şu laptopu kafasında parçalasammııı çok zor tutuyorum kendimi bi akıl verin

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.478
5.361
358
39
Herkese merhaba şu an o kadar sinirliyimki doğru düzgün yaamıyorum bile bende eşimde memuruz aynı kurumda çalışıyoruz 4 yaşında bir oğlum var ve kreşe gidiyor. Sabahtan akşama kadar çocuk bizi görmüyo özlüyo bizde özlüyoruz tabi her akşam işten geliyoruz ben direk mutfağa giriyorum yemek yap sofra kur sonra topla bulaşık yıka derken 3 -4 saatimi alıyor. Tabi bu arada çocuk sürekli yanımda dolanıyo babasını sorarsanız gelir gelmez üstünü çıkarıyo ve hooop bilgisayarın başına. Yemek gelir önüne yer tekrar bilgisayar başına. Ben yemek bulaşık faslı bitince hemen çocukla oynamaya başlıyorum oyun kuruyorum konuşuyorum ilgileniyorum kısacası ama eşimin bir defa oğlumla oynadığını görmedim. Sürekli söylüyorum biraz çocukla ilgilen ama yok bazen artık patlamak üzereyim. Biraz önce dedim yine şu çocukla ilgilen benim sınavım var ders çalışayım diye ama yok. Baktım çocuk oyun hamurlarını getirdi oturdum oynadım çocukla artık dayanamadım biraz sinirli bi şekilde neden şu çocukla ilgilenmiyosun oynamıyosun diyorum bana diyoki ilgileniyom ya hani nerde yine bilgisayar başındasın diyorum Allahtan kork hiç mi ilgilenmiyom diyor. Bende asıl sen Allahtan kork dedim yalan söyleme bari dedim diye bana küstü bi ton laf etti uyumaya gitti. Şu bilgisayarı alıp kafasında parçalayasım var bu g...lede (afedersiniz ) benden ikinci çocuğu istiyo sanki biriyle çok ilgilenmiş gibi napcam ben bu adamı nasıl yola getirsem akıl verin bana :(

çocuğunuz doğduğundan beri ilgisiz mi eşiniz? hep böyleyse malesef değişmesi de zor
Evet hep böyleydi geçen gün kreşteki öğretmeni beni aradı işte oğlunuzun kalem tutma becerisi az biraz çalıştırırmısnız dedi bu arada da annem bypass ameliyatı oldu ona bakıyorum oyüzden ilgilenmeye vaktim olmuyo eşime söylüyorum ilgilen diye yok banamısın demedi yine ben öğretmeye çalıştım çocuğa

Bilgisayardan sonra böyle olduysa onu bi an önce uzaklaştırın evden ilgilenmeli çocugun babaya da ihtiyacı var

yani cidden kırmak istiyorum gözünün önünde ama işte diğer taraftanda korkuyorum sinirlenince gözü döner bilgisayarıda kıymetli

o zaman gizliden bozun veya kaldırın bulamasın.

hatta trend olmuş bir fotoğraf var görmüşsünüzdür.

anne çocuğun odasına not bırakmış, odana 100 dolar bıraktım, odanı toplarsan bulabilirsin diye.

siz de bugün bir saat çocukla ilgilenirsen bilgisayarını veririm diyin :)

Bir taneye bakti ikincisi cok lazim zaten.
Isten gelince siz yemek yapin esiniz bulasik yikasin toplasin sonra ne tv ne bilgisayar cocukla oynayin.
Artik bunu konusarak mi anlatirsiniz cinnetle mi size kalmis.
konuşarak anlatamıyom cinnetede az kaldı ama benim cinnetimde çok pis oluyo cinnet noktasına varmadan çözsem iyiydi

o zaman gizliden bozun veya kaldırın bulamasın.

hatta trend olmuş bir fotoğraf var görmüşsünüzdür.

anne çocuğun odasına not bırakmış, odana 100 dolar bıraktım, odanı toplarsan bulabilirsin diye.

siz de bugün bir saat çocukla ilgilenirsen bilgisayarını veririm diyin :)
iyiymiş tamam yarın yapıcam saklama işini aklıma yattı teşekkürler

Ertesi günün yemeğini çocuğunuz uyuduğunda akşamdan yapın. Eğer çocukla ilgilenmeyecekse eşinizde sofrayı kursun kaldırsın, siz ilgilenin. 3-4 saatiniz heba olmaz böylece, çocuğunuzla ilgilenirsiniz. Dersinizide çocuk yatınca çalışın. Kaçta yatıyor ki zaten? Eşinizde sınır koymayı bilmiyorsa atın bilgisayarı camdan.

Back
X