Böyle bir mesajdan sonra geleceğini pek sanmıyorum. Pişman da oldum kırıcı olduğumu düşünerek ama dönüşü yok maalesef.Evde olmayacağım deseydin o zaman...ya gelirse
Sende ne etliğe geliyorsun ne sütlüğe...Böyle bir mesajdan sonra geleceğini pek sanmıyorum. Pişman da oldum kırıcı olduğumu düşünerek ama dönüşü yok maalesef.
Sende ne etliğe geliyorsun ne sütlüğe...
Hiç ananıza cekmemissiniz...insallah kv bidaha yuzunuze bakmazAhah. Yav bir şeyleri anlasın istiyorum da kimseyi kırmak da istemiyorum. Öyle çok masum bir kayınvalidem de yol aslında. Beni türlü türlü çıldırtmışlıkları vardır. Annemle konuştum az evvel. Çok üstüme geldi. Ben olsam bir daha hayatta evine gelmem. Seni silerim vs dedi. Öyle de olsun istemiyorum sonuçta. O yüzden tutuştum biraz.
Oğlu yok evde. Eşim aylardır yurtdışında. Evde olmuyor pek. Yani bana geliyor aslında. Oğluna değil. Ama öte yandan her türlü ilişkide belli bir mesafeden yanayım. Ben ona giderken günler önceden müsait olup olmadığını soruyorum. Aynısını ondan da beklemek hakkım bence.Yapmayın Allah aşkına biz ne ara böyle insanlar olduk? Kadın oğlunun evine gelince randevu mu alacak biraz empati lütfen
Anneme çeksem kanser okurdum kesin. Hep başkaları için yaşar ve kendini hiç düşünmez. Nitekim kanser de oldu bu sebepten. Neyseki üstesinden geldi canım annem. Onu çok severim ama çok farklıyız çok.Hiç ananıza cekmemissiniz...insallah kv bidaha yuzunuze bakmaz
Daha ne istiyorsunuz.oglu yokken bile sizi ve torununu gormeye geliyor kadincagiz...beni düsunuyor diyeceginize,gelmesin diye yakiniyorsuniz.eve yaptiginiz yemekten 1 tabak ta ona koyun,yanina bide salata.onu memnun eder zaten.yok yok sizde var problem.(yabanilik)Oğlu yok evde. Eşim aylardır yurtdışında. Evde olmuyor pek. Yani bana geliyor aslında. Oğluna değil. Ama öte yandan her türlü ilişkide belli bir mesafeden yanayım. Ben ona giderken günler önceden müsait olup olmadığını soruyorum. Aynısını ondan da beklemek hakkım bence.
Sadece oğlunun evi değil orasıAnnenız gelse kal bile dersınız. Be ara bu hale geldik ben esınıde suc buluyorum gerci bir kadının onune kahvaltılık koysan ne olur bir cay demler ıcersınız karsınızdakı kadın herseyden once anne yabancının evıne gıtmıyor oglunun evı tabıkı torununu gormek ıster sız sanıyor musunuz yaslanınca oyle olmayacaksınız. Pes dıyorum ne ara bu kadar bencıl olduk asosyal olduk. Biz hala yakın akrabamız olmasa bıle rahatca gırıp cıkıyoruz bırının evıne aksam ustu arayıp caya gelcez dıyebılıyorız. Bence oturup dusunun bu guzellikleri nasıl kaybettık.
hAnneme çeksem kanser okurdum kesin. Hep başkaları için yaşar ve kendini hiç düşünmez. Nitekim kanser de oldu bu sebepten. Neyseki üstesinden geldi canım annem. Onu çok severim ama çok farklıyız çok.
Hic degilse ölünce arkasindan iyi insandi denilir..Anneme çeksem kanser okurdum kesin. Hep başkaları için yaşar ve kendini hiç düşünmez. Nitekim kanser de oldu bu sebepten. Neyseki üstesinden geldi canım annem. Onu çok severim ama çok farklıyız çok.
Yanlışlıkla kendimden sildim zaten. Hepten silinmez. Arayıp daha yumuşatarak mı söylesem acabaMesaj bence olmamış en azından ben yapmazdım . Ama artık silinmez de ilk 5 dk da Siliniyor diye biliyorum
Kadin ben yabanci degilim demis,daha ne yapsin.yatsaydin canm sendeSadece oğlunun evi değil orası
Gelininin de evi
Gelmesin demiyor
Öncesinde haber versin diyor
Evi pis olur dağınık olur
Keyfi olur olmaz
Gelen taraf bunu düşünmeli
Ben annem geleceği zaman bile bir evi elden geciririm
Şu yabanci değil olayına çok sinir oluyorum
Bizim için yabancılar efendim
Ben de hamileyim hastayım
Suanda annem burda
Annemin yanında yatabiliyorum dr yatacaksın dedi
Ama geçen hafta kv geldi ben yabancı değilim mantığı ile ve ben büyük yaşlı diye saygımdan yatamadım
Mecbur muyum bebeğimi tehlikeye atmaya
Değilim
Bir insanin eşi ve ailesi dısında herkes yabancıdır
Beni kv mi büyüttü neden yabancı olmasın ?
Eşime göre de annem yabancıdır ne var bunda ?
Geçmiş artık yazmışsın yumuşatarak söyleyecek bir durum kalmamış ki . Ararsan komik duruma düşersin emin olYanlışlıkla kendimden sildim zaten. Hepten silinmez. Arayıp daha yumuşatarak mı söylesem acaba
Garip olan sizsiniz... bence psikolojik destek almalısınız hiç normal değil yazdığınız şeyler...Geçerli nedenim kaş kontörü değil elbet. Geçerli nedenim kendimi uygun hissetmemem. İlle somut bir gerekçe mi lazım. Uygun değilim işte. Ne garip bir insansınız yahu.
Nasıl bir bakış açısı yahu? Niye ölsün annem? Yaşasın uzun bir ömür. Az biraz da mutlu olsun. Böyle yaşamaktan dolayı hiç mutluluk nedir bilmedi çünkü. Ben de kötü biri değilim sonuçta. Abartmayın her şeyi bu kadar. Sizin gibi olmayan herkes kötü mü?h
Hic degilse ölünce arkasindan iyi insandi denilir..
Yanlışlıkla kendimden sildim zaten. Hepten silinmez. Arayıp daha yumuşatarak mı söylesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?