalıştırmıcak elimi yağda balda tutçak biri olsa daha iyimiş böle dedi bende şok oldum cvp vermedim.... neden böle bişi demiş olabilirki şimdi bu sebepten soğuk davranıyorum ona ne yapmalıyım sizce

bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye.:33:
(umarım ağır olmamıstır)

Kıskanç biri nasıl en yakın arkadaş olur ? Yada en yakın arkadaş kıskanç olur mu ?

Bu soru sadece sizle alakalı değil genel bir yorum. Demek ki bizler toplum olarak arkadaşlarımızı doğru seçemediğimizden "dost kazığı" dilimize yerleşmiş bir kavram olmuş.

Eğer insanlar dostlarını ve arkadaşlarını doğru seçerlerse yada yanlış kişiye değer vermezlerse hiçbir sorun olmayacak.

hem en yakın arkadaşım diyorsun hem de söylediğine kızıyorsun o zaman o kadar yakın değil demekki, aranızdaki sorunları bildiğinden dolayı böyle bir yorum yapmış olsa gerek ben kıskandığını düşünmüyorum. Aslında arkadşlarında dediği gibi eşimiz-sevgilimizle ilgili sorunları ne bir arkadaş nede aile kimseye anlatmamak gerek zaman geçiyo biz unutuyoruz fakat onlar unutmuyo. Bence kötüye yorma derim samimiyetinden dolayı içinden geçeni söylemiş gibime geldi bana

en yakın arkadaşımla yine ortak bir arkadaşımın düğününe gidiyorduk laf ordan burdan açıldı bana eşimle ilgili sen de daha iyilerine layıktın deyiverdi bizimde bi ara eşimle ailevi problemler olmuştu birde ben çalışıyom işte beni çalıştırmıcak elimi yağda balda tutçak biri olsa daha iyimiş böle dedi bende şok oldum cvp vermedim.... neden böle bişi demiş olabilirki şimdi bu sebepten soğuk davranıyorum ona ne yapmalıyım sizce

bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım beni kıskanıyo mu diye:113:

bende en yakın arkadaşımın sevgilisini ona layık görmüyorum

üzüyor çünkü kısıtlıyor kırıyor tamam iyi günleri de oluyor ama ben istiyorum ki daha çok mutlu huzurlu olsun

çok fazla takılma bence

sınırını aşmadığı ve seni kırmadığı sürece sorun yok

bi arkadaşta yazmış kıskanç diye utanmasalar kocanı elinden almaya kalkışır dikkatli ol diyecekler

Ben de mutlu olmasını istediğim, karşısındakinin onu haketmediğini düşündüğüm bir çok arkadaşıma söylemişimdir sana layık değil bu adam diye...

Ama kıskandığımdan söylemedim hiç...Arkadaşımın mutlu olmasını istediğim,kendime yakın bulduğum için samimiyetimize güvenerek söyledim... Şaşırdım burada kıskanıyor diyenleri görünce :19::19::19:

ben bu kadar takıldıgınıza gore takıldıgınız baska bıseyde olabılır dıye dusundum?
yani bırden bıre baska bısey konusurken alakasız bı konuda mı soyledı bunu?
sızın en yakınınızsa neden bu kadar dusundunuz dert ettınız.
ben kıskandıgı ıcın soyledıgını dusunmuyorum ama karakterını bılemem tabıkı.
sız ben bılıyorum kotu nıyetle soyledı dıyorsanız o baska.
eger oyle degıl ıse, benım en yakın arkadasım bana boyle bısey dese hıc takmam.
kotu nıyetle soylemedıgını bılırım cunku.
bızde aramızda herseyımızı konusuyoruz. art nıyetle soylemeyecegıne emınımdır.
bende soylesem hıc alınmaz. bılır yani.
emın degılsem niyetınden suphem varsa dostum olacak kadar yakınım olmaz zaten.

cnm arkadaşlığınızın boyutuna bağlı belki samimiyetinize güvenerek laf arasında demiştr sonuçta yzüne sölemiş gdipte baskasına o daha iilerine layıktı dememiş... rahatsz olduysan o an tepki verseydin keşke neden öyle diyosun eşimi seviyorum ben vs diye... evet ayıp etmiş olabilr ama çok çok büyütmeye gerek yok bnce

tanıyor musunuz arkadaşını?

elbette tanımıyorum arkadaşını!!! Evli insana kalkıpta sen daha ıyılerıne layıksın dıyen biri .kız çalısıyor dıye kocası çalıstırıyormus gıbı laf sokmalar
ben kıskançlık derım bu işe ...
Evli hayatını kurmus kalkıpta mide bulandırmasına gerek yok o arkadaşçıkların bılmem anlatabıldımmı???
:45:

elbette tanımıyorum arkadaşını!!! Evli insana kalkıpta sen daha ıyılerıne layıksın dıyen biri .kız çalısıyor dıye kocası çalıstırıyormus gıbı laf sokmalar
ben kıskançlık derım bu işe ...
Evli hayatını kurmus kalkıpta mide bulandırmasına gerek yok o arkadaşçıkların bılmem anlatabıldımmı???
:45:

Benim çok yakın bir dostum da bana aynısını söylemişti.
Ama gerçekten beni sevdiğini biliyordum.
Beni daha iyilerine layık gördü diye de kızamadım ona.

