• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu meşhur şaka bana dert oldu.

Evet haklısınız ben de mesafe problemi var sanırım bunda size katılıyorum aşamadım zaten ama diğer söylediklerinizle gerçekten sorumun alakası yok ben sadece arkadaşımı kırmadan nasıl sert bir dille almamasını söylerim diye konu açtım çünkü defalarca alma dedim hala ısrarlı ama siz konuyu başka yerlere çektiniz günahımı alıyorsunuz ama beni de tanımıyorsunuz ön yargılarınız çok normal

Günah almak asla istemem ama insanların algıladığı bu ne yazik ki.Eminim şaka yaptığınız kişiler de böyle düşünüyodur.Sorunuzun cevabına gelince : ben sizin yerinizde olsam arkadaşlığımı bitirmek pahasına çok sert birşekilde istemediğimi söylerdim..

Günah almak asla istemem ama insanların algıladığı bu ne yazik ki.Eminim şaka yaptığınız kişiler de böyle düşünüyodur.Sorunuzun cevabına gelince : ben sizin yerinizde olsam arkadaşlığımı bitirmek pahasına çok sert birşekilde istemediğimi söylerdim..
konuşmuyorum zaten şuan alacağını sanmıyorum ama bugün için bakmaya gideceğini söylemişti dün baya sert tepki verdim konuşmadığım için de almaya gidip gitmediğini bilmiyorum umarım almaz.
ön yargılı davranıyorsunuz ama ben nişanlım bana doğum günümde telefon aldı onu bile kabul etmedim taksitle almış kırarım telefonu falan deyince taksitlerini ödemek şartıyla kabul ettim ödüyordum da sonra ayrılınca taksit kaldı lafımı etmesin diye telefonu geri verdim o nişan için aldığımız saati bile geri yollamamışken hem de.
O niyetle birisi olsam eşyaları istemediler diye altınları da telefonu da geri vermezdim onlar almaya gelmedi laf olmasın diye ben babamla yolladım.

Müdür ile ilişkiler maasallah çok şukelaymış...... .

Ayrıca şaka adı altında geçen şu olay "istemem yan cebime koy" ezikliğidir. Beleşçiliktir.

Back
X