- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Çok iyi değil mi 3 kg. Benim vücut çok dirençli ancak 1-2 kg gider diye düşünüyorum. Ben de şu an 36 saati bitirdim.Saat gece 4 gibi bitirdim çünkü midem bulandı ve lavman yapmam gerekti , gerekli malzemeler evde yoktu aşırı halsizlik oluştu yani toplamda 60 saat lik açlıkla 3 kg vermiş oldum ...aslında sabahligimi çıkarıp tartilinca 66.5 görüyorum ...elma yemeye çalıştım fazlasını küstüm sonra geri kalan yarısını yedim ..bu arada kusunca çok rahatladım enerjim geldi ama bozdugum için devam etmek istemedim ara ara açlık oruçları yapicam yaparken buraya yazıcam kilo düşüşünü burda göreceğiz böylece
Evet çok iyi bencede yanında sporda yaptım yine saat 13.30 dan itibaren başladım su orucuna amacım 60 saati geçmek bu sefer inşallah yine 3 kg giderÇok iyi değil mi 3 kg. Benim vücut çok dirençli ancak 1-2 kg gider diye düşünüyorum. Ben de şu an 36 saati bitirdim.
En çok gece sıkıntı yaşıyorum, sürekli bir şeyler yeme isteği geliyor. Gündüzler daha rahat. Açlık değil de arada kusma isteği geliyor. Halsiz değilim, baş ağrım yok, günlük işlerimi yapabiliyorum.
Yok ben kusamayanlardanım. Sporu da gözüm kesmiyor. Ben de 5 gün hedefliyorum. Bitince başlayacağım spora.Evet çok iyi bencede yanında sporda yaptım yine saat 13.30 dan itibaren başladım su orucuna amacım 60 saati geçmek bu sefer inşallah yine 3 kg gider
Bu arada kusabiliyorsaniz kusun parmak atın kusun hatta lavman yapabiliyorsunuz yapın yada sinameke veya İngiliz tuzu kullanın o zaman daha enerjik hissedeceksiniz kendinizi halsizlik geçiyor kusunca
Bende asla kusamazdim ama felaket midem bulandı, ve kustum...Yok ben kusamayanlardanım. Sporu da gözüm kesmiyor. Ben de 5 gün hedefliyorum. Bitince başlayacağım spora.
Buzluğa şu koyuyorum sahurda buzlu su yiyordum ..iftardafa buzlu su yiyordum bide 2. Gün İngiliz tuzu (bağırsak boşaltmak için ) içtim yarım bardak suya 1 yemek kaşığı koydum .....3. gün bozdum çünkü lavman yapmadığım için bağırsakların güzel bosalmadi...bugün eczaneden 60 CC lik beslenme sonrası aldım , kaynamış soğumuş suyla lavman yapicam ama kaç CC yapicagima karar vermedim 1500 demişler ama ben 600 CC ile başlayacağım..çok sık yapmak bağırsak tembelliğine yol açar bu yüzden yaparsam 3 günde bir yaparım su orucu tuttuğum müddetçeŞu orucunu nasıl yapıyorsunuz biraz anlatır mısinız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?