R roselyna Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2012 131 0 66 İstanbul 8 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi roselyna #1 Ben rüyalarımda sık sık deniz ya da su ile ilgili şeyler görüyorum ne anlama gelir acaba bilen var mı?
Ben rüyalarımda sık sık deniz ya da su ile ilgili şeyler görüyorum ne anlama gelir acaba bilen var mı?
A Almuma Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2012 337 23 118 9 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi roselyna #2 Sık sık görüle rüyalar kişinin ruh halini yansıtır. Rüyanın gerçek anlamını kimse bilemeyeceğine göre hayra yoralım. Su ferahlıktır diyelim. :=)
Sık sık görüle rüyalar kişinin ruh halini yansıtır. Rüyanın gerçek anlamını kimse bilemeyeceğine göre hayra yoralım. Su ferahlıktır diyelim. :=)
L Ladybird93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 49 16 28 27 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi roselyna #3 Su, deniz, nehir özgürlük ferahlık diye yorumlarım ben, Birşeylerden kendinizi kısıtlıyor olabilirsiniz, ve gerçek benliğiniz olan özgür halinize dönmek istiyorsunuzdur..
Su, deniz, nehir özgürlük ferahlık diye yorumlarım ben, Birşeylerden kendinizi kısıtlıyor olabilirsiniz, ve gerçek benliğiniz olan özgür halinize dönmek istiyorsunuzdur..