Şu saat oldu, ama sinirden uyuyamıyorum.

Microblading yapıldı. 3 hafta sonra da rötuş yapılacak. Bir senede değişir diyor yapan kişi zaten de bazılarında 2 yılı buluyormuş. Cilt yapısına bağlı işte. Baya kalın oldu kaşlar. Bakalım nasıl alışacağım. İfadem sert duruyor şu an. Umarım renktendir. Yoksa sürekli kavgaya gider gibi görüneceğim demektir

Microblading 1 sene bile gitmez. O ifade geçecek 1 hafta bekle gecer bakimini yap bu süreçte..

Microblading 1 sene bile gitmez. O ifade geçecek 1 hafta bekle gecer bakimini yap bu süreçte..
Bana bir karışım verdiler. 2 saatte bir sür dediler. Ama nerdee. Günde 3-4 defa sürebiliyorum. Sorun olur mu acep?

O zaman kayınvalidenin haftaya gelecek olması isabet olmuş. Kadıncağız ona müthiş öfkeli olduğumu düşünecekti muhtemelen kaşlarımı gördükçe ahah

Kesinlikle katılıyorum.

Katılmanızı bekleyen yok . Düşünce yapılarımız ortada. Siz devam edin böyle. Kolay gelsin
Farklı olmak iyi bir şey. Herkes aynı olsaydı senin pandan benim pandam diye bir şey olmazdı. Siz de mutlu olun. Sevin sevilin.

Konudan çok kaş kontürünün konuşuluyor olması
Bence mesaj uygun olmamış bu durumda boşlukta olmamak veya o anda düzeltmek iyi olur sonra yapıldığında olmuyor..

Konudan çok kaş kontürünün konuşuluyor olması
Bence mesaj uygun olmamış bu durumda boşlukta olmamak veya o anda düzeltmek iyi olur sonra yapıldığında olmuyor..
Yav silsem mi mesajı diye düşünmeye başlamadım değil. Annem de öğrendi az önce. Ayıp olmuş dedi. Öf ama ben yarın gerçekten uygun değilim. Yoksa geldiğinde söyleyecektim bunu. Planım buydu.

Valla mı? Sileyim mi acaba ya? Görmedi henüz. Öf yarın kimseyi görmek istemiyorum ben
Bilmiyorum ama ben de bu tip şeyleri fevri fevri yapıyorum sonra da ne itici biri oldum diye düşünüyorum. Eşiniz ne diyor?

Ah ya yanlışlıkla benden sil yaptım. Herkesten sil seçeneği çıkmadı ve uykusuzluktan herhalde bir anda basıverdim. Telafisi yok mu bunun acaba? Uyanana kadar bir yolunu bulsam iyiydi.

Bilmiyorum ama ben de bu tip şeyleri fevri fevri yapıyorum sonra da ne itici biri oldum diye düşünüyorum. Eşiniz ne diyor?
Eşim konuş açık açık dedi akşam. O da benle aynı düşünüyor böyle konularda. Ah yanlışlıkla kendimden sildim mesajı herkesten sileceğim yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…