Şu meşhur şaka bana dert oldu.

umarim evli degildir. birazdan birisi konu açip " kizlar; eşimin çalişani ona meshur ayakkabi sakasini yapmis , msjlari okudum cok kotuyum ne yapacagimi şaşirdim" demez..

Yok ya ben de simdi yakin erkek arkadaslarima soylesem sak diye alayim sana derler adim gibi eminim, ama esleri sevgilileri sorsa pahali derler. Ben de kocama desem aaa pahali vs olur ilk tepki, bunun esprisi kocaya sevgiliye sormak yani, her seye ozenmenin manasi yok

dedim zaten ben 10 tl lik ayakkabı giyiyorum insanların 1 aylık maaşı alma dedim dinleyen yok hata ben de tabi

Bu sakayi yiyen kisinin sana ilgisi olmadigindan emin misin?
Almaz buyuk ihtimalle ayakkabiyi rahat ol.

Duymamıştım bunu. Biri birşey yapmaya görsün, zincirleme devam ediyor.
Mantıklı mı değil mi düşünmeden bodoslanma dalıyorlar..

Eğer adamın bu şakadan haberi yoksa beklentisi olduğu için atlamıştır.

Siz kendinizden emin ve net bir şekilde asla almam diyeceksiniz ve konu kapanacak..
Böyle pahalı bit şaka yapılmaz,alınan hediye de asla kabul edilmez.

Çıkış yolu bulamazsanız aynı değerde hediyeyle karşılık vermeniz gerekiyor bence.

müdürüm benim abim gibi o da çok şakacı bir insan hatta o yazılanları okuyunca özellikle 1000 tlye suriyeli kadın alırım daha iyi esprisine falan çok gülmüştü

Ayrıca bu Suriyeli kadın alma ! sözde esprisi de çok seviyesizce.

ya şaka olduğunu yüzlerce kere söyledim kabul etmem de dedim ben o kadar pahalı ayakkabı giymem de dedim dinlemedi ben o fiyatta bir hediye alamam ki

Bu kk daki ikinci vaka.. bence artık bi sevgili adayınız var..

Şakayla bazı gerçekleri öğreniceksiniz sanırım size olan ilgiler ortaya çıkmış gibiii haniii

karşılığında ne verceeksiniz? yada arkadaşınız ne isteyecek acaba? bende bunu merak etim.

yoksa kimse durduk yere bu kadar pahalı bi hediye almaz kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…