Şu meşhur şaka bana dert oldu.

Saçma Saçma Saçma bir şakaaa
Ben eşime bile yapmaya çekinirken siz müdürüneze yapmışssınız buyuk bı cesaret.

sen bu konuyla fenomen olursun ben sana deyim :)))

sakayla ayakkabi alinan ilk sakaci :)

Saçma Saçma Saçma bir şakaaa
Ben eşime bile yapmaya çekinirken siz müdürüneze yapmışssınız buyuk bı cesaret.
müdürüm benim abim gibi o da çok şakacı bir insan hatta o yazılanları okuyunca özellikle 1000 tlye suriyeli kadın alırım daha iyi esprisine falan çok gülmüştü

Ne kadar değişik müdürün ve arkadaşların varmış.
Ya da sen müdürünle mağaza falan dolaşıp o kadar yakınsan kartını isteyip da limitsiz olarak vermesi..
Son derece ilginç.

Mudure niye yaptınız ki ? Arkadaş gibi heralde.
Kabul edin bence aynı sekilde güzel bir hediyeyle karşılık verin.

ben şahsen hiç hoşlanmadım o şakadan.. yapmam kaldı ki bana yapılsa o şaka terslerim. nedir o sen kendin verebiliyo musun bi ayakkabı için o parayı? benim evimin bi aylık kirası derim..
sizin de müdürünüze yapmanız hoş değil. tabi aranızdaki ilişkiyi samimiyeti bilemem. zira bu benim düşüncem.

dur şimdi birde ben yapayım eşime şunu

sen bu konuyla fenomen olursun ben sana deyim :)))

sakayla ayakkabi alinan ilk sakaci :)

Yanlis hatirlamiyorsam biri daha yapmisti o sakayi sevgilisine ve cocuk almisti ayakkabiyi. Oyle bi konu vardi. Yanlissam bilen arkadaslar duzeltsin beni.

müdürüm benim abim gibi o da çok şakacı bir insan hatta o yazılanları okuyunca özellikle 1000 tlye suriyeli kadın alırım daha iyi esprisine falan çok gülmüştü
benım patronumla bız baba kız gıbıyız (müşterilere hep kızım der asılmasınlar diye ) ama ben haytta cesaret edemem

Müdür şak diye kartı çıkarıp nasıl verdi pes
Çevrenizdekiler baya baya bonkör demek ki, ben olsam bir çift Christian Louboutin isterdim

Bi de alan arkadaşın kadın mı erkek mi? Hani tabi ki arkadaş arkadaştır orası ayrı ama; eğer erkekse maalesef beklentiye girebiliyorlar. Ona göre bi yolunu bulursun, ama kabul etmemektense sen de ona pahalı bir hediye alırsın ödeşirsiniz. Para konularının arkadaşlar arasında çok gündeme gelmesi biraz nahoş oluyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…