Densizlikten başka birşey değil;sizde neden dediklerini ciddiye alıp eşinize soğuk davranıyorsunuz ki...

İyi kocalık bir elini yağda bir elini balda tutturmakla mı oluyormuş.:ssz:

Cahil ve arabesk kadınların dediği laflar bunlar...Siz siz olun,kimseye ilişkiniz hakkında yorum yapmasına müsade etmeyin.

Sanki kocanız hırsız mı,arsız mı...Ne terbiyesizlik!

konu sahibi belli ki zamanında yaşadığı sorunları anlatmış arkadaşına, ee oda yakın arkadaşı sandığı için böyle bi söz söylemiş, ne var ki bunda. sandığı için dedim çnk konu sahibi de arkadaşım diyor ama kıskanç diyo, söylediği söze takılıyor ebn anlamadım nası arkadaşlık bu. yani neden sizi kıskansın çokmu mutlusunuz, çokmu zenginsiniz, çokmu gıptayla bakılan bi evliliğe sahipsiniz, yada eşinizemi aşık bu kişi. yapmayın Allah aşkına sizi daha iyilerine layık gördüğünü söylemiş o kadar, suçmu bu? tamam hoşunuza gitmemiş olabilir lafı o zmn bizim bi sorunumuz yok seviyorum, eşimden çok memnunum deyin konu kapansın. ne diye içden içe dertleniyosunuz, siz demediniz mi yakın arkadaşım kendi diye, benmi yanlış okudum?

Densizlikten başka birşey değil;sizde neden dediklerini ciddiye alıp eşinize soğuk davranıyorsunuz ki...

İyi kocalık bir elini yağda bir elini balda tutturmakla mı oluyormuş.:ssz:

Cahil ve arabesk kadınların dediği laflar bunlar...Siz siz olun,kimseye ilişkiniz hakkında yorum yapmasına müsade etmeyin.

Sanki kocanız hırsız mı,arsız mı...Ne terbiyesizlik!

yok canım ben kocama soğuk değil arkadaşıma soğuk davranıyorum evet densizlikti bencede bir daha izin vermiycem

konu sahibi belli ki zamanında yaşadığı sorunları anlatmış arkadaşına, ee oda yakın arkadaşı sandığı için böyle bi söz söylemiş, ne var ki bunda. sandığı için dedim çnk konu sahibi de arkadaşım diyor ama kıskanç diyo, söylediği söze takılıyor ebn anlamadım nası arkadaşlık bu. yani neden sizi kıskansın çokmu mutlusunuz, çokmu zenginsiniz, çokmu gıptayla bakılan bi evliliğe sahipsiniz, yada eşinizemi aşık bu kişi. yapmayın Allah aşkına sizi daha iyilerine layık gördüğünü söylemiş o kadar, suçmu bu? tamam hoşunuza gitmemiş olabilir lafı o zmn bizim bi sorunumuz yok seviyorum, eşimden çok memnunum deyin konu kapansın. ne diye içden içe dertleniyosunuz, siz demediniz mi yakın arkadaşım kendi diye, benmi yanlış okudum?

yaşadığım sorunları anlatmadım sadece arkadaşımın düğününe giderken o damadın durumu iyiden açıldı konu evi arabası var filan geçti oda böyle bir laf söledi hem insanların neyi kıskancağı belli olmaz zenginliğimi başka bişiyimi kimse kimsenin içini bilemez yakında olsa

yaşadığım sorunları anlatmadım sadece arkadaşımın düğününe giderken o damadın durumu iyiden açıldı konu evi arabası var filan geçti oda böyle bir laf söledi hem insanların neyi kıskancağı belli olmaz zenginliğimi başka bişiyimi kimse kimsenin içini bilemez yakında olsa

işde siz konuyu anlatırken önceden eşimle bazı problemlerimiz olmuştu, düğüne giderken de arkadaşım böyle söyledi deyince ve çook yakın arkadaşım deyince de ister istemez sorunlarınızı paylaştığınız düşünülüyor. neyse demek istediğim bence arkadaşınız sizi kıskanmıyor bu sözüde kötü bi niyetle söylemedi. madem yakın da bi arkadaşınızmış sözünün canınızı sıktığını belirtin ona, oda buna rağmen ikinci kez bu tarz bi laf ederse o zmn kötü niyetinden şüphelenin bence.

işde siz konuyu anlatırken önceden eşimle bazı problemlerimiz olmuştu, düğüne giderken de arkadaşım böyle söyledi deyince ve çook yakın arkadaşım deyince de ister istemez sorunlarınızı paylaştığınız düşünülüyor. neyse demek istediğim bence arkadaşınız sizi kıskanmıyor bu sözüde kötü bi niyetle söylemedi. madem yakın da bi arkadaşınızmış sözünün canınızı sıktığını belirtin ona, oda buna rağmen ikinci kez bu tarz bi laf ederse o zmn kötü niyetinden şüphelenin bence.

benim arkadaşım da der bana bazen

işte sen çok güzelsin bi kendine bak bi ....a bak der eşimle aramızda yaş farkı olduğu için söyler

ben üstünde durmam derse desin ne olcak ki yani:ssz:

cevapta vermem geçiştiririm

insan bazen lafını düşünmeden dan dun söyler

herkesin her lafını takıp dert etmeyin

Back
X