- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Okudum sakayi esime mesj attim adam korkudan cvp bile yazamadi dahaEşine mesaj atıyorsun bir ayakkabı beğendim ama çok pahalı 65o tl diye sonra tepkisini bekliyorsun.
yok artık tövbe yarabbim ne karşılığıkarşılığında ne verceeksiniz? yada arkadaşınız ne isteyecek acaba? bende bunu merak etim.
yoksa kimse durduk yere bu kadar pahalı bi hediye almaz kimseye.
ona öyle bakmıyorum ya yani aşk çıkmazÇocuk beğeneceğin biri mi?
Bu şakanın altından aşk çıkabilir.
beni çok iyi tanıdıkları beni yanlış anlamayacaklarını bildiğim için yaptım amabı kere bu sakayı gereksız bulanlardanım
ben eşime bıle ay bu cok guzelmıs ama cook pahalııı alsanaaaa dıyemem hıc
ne olursa olsun
hele hele mudurunuze ve ıs arkadasınıza bunu yapmanız sızın acınızdan cok yanlıs olmus
o şakayı yapabılcek kadar samımıyetınız varsa ılla alcam dıyorsa sızde kabul edersınız yapmadan once dusunmenız gerektı
ben mudurumun veya kıme yaptıysam bana karsı dusuncesınden cekınırım yahu cesaretınıze sasırdım dogrusu
sımdıden ayakkabınız hayırlı olsun
ınsanlar durduk yere o kadar para verıp sıze hedıye alırsa bakıs acıları degısebılıryok artık tövbe yarabbim ne karşılığı
inşallah duymamıştırdemode oldu kiz esin duymustur kesin
haberlere bile çikmis
Yanlışınız var,en pahalısı sizin baktığınız mağaza için geçerli herhalde.nike aitr max'in en pahalısı 370 tl 500 liraya ayakkabısı yok...
canım benım burda neler okuduk yasamadan tecrube edındık kadınlar kocalarından bıle neler yasıyorbeni çok iyi tanıdıkları beni yanlış anlamayacaklarını bildiğim için yaptım ama
yeni kendime nike airmax aldım 200 tl cillop gibi :) ilk cıktıgı zamanlar yıne ındırımden ogluma almıstım gıttımız heryerde aa suna bak ne var aırmax dıyorlardı ama suanda bence yapılan ındırımlerle herkesın alabılecegı fıyatlardaYanlışınız var,en pahalısı sizin baktığınız mağaza için geçerli herhalde.
Ay sizde bi hoşsunuz,lafı nereye getirmişsiniz.karşılığında ne verceeksiniz? yada arkadaşınız ne isteyecek acaba? bende bunu merak etim.
yoksa kimse durduk yere bu kadar pahalı bi hediye almaz kimseye.
3 tane patronum var onlara da yaparım yani yapmadım da samimiyetimizi anlatmaya çalışıyorum aile gibiyiz abi kardeş gibi hiç kasıntı bir ortamımız yok o yüzden yaptım.Müdürüne şaka yapabilen çalışan. Vallahi tebrik ettim
Ben önünden geçerken bile geriliyorum kaldı şaka yapmak.
Ayrıca hiç komik değil açıkçası
Ay sizde bi hoşsunuz,lafı nereye getirmişsiniz.
Konu için söylemiyorum ama kimine 100tl çok gelir,kimine 1000tl az.
Tabiki makul fiyatlara alınabiliyo kampanyalarla.Arkadaş en pahalısı 370 diye kesin konuştuğu için,öyle olmadığını söylemek istedim.yeni kendime nike airmax aldım 200 tl cillop gibi :) ilk cıktıgı zamanlar yıne ındırımden ogluma almıstım gıttımız heryerde aa suna bak ne var aırmax dıyorlardı ama suanda bence yapılan ındırımlerle herkesın alabılecegı fıyatlarda
buarada evet 400 kusur tl aırmax goruyorum spor magazalarında
sanırım öyle çekiyorum galibaBen sizin biraz standard dışı biri olduğunuzu düşünüyorum. Etrafınızdakiler de öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?