Şu saat oldu, ama sinirden uyuyamıyorum.

Ay 2 hafta önce bende oyleydim gozluklerle ciktim gozluk kapatıyordu gerci ama eve kapandım hahahahahaha

Bende senin gibiyim. Benim kaynana ohooooo biz daha esimle uyurken neler neler yapiyor çalışıyor ayni zamanda gezmeyide cok sever bizde is yok bide boyle kadinlar hayata hep pozitif bakar haaa
Hayata pozitif baksaydı keşke. Vesveseli ve sıkıntılı. O yüzden atıyor kendini dışarı. Bizim içimiz geçmiş o ayrı

Ay 2 hafta önce bende oyleydim gozluklerle ciktim gozluk kapatıyordu gerci ama eve kapandım hahahahahaha
Gözlük kapatıyor da her yerde de gözlükle oturulmuyor ki maalesef. 2 hafta sonra durum nasıl peki? Çok çirkin hissediyorum şu an kendimi. Hatta neden yaptırdım diye sorgulamaya bile başladım yavaştan.

Bir gün önceden haber veriyormuş işte kv uygun değilim diye mesaj atmak da ne ya? Yabancı değil eşinizin annesi çok ayıp bence. Kaç kere olur ki ayda doktor randevusu en fazla 1 2? Ayda bi kaç kere insan kvsini ağırlayamaz mı? Bu kadar mu hanımsınız?

Kesinlikle. Dalgın işte. Kafasi uçmuş alinmaz bence ama mesaja
Alınsa da söylemez ya da belli etmez. Çok ketumdur. Bu konuda ne düşündüğünü ömrümün sonuna kadar bilemiycem muhtemelen. Bense her şeyi olduğu gibi söyleyen, hislerini boca eden biriyim böyle istisnai durumlar dışında.

Gözlük kapatıyor da her yerde de gözlükle oturulmuyor ki maalesef. 2 hafta sonra durum nasıl peki? Çok çirkin hissediyorum şu an kendimi. Hatta neden yaptırdım diye sorgulamaya bile başladım yavaştan.
Şuan durum oldukça iyi. Kabuklar döküldü renkte attı gitti dogallasti. Onumuzdeki hafta farki görürsün sende. Benim bu 4. Oldu cildim yagliya dönük olduğu için 1 bucuk senede rötuş yaptiriyorum durmaz yagli ciltte pek bu meret.. bu defa tamamini yapti canimdan can koptu o ayrı vazelin ve madecassol sür

Bende öyleyim ve bu huyumdan nefret ediyorum bazen keske ketum ve azıcık sinsi olsaydım diyorum. Ama sen suan kendini daha rahat hissettin gibi, en önemlisi bu olmalı bence

Sadece Dr ziyaretlerinde görüşüyor olsaydık belki haklı olabilirdiniz. Böyle yorumları görüne de kendimi hepten yabani hissediyorum yahu. Ben sizden daha garip biriyim belki de. Ama insanlarla çok sık görüşmeli sevmiyorum. Çocuk konusunda yardımcı olmasa annemle bile görüşmek istemem her hafta. Hatta kendimle bile belli zamanlarda görüşebilsem keşke. O kadar hanımım işte. Ne demek anlamadım gerçi

çok geçerli bi nedenin varmış. Kalıcı kaş kontürü hua? Vallahi ayıptır sen de anne olacaksın az mantıklı davranın çocukların senden bu davranışları görüp aynısını sana yapacak ister misin evine istemeyen çoluk çocuk.

Benim ikinci oluyor bu. Ama ilkini 10 sene önce yaptırmıştım ve o zamanki yöntem ve koşullar farklıydı. Benim cilt karma. Bakalım ne kadar duracak. 1 ya da şanslıysan 2 yıl dayanır dedi yapan kişi. Yaptırdıkça değişiyor mu kaş?

Baya işte kaş kontürü yaptırdı diye kvsine gelme müsait değilim diye mesaj atabilecek kadar kendini önemsemek. Arkadaşıma bile yazmam kalbi kırılır diye.

Geçerli nedenim kaş kontörü değil elbet. Geçerli nedenim kendimi uygun hissetmemem. İlle somut bir gerekçe mi lazım. Uygun değilim işte. Ne garip bir insansınız yahu.

Baya işte kaş kontürü yaptırdı diye kvsine gelme müsait değilim diye mesaj atabilecek kadar kendini önemsemek. Arkadaşıma bile yazmam kalbi kırılır diye.
Kaş kontörüne taktınız siz de. Yaptırmak istiyorsanız iyice düşünün derim. Öyle hemen karar vermeyin. Kendimi önemserim bu arada. Bu iyi bir şey bence.

Çok arkadaşım yok bu arada. Bundan mı acep? Keh keh

Doğru söylemiş 15 16 ay sonra rengi baya baya bi atar karmaysa ve rötuş ihtiyaci duyarsın ön kısma başlangıç kısmına bence. Kuyruk kısmı oyle atmadi bende bide kaslarim cogaldi galiba bilemiyorum..microblading in ömrü daha kısa anladigim dövme yapildi dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…