Microblading yapıldı. 3 hafta sonra da rötuş yapılacak. Bir senede değişir diyor yapan kişi zaten de bazılarında 2 yılı buluyormuş. Cilt yapısına bağlı işte. Baya kalın oldu kaşlar. Bakalım nasıl alışacağım. İfadem sert duruyor şu an. Umarım renktendir. Yoksa sürekli kavgaya gider gibi görüneceğim demektirDoğru söylemiş 15 16 ay sonra rengi baya baya bi atar karmaysa ve rötuş ihtiyaci duyarsın ön kısma başlangıç kısmına bence. Kuyruk kısmı oyle atmadi bende bide kaslarim cogaldi galiba bilemiyorum..microblading in ömrü daha kısa anladigim dövme yapildi dimi?
Microblading 1 sene bile gitmez. O ifade geçecek 1 hafta bekle gecer bakimini yap bu süreçte..Microblading yapıldı. 3 hafta sonra da rötuş yapılacak. Bir senede değişir diyor yapan kişi zaten de bazılarında 2 yılı buluyormuş. Cilt yapısına bağlı işte. Baya kalın oldu kaşlar. Bakalım nasıl alışacağım. İfadem sert duruyor şu an. Umarım renktendir. Yoksa sürekli kavgaya gider gibi görüneceğim demektir
Bana bir karışım verdiler. 2 saatte bir sür dediler. Ama nerdee. Günde 3-4 defa sürebiliyorum. Sorun olur mu acep?Microblading 1 sene bile gitmez. O ifade geçecek 1 hafta bekle gecer bakimini yap bu süreçte..
O zaman kayınvalidenin haftaya gelecek olması isabet olmuş. Kadıncağız ona müthiş öfkeli olduğumu düşünecekti muhtemelen kaşlarımı gördükçe ahahMicroblading 1 sene bile gitmez. O ifade geçecek 1 hafta bekle gecer bakimini yap bu süreçte..
Kesinlikle katılıyorum.Annenız gelse kal bile dersınız. Be ara bu hale geldik ben esınıde suc buluyorum gerci bir kadının onune kahvaltılık koysan ne olur bir cay demler ıcersınız karsınızdakı kadın herseyden once anne yabancının evıne gıtmıyor oglunun evı tabıkı torununu gormek ıster sız sanıyor musunuz yaslanınca oyle olmayacaksınız. Pes dıyorum ne ara bu kadar bencıl olduk asosyal olduk. Biz hala yakın akrabamız olmasa bıle rahatca gırıp cıkıyoruz bırının evıne aksam ustu arayıp caya gelcez dıyebılıyorız. Bence oturup dusunun bu guzellikleri nasıl kaybettık.
Ben katılmıyorum.Kesinlikle katılıyorum.
Katılmanızı bekleyen yok . Düşünce yapılarımız ortada. Siz devam edin böyle. Kolay gelsinBen katılmıyorum.
Genelde geç uyanır. Muhtemelen Dr randevusu işin uyandığında görecek.Cevap yazdı mı kv
Farklı olmak iyi bir şey. Herkes aynı olsaydı senin pandan benim pandam diye bir şey olmazdı. Siz de mutlu olun. Sevin sevilin.Katılmanızı bekleyen yok . Düşünce yapılarımız ortada. Siz devam edin böyle. Kolay gelsin
Yav silsem mi mesajı diye düşünmeye başlamadım değil. Annem de öğrendi az önce. Ayıp olmuş dedi. Öf ama ben yarın gerçekten uygun değilim. Yoksa geldiğinde söyleyecektim bunu. Planım buydu.Konudan çok kaş kontürünün konuşuluyor olması
Bence mesaj uygun olmamış bu durumda boşlukta olmamak veya o anda düzeltmek iyi olur sonra yapıldığında olmuyor..
Sen bu saatte napiyosun ya ?Bende senin gibiyim. Benim kaynana ohooooo biz daha esimle uyurken neler neler yapiyor çalışıyor ayni zamanda gezmeyide cok sever bizde is yokbide boyle kadinlar hayata hep pozitif bakar haaa
Nasıl yapmalıydım sizce? Ay silsem mi ya?Sen bu saatte napiyosun ya ?
Konu sahibi bunj mesajla yazman sanirim ortami biraz gericek
Valla mı? Sileyim mi acaba ya? Görmedi henüz. Öf yarın kimseyi görmek istemiyorum benBen kendimi yabani sanırdım. Dışardan hiç hoş gözükmüyormuş.
Bilmiyorum ama ben de bu tip şeyleri fevri fevri yapıyorum sonra da ne itici biri oldum diye düşünüyorum.Valla mı? Sileyim mi acaba ya? Görmedi henüz. Öf yarın kimseyi görmek istemiyorum ben
Eşim konuş açık açık dedi akşam. O da benle aynı düşünüyor böyle konularda. Ah yanlışlıkla kendimden sildim mesajı herkesten sileceğim yerde.Bilmiyorum ama ben de bu tip şeyleri fevri fevri yapıyorum sonra da ne itici biri oldum diye düşünüyorum.Eşiniz ne diyor?
Evde olmayacağım deseydin o zaman...ya gelirseHem keyfim yok hem de kalıcı kaş kontörü yaptırdım. Kezban Kezban dolaşıyorum evde. Bir süre kimse görmese mutlu olacağım açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?