Merhaba bende bugün başladım omad yapıyordum zatenMerhabalar, daha öncedende su orucu deneyimlerim olmuştu ve 10 günde 7-8 kilo verdiğimi biliyorum. Peki su orucu ne diyenler için günlük olarak su, soda, çay (kalorisiz içecekler) hariç hiç bir şey tüketmiyorsunuz. Yeniden bugün başlamaya karar verdim. Başlangıç kilom 79,2. Bana eşlik etmek isteyenlerle instagram üzerinden konuşabiliriz.
Sonra kiloları geri mi aldın?Merhabalar, daha öncedende su orucu deneyimlerim olmuştu ve 10 günde 7-8 kilo verdiğimi biliyorum. Peki su orucu ne diyenler için günlük olarak su, soda, çay (kalorisiz içecekler) hariç hiç bir şey tüketmiyorsunuz. Yeniden bugün başlamaya karar verdim. Başlangıç kilom 79,2. Bana eşlik etmek isteyenlerle instagram üzerinden konuşabiliriz.
Bende bugün başlıyorumŞu an başlayamadım. Kendimde o disiplini bulamadım yarın bir daha deneyeceğim ama şunu söylemeliyim ki aldığım kilolar su orucuyla ilgisi yok. Yaptıktan sonra beslenmenize dikkat ederseniz almıyorsunuz. Günde 4 tane farklı ilaç kullanıyorum ve bunların yan etkisi olarak kilo aldırmada var. O yüzden kilom bu kadar arttı.
Sen zaten uçurulmuşsun da diğer okuyucular için yazayım bari.. su orucu şok diyet değil. Vücudun hastalıklı hasarlı hücreleri temizleniyor. Otofaji deniliyor buna. Tıbben araştırılıp kabul görmüş bir yöntem bu.Allah aşkına böyle diyetler yaparak en çok kendi sağlığınıza zarar veriyorsunuz. şok diyetle kilo vere vere metabolizma bitiyor. bunun yerine doğru düzgün bir diyet yapın. aç kalıp gözün dönecek yiyeceksin. verdiğinizi geri almışsınız.
Azminizden dolayı tebrik ederim. Ben bir defa deneyeyim dedim akşam üstü bir yiyecek tarafından mağlup edildim:)1.gün 78.5
İlk günün sabahı zorlanmasamda akşam canım çok tatlı çekti ama kafama koydum devam edeceğim. Uyurken zorlandım ama bu da sıkıntı değil. Daha önceki oruç deneyimlerimden biliyorum ki ilk 3 günden sonra vücut alışmaya başlıyor. O yüzden sadece sabredeceğim. Sizin nasıl geçiyor?
ben yarın bir daha başlayacağım. İstersen sen başladığında birlikte götürürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?