- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
dedim zaten ben 10 tl lik ayakkabı giyiyorum insanların 1 aylık maaşı alma dedim dinleyen yok hata ben de tabiben şahsen hiç hoşlanmadım o şakadan.. yapmam kaldı ki bana yapılsa o şaka terslerim. nedir o sen kendin verebiliyo musun bi ayakkabı için o parayı? benim evimin bi aylık kirası derim..
sizin de müdürünüze yapmanız hoş değil. tabi aranızdaki ilişkiyi samimiyeti bilemem. zira bu benim düşüncem.
bekaradam da bi beklenti içine girer söylim ben umarım evli değildir
Yok geçen biri daha konu açmıştı kız trip atınca sevgili almıştı ayakkabıyıbu şakayı bu kadar yapan insan arasından tek sahip olan sen olacaksın farkında mısın?
inşallah almaz bilmiyorum ya siz böyle deyince ilgisi de olabilir belkiBu sakayi yiyen kisinin sana ilgisi olmadigindan emin misin?
Almaz buyuk ihtimalle ayakkabiyi rahat ol.
e ozaman sende hokkalı bi hediye alırsın samimiymişsiniz altında kalmamış olursun hem yalnız o airmax serisi yıkılıyor hayırlı olsun
Eşine mesaj atıyorsun bir ayakkabı beğendim ama çok pahalı 65o tl diye sonra tepkisini bekliyorsun.Bende anlamadim nasil yapiliyo bu saka.
müdürün yüzüne söylemiş, eşin haberi olmazumarim evli degildir. birazdan birisi konu açip " kizlar; eşimin çalişani ona meshur ayakkabi sakasini yapmis , msjlari okudum cok kotuyum ne yapacagimi şaşirdim" demez..
ay benim eşimde sirkette calisiyor umarim o degildir ahahahahahamüdürün yüzüne söylemiş, eşin haberi olmaz
inşallah almaz o zaman ne diyelim. yazık günah yani..dedim zaten ben 10 tl lik ayakkabı giyiyorum insanların 1 aylık maaşı alma dedim dinleyen yok hata ben de tabi
müdürüm değil alan kızlar ya bekar arkadaşımay benim eşimde sirkette calisiyor umarim o degildir ahahahahaha
müdürüm benim abim gibi o da çok şakacı bir insan hatta o yazılanları okuyunca özellikle 1000 tlye suriyeli kadın alırım daha iyi esprisine falan çok gülmüştü
ya şaka olduğunu yüzlerce kere söyledim kabul etmem de dedim ben o kadar pahalı ayakkabı giymem de dedim dinlemedi ben o fiyatta bir hediye alamam kiDuymamıştım bunu. Biri birşey yapmaya görsün, zincirleme devam ediyor.
Mantıklı mı değil mi düşünmeden bodoslanma dalıyorlar..
Eğer adamın bu şakadan haberi yoksa beklentisi olduğu için atlamıştır.
Siz kendinizden emin ve net bir şekilde asla almam diyeceksiniz ve konu kapanacak..
Böyle pahalı bit şaka yapılmaz,alınan hediye de asla kabul edilmez.
Çıkış yolu bulamazsanız aynı değerde hediyeyle karşılık vermeniz gerekiyor bence.
Ayrıca bu Suriyeli kadın alma ! sözde esprisi de çok seviyesizce.
sonradan anladim :)müdürüm değil alan kızlar ya bekar arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?