Şu saatte bir bakın hele

Demekki eşinizin yetiştiği ortam ve arkadaş çevresinbu tür insanlardan oluşuyor, hem eşiniz rahatsı oluyor ya da en azından sizin rahatsız olduğunuzu bildiğinden bu gibi mesajların önüne geçmek istiyor olsaydı müsait bir dille herkese ağZının payını verip bu tür konuşmalara da videolara da izin vermezdi.

Ben eşinizden kaynaklandığını düşünüyorum, arkadaşlarının kuzenlerinin yanında iğrenç muhabbetlere o da ortak oluyor demek ki o tür mesajlar atmaya utanmadıklatına göre
yetiştiği ortam değil ama eski iş yeri çok pis. evlenmeden önce bile anlatırdı hep. kızım olsa asla bizim meslekten birine vermezdim derdi. kendisi sadece ego tatmin ediyor. muhabbetlere gülüyor o şekilde katılıyor. ama katılıyor mu evet sonuçta. valla gaza getirdiniz beni uyandırıp hesap sorasım var.

yetiştiği ortam değil ama eski iş yeri çok pis. evlenmeden önce bile anlatırdı hep. kızım olsa asla bizim meslekten birine vermezdim derdi. kendisi sadece ego tatmin ediyor. muhabbetlere gülüyor o şekilde katılıyor. ama katılıyor mu evet sonuçta. valla gaza getirdiniz beni uyandırıp hesap sorasım var.

Ama öyle değil mi, duruşu olmalı insanın kimse ona öyle videolar gönderememeli. Eşiniz izin veriyor tüm bunlara, kusura bakmayın ama değişeceğini de zannetmiyorum siz istiyorsunuz diye hayatından tüm insanları çıkaramaz ya !

Yaş alır olgunlaşır saçma gelir tüm bunlar o zaman değişebilir ama sizin söylemenizle ya da istemenizle bir anda olacak iş değil.

Uyandırmayın da uyuyor numarası yapıp tekme atabilirsiniz yatağa girince :D

Allah bağışlasın bebeğinizi de, sağ salim hayırla, kolaylıkla, zamanında gelsin inşallah

Evli adamlarin boyle ergen muhabbeti yapmasi igrenc de senin kadin halinle erkek muhabbetine dalip KOCAMA BOYLE SEX VIDEOSU GONDERMEYIN demen daha igrenc ya

Ama öyle değil mi, duruşu olmalı insanın kimse ona öyle videolar gönderememeli. Eşiniz izin veriyor tüm bunlara, kusura bakmayın ama değişeceğini de zannetmiyorum siz istiyorsunuz diye hayatından tüm insanları çıkaramaz ya !

Yaş alır olgunlaşır saçma gelir tüm bunlar o zaman değişebilir ama sizin söylemenizle ya da istemenizle bir anda olacak iş değil.

Uyandırmayın da uyuyor numarası yapıp tekme atabilirsiniz yatağa girince :KK70:

Allah bağışlasın bebeğinizi de, sağ salim hayırla, kolaylıkla, zamanında gelsin inşallah
ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gideceğim. bu geceki modum bu. bak ben gebeliğe atıyordum ama arkadaşın biri bu dönemde olmaz dedi:)) yok yani. hem sinirlendim hem üzüldüm ama yarına sakin kafayla hallederim inşallah. şu anda kafasına terlik fırlatmamak için zor tutuyorum:KK76:
Amin inşallah, siz de sağlıkla kucağınıza alın:KK200::anne:

