Şu meşhur şaka bana dert oldu.

Çocuk beğeneceğin biri mi?
Bu şakanın altından aşk çıkabilir.

bı kere bu sakayı gereksız bulanlardanım
ben eşime bıle ay bu cok guzelmıs ama cook pahalııı alsanaaaa dıyemem hıc
ne olursa olsun
hele hele mudurunuze ve ıs arkadasınıza bunu yapmanız sızın acınızdan cok yanlıs olmus
o şakayı yapabılcek kadar samımıyetınız varsa ılla alcam dıyorsa sızde kabul edersınız yapmadan once dusunmenız gerektı
ben mudurumun veya kıme yaptıysam bana karsı dusuncesınden cekınırım yahu cesaretınıze sasırdım dogrusu
sımdıden ayakkabınız hayırlı olsun

beni çok iyi tanıdıkları beni yanlış anlamayacaklarını bildiğim için yaptım ama

eşime ayakkabıdan bahsettım alalım canın sagolsun yavruuum dedı
nerede ayakkabı bılmem ne
fıyatını en son sımdı sordu
cevrım ıcı hala bır 5 dk fılandır cevrımıcı kaldı garıbım

yok artık tövbe yarabbim ne karşılığı
ınsanlar durduk yere o kadar para verıp sıze hedıye alırsa bakıs acıları degısebılır
sızın acınızdan cok kotu olmus kendı elınızle yanlıs bısey yapmıssınız
mudurunuz ıs arkadasınız falan ....

beni çok iyi tanıdıkları beni yanlış anlamayacaklarını bildiğim için yaptım ama
canım benım burda neler okuduk yasamadan tecrube edındık kadınlar kocalarından bıle neler yasıyor
kımseye guvenme
sana bakıs acılarının cok rahat degısebılecegı yanlıs anlasılmaya cok musaıt bı durum
evlı olsaydınız da bekarda farketmez ...

Yanlışınız var,en pahalısı sizin baktığınız mağaza için geçerli herhalde.
yeni kendime nike airmax aldım 200 tl cillop gibi :) ilk cıktıgı zamanlar yıne ındırımden ogluma almıstım gıttımız heryerde aa suna bak ne var aırmax dıyorlardı ama suanda bence yapılan ındırımlerle herkesın alabılecegı fıyatlarda
buarada evet 400 kusur tl aırmax goruyorum spor magazalarında

karşılığında ne verceeksiniz? yada arkadaşınız ne isteyecek acaba? bende bunu merak etim.

yoksa kimse durduk yere bu kadar pahalı bi hediye almaz kimseye.
Ay sizde bi hoşsunuz,lafı nereye getirmişsiniz.
Konu için söylemiyorum ama kimine 100tl çok gelir,kimine 1000tl az.

Müdürüne şaka yapabilen çalışan. Vallahi tebrik ettim
Ben önünden geçerken bile geriliyorum kaldı şaka yapmak.
Ayrıca hiç komik değil açıkçası

Müdürüne şaka yapabilen çalışan. Vallahi tebrik ettim
Ben önünden geçerken bile geriliyorum kaldı şaka yapmak.
Ayrıca hiç komik değil açıkçası
3 tane patronum var onlara da yaparım yani yapmadım da samimiyetimizi anlatmaya çalışıyorum aile gibiyiz abi kardeş gibi hiç kasıntı bir ortamımız yok o yüzden yaptım.

Tabiki makul fiyatlara alınabiliyo kampanyalarla.Arkadaş en pahalısı 370 diye kesin konuştuğu için,öyle olmadığını söylemek istedim.

Çok gereksiz şaka, size gerçek bir dert olarak geri dönmüş. Sosyal medya da fenomen olan her şeyi yapmaya kalksaydık, işin içinden çıkamazdık. Umarım bu size bir ders olmuştur, bir daha popüler olan bir meseleyi, denemek için 2 kere düşünüp, öyle kendinize dert edersiniz.

müdüre bunu yapmak pess nasıl bir iş ilişkisi bilemedim :)

ben eşime yaptım bu şakayı internette problem olabilir mağazayı öğren akşam gibip alalım dedi oyy kurban olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…