• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SU orucu deneyimim..

insancil

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
10
7
286
42
İzmir
25/02/2020 tarihinde su orucuna 98,700 ile başladım.. Geceden bağırsak temizliği yapacak bir ilacla yattım.Suorucunda en önemli faktörlerden birisi 3 günden fazla tutacaksanız her 3 de 1 kere lavmanyapmanız. bugün 2. günm.Sabah 97,300 ile uyandım. 2bardak çay 1 bardak kahveiçtim ama içmemem ve sadece su ile devam etmem gerekıyordu. 3 günden sonra çay ve kahveyide bırakacağım.Daha önce 7 günlük kür yapmıştım karaciğer yağlanmam için ve çok faydasını görmüştüm.. şimdiki hedefim 21 gün yapmak inşAllah.

Bunu duymuştum daha önce . Bende denemeyi düşünüyordum ama dayanamam diye vazgeçtim :)

Bugun 4. günüm hala devam ediyorum.. başağrısı yorgunluk evresını geçtım. dun akşam lavman yaptım ve gayet ıyı hıssedıyorum.. şu anda 94,2 kg gelıyorum.. 3 günde 4,5 kg vermiş görunuyorum.. inşAllah 21 güne tamamlayabilirim.

sağlığınız bozulmaz mı böyle? yanlış anlamayın bu diyet hakkında bilgim yok ama paylaşımlarınızı okuyunca ürktüm.3 günde 4.5 kg çok fazla değil mi? bu diyeti iyice araştırdınız mı acaba? sonrası kontrol edilemeyen kilo kayıpları veya daha olumsuz durumlar olmasın Allah korusun.sağlıkla kalın..

Bugun 4. günüm hala devam ediyorum.. başağrısı yorgunluk evresını geçtım. dun akşam lavman yaptım ve gayet ıyı hıssedıyorum.. şu anda 94,2 kg gelıyorum.. 3 günde 4,5 kg vermiş görunuyorum.. inşAllah 21 güne tamamlayabilirim.
Devam edebildiniz mi

25/02/2020 tarihinde su orucuna 98,700 ile başladım.. Geceden bağırsak temizliği yapacak bir ilacla yattım.Suorucunda en önemli faktörlerden birisi 3 günden fazla tutacaksanız her 3 de 1 kere lavmanyapmanız. bugün 2. günm.Sabah 97,300 ile uyandım. 2bardak çay 1 bardak kahveiçtim ama içmemem ve sadece su ile devam etmem gerekıyordu. 3 günden sonra çay ve kahveyide bırakacağım.Daha önce 7 günlük kür yapmıştım karaciğer yağlanmam için ve çok faydasını görmüştüm.. şimdiki hedefim 21 gün yapmak inşAllah.
Merhaba, devam edebildiniz mi son durumunuz nedir

21 gün çok uzun bir süre..
Yapabildin mi merak ettim?

Back
X