Kızlar selam. Bilen bilir eşimin samimi bir arkadaşıyla bir problem yaşamıştık. bunların farklı yönlere giden iğrenç muhabbetlerine şahit olmuştum ve ortalığı yıkmıştım. adamdan tamamen koptu. hemen ilişkisini kesti. ama ben paranoyak gibi telini vs karıştırıyordum hatta bu konuda da yardım istemiştim. hala da bu iğrenç paranoyak psikolojiyi üzerimden atamadım. gebeyim, hormonlar çıldırmış durumda. o yüzden yarın sabah ilk psikolog randevuma gidiyorum inşallah. sırf eşimin benim kontrolüm altında olmak zorunda olmadığını kabullenmek için. sorunun da farkındayım ama işte elden bir şey gelmiyor.
neyse, bunlar 4lü arkadaş grubu gibi birşeydi. bize yeni evliyken gelmişlerdi eşleriyle vs tanıştım. ama ben farklı bir ortamda büyüdüm, bu kadar iğrenç muhabbetlere şahit olmamıştım. erkeklerin bel altı muhabbetleri mutlaka oluyor galiba. ama beni çok etkiledi işte. 1ini hayatından çıkardı. öbürlerinde zaten sıkıntı yoktu samimi vs değildi çok. ama beraber iş yapmaya başladı bunlar 3 ortak. ve görüşüyorlar sık sık. geçen gün baktım baya telde vs muhabbet ediyorlar. Allahım dedim nolur öbür adam gibi pis insanlar olmasın. 1-2 hoşuma gitmeyecek muhabbet gördüm. hatta adamlar benimkiyle dalga geçiyor aman abi biz de güme gidicez yenge görüştürmeyecek diye.
moralim bozuluyor kızlar engel olamıyorum. benim kocam böyle muhabbetlere katılmasın istiyorum. evli adamların böyle şeyler konuşması midemi bulandırıyor. yanıma bile yaklaştırmak istemiyorum ben soğuyorum. ama tekrar telini karıştırdığımı belli edemem güven problemleri oluşur biliyorum. e bu seferde ben kendimi yiyorum. inşallah yarın bu konuda destek alırım.
size danışacağım şey, bunun kuzeni var. bu akşam otururken mesaj geldi. şunu x'e atsana diye gülmüş. teli uzattım bakmadım. o x te bunun görüştüğü o arkadaşlarından. tahmin ettim saçma salak bir şey olduğunu. videoda kadın var benim salak sildiğini sanmış ta son silinenlere bakmamış:) valla tepeme çıktı cinler. teli alıp çocuğa mesaj atmayı düşünüyorum. fatih selam, ben x. kocama bir daha absürd videolar yollamazsan çok sevinirim diye. yapsam mı yapmasam mı? ay uyuyamıyorum içim bulandı. belki de hormonlardan bu kadar abartıyorum. ama bu konu artık benm için tetikleyici bir şey oldu. istemediğimi biliyor, ne yapayım sizce? bir şey desem teli karıştırdığım anlaşılacak yine. hayır saklamıyor da, ortada duruyor öyle sürekli. ama soğuyorum kızlar bunları düşündükçe.

Tek hamile siz misiniz? Adamın boynuna tasma takın bari, herşeyi hamileliğe de bağlamayın.
Daha 5. Haftanızdaymıssınız, hamileliği öğreneli 1 hafta olmamıstır belki de. Hormonlar bu kadar çabuk nüksetmiş olamaz.
Bu şekilde davranırsanız eşinizi kaybedebilirsiniz.
Bunu cok üzülerek söylüyorum ama kendinize Çeki düzen verin.

abartmayın
muhatabınız kocanız
başkası değil
erkekler malesef iğrenç muhabbetler yaparlar
ama işin içine kadın videosu vs giriyosa eşiniz buna dur diyecek kendisi rahatsız olmalı
kuzene de x e sen gönder demeliydi ya da hiç cvp yazmamalıydı

Kızlar selam. Bilen bilir eşimin samimi bir arkadaşıyla bir problem yaşamıştık. bunların farklı yönlere giden iğrenç muhabbetlerine şahit olmuştum ve ortalığı yıkmıştım. adamdan tamamen koptu. hemen ilişkisini kesti. ama ben paranoyak gibi telini vs karıştırıyordum hatta bu konuda da yardım istemiştim. hala da bu iğrenç paranoyak psikolojiyi üzerimden atamadım. gebeyim, hormonlar çıldırmış durumda. o yüzden yarın sabah ilk psikolog randevuma gidiyorum inşallah. sırf eşimin benim kontrolüm altında olmak zorunda olmadığını kabullenmek için. sorunun da farkındayım ama işte elden bir şey gelmiyor.
neyse, bunlar 4lü arkadaş grubu gibi birşeydi. bize yeni evliyken gelmişlerdi eşleriyle vs tanıştım. ama ben farklı bir ortamda büyüdüm, bu kadar iğrenç muhabbetlere şahit olmamıştım. erkeklerin bel altı muhabbetleri mutlaka oluyor galiba. ama beni çok etkiledi işte. 1ini hayatından çıkardı. öbürlerinde zaten sıkıntı yoktu samimi vs değildi çok. ama beraber iş yapmaya başladı bunlar 3 ortak. ve görüşüyorlar sık sık. geçen gün baktım baya telde vs muhabbet ediyorlar. Allahım dedim nolur öbür adam gibi pis insanlar olmasın. 1-2 hoşuma gitmeyecek muhabbet gördüm. hatta adamlar benimkiyle dalga geçiyor aman abi biz de güme gidicez yenge görüştürmeyecek diye.
moralim bozuluyor kızlar engel olamıyorum. benim kocam böyle muhabbetlere katılmasın istiyorum. evli adamların böyle şeyler konuşması midemi bulandırıyor. yanıma bile yaklaştırmak istemiyorum ben soğuyorum. ama tekrar telini karıştırdığımı belli edemem güven problemleri oluşur biliyorum. e bu seferde ben kendimi yiyorum. inşallah yarın bu konuda destek alırım.
size danışacağım şey, bunun kuzeni var. bu akşam otururken mesaj geldi. şunu x'e atsana diye gülmüş. teli uzattım bakmadım. o x te bunun görüştüğü o arkadaşlarından. tahmin ettim saçma salak bir şey olduğunu. videoda kadın var benim salak sildiğini sanmış ta son silinenlere bakmamış:) valla tepeme çıktı cinler. teli alıp çocuğa mesaj atmayı düşünüyorum. fatih selam, ben x. kocama bir daha absürd videolar yollamazsan çok sevinirim diye. yapsam mı yapmasam mı? ay uyuyamıyorum içim bulandı. belki de hormonlardan bu kadar abartıyorum. ama bu konu artık benm için tetikleyici bir şey oldu. istemediğimi biliyor, ne yapayım sizce? bir şey desem teli karıştırdığım anlaşılacak yine. hayır saklamıyor da, ortada duruyor öyle sürekli. ama soğuyorum kızlar bunları düşündükçe.

Haklisiniz ama bu kadar buyutmemelisiniz. Hassas bir donemdesiniz, kendinizi hirpaliyorsunuz.

Doktora gitmek isabetli bir secim olmus.

Esiniz sizin cocugunuz degil, kuzenine mesaj atarak velisi gibi davranmis olursunuz. Bu da size hic yakismaz.

En guzeli bu sorunu esinizle cozmeniz.

Böyle konuların icinde olmasının hoşunuza gitmedigini, hatta psikolojinizi bozdugunu ciddi ciddi anlatin. Eminim anlayacaktir.

Ne eşinize bir şey diyin ne de o arkadaşa tabiki.

Psikolog randevunuzu beklmelisiniz.

inan bende evlenene kadar tam olark erkek muhabbeti ne bilmezdim. esimle tellerimizi rahatlikla okuruz onun arkadas grubunda disaridan sakin efendi sessiz ahlkli gorunen oyle cok insan varki ama watsap yazismalatini okusan tam tersi.neyazikki boyleler .

Hamileliğin bu haftalarinda hormonlar sizin düşündüğünüz kadar tavan yapmaz..siz eşinize fazla güvenmiyorsunuz gibi geldi bana
Ben dicektm smdi valla bismillah dakka 1 gol1.bzde hamilelk yasadik sukir sorunsuz gectide insanlar sacmaliklarini ndn gebelige baglar anlamiyorum...ama sunh anladm smdiden gebelige öne suruyosun ya senun bu gebelikte savastan cikmisa donen kocan olur sen degil habern ola adami bnaltma gebeym gebeym diye

gebeyim gebeyim diye adamın başının etini yemiyorum ki ben. nerden çıkarıyorsunuz? saldırır gibi yorum yapmak neden? evet bir hamile benim. hey Allah'ım. olayı olduğu gibi anlatmışım yardım alacağımı bile yazmışım. evet çok iyi oluyor siz de bu şekil yorum yapınca tebrik ederim level atladınız.

Sakın öyle bişey yapma kocanı küçük düşürürsün koca adama çocuk gibi onla konuşma bunla görüşme deme. Erkek muhabbeti pistir yapacak birşey yok. Kocan yalnız kalır bu daha kötü değilmi

Bence Adamı Biraz Rahat Bırakın Sıkmayın Erkeklerin Hepsi Bel Altı Muhabbeti Sever Sen Ne Kadar İstemesen de Yaparlar Adamların Muhabbet Şekli Bu Şekil Biz Kızlar Kendi Aramızda Muhabbet Ettiğimizde Hiç Mi Bel Altına Kaymaz Adamı Sıkmayın Bu Kadar Bence Siz Yanlış Yapıyorsunuz.

Çözümü yanlış yerde arıyorsun. Eşinle öözmen lazım. Bu adamlar bu tarz öuhabbet yepıyorsa eşin bu tarz muhabbete prim verdiği için hoşuna gittiği için. Sakın meaj atıp kendini komik duruma düşürme. Eşin bu muhabbetti yapmazsa kimse ona mesaj atmaz. Sen dün o arkadaşını engellemişsin bugün bunu engellersin yarın biri daha çıkar.

Siz koca almamışsınız evlat edinmişsiniz.bu böyle olmaz ki ayıp ya bi insanın telefonu bu kadar karıştırılır mı terbiyesixlik. Erkekler kendi arasında ne konuşuyorsa konuşsun sanane. Hele kuzene kocama bidaha böyle video atma demek falan. Sanki karşınızda ortaokul çocuğu var. Eşim benim hayatıma bunkadar müdahele etse direk resti çekerim. Valla kusura bakma da bu hamilelikle alakalı değil. Bende hamileyim hatta ikinci çocuğum ama böyle bi şey su an bile saçmalık eliyor

Şu hamilelikte hormon sapıtmasını biri bana anlatsın. 33 hafta oldu daha hiç buhranlara giremedim de kendimi tuhaf hissetmeye başladım.
Bence hamilelikle alakası yok senin cidden psikolojik destek alman şart. Sakın eşinin arkadaşına veya akrabasına mesaj atıp müdahale etme eşini küçük düşürürsün. Problemin neyse eşinle konuş.
Ben de erkeklerin bel altı muhab
betlerinden nefret ederim. Erkeklerin çoğunlukta olduğu yerde çalışıyorum. Evli barklı adamlar eski sevgilileri bulup resmini gösteriyor birbirine. İğreniyorum. Eşime anlattım 'herkes yapmaz boşver' dedi. Malesef hepsi yapmasa da kanıksamışlar bu durumu.

Kuzen niye videoyu x kisiye gondermiyor da esine gondertiyor :)
Ayrica kadin kalca vs videosu ne ya....
sende kendine kasli erkekleri gondertir bakalim
soyle sadece kukusu kapalı olandan :)

Ben dicektm smdi valla bismillah dakka 1 gol1.bzde hamilelk yasadik sukir sorunsuz gectide insanlar sacmaliklarini ndn gebelige baglar anlamiyorum...ama sunh anladm smdiden gebelige öne suruyosun ya senun bu gebelikte savastan cikmisa donen kocan olur sen degil habern ola adami bnaltma gebeym gebeym diye
10 haftadan önce başlamaz gebelik sıkıntıları bu işin gebelikle alakası yok konu sahibi eşini uçan kustan kiskaniyo sanırım.. :)

Back
X