- 6 Ağustos 2015
- 385
- 511
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kere de benim başıma gelmişti.Kızlar selam. Bilen bilir eşimin samimi bir arkadaşıyla bir problem yaşamıştık. bunların farklı yönlere giden iğrenç muhabbetlerine şahit olmuştum ve ortalığı yıkmıştım. adamdan tamamen koptu. hemen ilişkisini kesti. ama ben paranoyak gibi telini vs karıştırıyordum hatta bu konuda da yardım istemiştim. hala da bu iğrenç paranoyak psikolojiyi üzerimden atamadım. gebeyim, hormonlar çıldırmış durumda. o yüzden yarın sabah ilk psikolog randevuma gidiyorum inşallah. sırf eşimin benim kontrolüm altında olmak zorunda olmadığını kabullenmek için. sorunun da farkındayım ama işte elden bir şey gelmiyor.
neyse, bunlar 4lü arkadaş grubu gibi birşeydi. bize yeni evliyken gelmişlerdi eşleriyle vs tanıştım. ama ben farklı bir ortamda büyüdüm, bu kadar iğrenç muhabbetlere şahit olmamıştım. erkeklerin bel altı muhabbetleri mutlaka oluyor galiba. ama beni çok etkiledi işte. 1ini hayatından çıkardı. öbürlerinde zaten sıkıntı yoktu samimi vs değildi çok. ama beraber iş yapmaya başladı bunlar 3 ortak. ve görüşüyorlar sık sık. geçen gün baktım baya telde vs muhabbet ediyorlar. Allahım dedim nolur öbür adam gibi pis insanlar olmasın. 1-2 hoşuma gitmeyecek muhabbet gördüm. hatta adamlar benimkiyle dalga geçiyor aman abi biz de güme gidicez yenge görüştürmeyecek diye.
moralim bozuluyor kızlar engel olamıyorum. benim kocam böyle muhabbetlere katılmasın istiyorum. evli adamların böyle şeyler konuşması midemi bulandırıyor. yanıma bile yaklaştırmak istemiyorum ben soğuyorum. ama tekrar telini karıştırdığımı belli edemem güven problemleri oluşur biliyorum. e bu seferde ben kendimi yiyorum. inşallah yarın bu konuda destek alırım.
size danışacağım şey, bunun kuzeni var. bu akşam otururken mesaj geldi. şunu x'e atsana diye gülmüş. teli uzattım bakmadım. o x te bunun görüştüğü o arkadaşlarından. tahmin ettim saçma salak bir şey olduğunu. videoda kadın var benim salak sildiğini sanmış ta son silinenlere bakmamış:) valla tepeme çıktı cinler. teli alıp çocuğa mesaj atmayı düşünüyorum. fatih selam, ben x. kocama bir daha absürd videolar yollamazsan çok sevinirim diye. yapsam mı yapmasam mı? ay uyuyamıyorum içim bulandı. belki de hormonlardan bu kadar abartıyorum. ama bu konu artık benm için tetikleyici bir şey oldu. istemediğimi biliyor, ne yapayım sizce? bir şey desem teli karıştırdığım anlaşılacak yine. hayır saklamıyor da, ortada duruyor öyle sürekli. ama soğuyorum kızlar bunları düşündükçe.
he valla:)10 haftadan önce başlamaz gebelik sıkıntıları bu işin gebelikle alakası yok konu sahibi eşini uçan kustan kiskaniyo sanırım.. :)
Geçmiş olsun canım olur böyle şeyler hangimiz yapmadık ki sadece takıntı haline gelmesin..üzülen biz oluyoruz yine hayırlı olsun bu arada bebeğinadam akıllı yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum. sırf eleştirmek için değil de yardımcı olmak için yapılan yorumlara. inşallah hiçbiriniz de böyle bir duruma düşmezsiniz ne diyeyim. sorunum olduğunu kabul ediyorum diyorum yine de çok güzel şeyler yazıyorsunuz. kk nın bu yönünden nefret ediyorum. olay burda eleştirilmem değil, yapıcı yorum yapmamak. tamam takayım tasmayı.
ilgilenen merak edenler için, doktor psikoterapi önerdi. daha önce hiç aklıma bile gelmemişti, ben çok küçükken dayım yengemi aldatmıştı. ve teyzem de aldatılmıştı. hepsine çok kötü şahit oldum direk içinde bulundum olayların. bunlarla ilgili olduğunu söyledi. bu sorunu çözmedikçe durduk yere kendime sorun ararmışım, adamda hiçbir şey görmesem bile benim içim rahat etmezmiş. bu bilinçaltıyla ilgiliymiş. baya aydınlandım:)
onun dışında sabah eşimle konuştum. ben hiç dayanamıyorum ki. söyledim anlattım. haklı olarak kızdı. ama ağzının payını vermiş akşam kuzeninin. ya abi bana böyle şeyler atma lütfen yazmış. kuzeninin mesajı vardı hee tamam ben de kararsızdım zaten diye. ben de anlam verememiştim, bizimki mesajdan çakmayayım diye kendi attığını silmiş. öyle işte. telefonuna şifre koy dedim. valla ikimize de iyi olacak bence.
sabah baya kötüydük gerildik haliyle. sonra aramış benim psikopat takıntılı sevgilim diyor:) ben napıcam senle diyor. en azından düzelttik gibi çok şükür. zaman ayırıp yorum yapan herkese teşekkürler
Umarım iyi gelir terapi size. Hayırlı olsun bebişiniz![]()
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım olur böyle şeyler hangimiz yapmadık ki sadece takıntı haline gelmesin..üzülen biz oluyoruz yine hayırlı olsun bu arada bebeğin![]()
oh be. teşekkürler:))Bence hiç abartı değil fikirlerin davranışların, ne işi olur saçma sapan iğrenç karı kız muhabbetlerinde. Bencede miğde bulandırıcı ben olsam bende soğurum ve böyle bi arkadaş çevresine asla katlanamam. En iyisini yapmışsın valla
Kesinlikle, hiç normalleştirilcek bişey göremedim benKusura bakma eşinin dahil olduğu o grup da bir sorun var. Her erkek böyle değil. Hatta böylesini tanımıyorum diyebilirim. Yaşları mı çok küçük anlamadım.
Kusura bakma eşinin dahil olduğu o grup da bir sorun var. Her erkek böyle değil. Hatta böylesini tanımıyorum diyebilirim. Yaşları mı çok küçük anlamadım.
Kesinlikle, hiç normalleştirilcek bişey göremedim ben
Bence eşinin arkadaş grubuna çatacağına eşine çat. Eşinin her arkadaş grubunda muhabbetle alakalı sıkıntı çıkıyorsa problem eşindedir demektir. "Fatih selam ben x, eşime böyle videolar atmazsan sevinirim" deme fikride inan çok itici. Bunu söylemesi gereken kişi sen misin, yoksa "kardeşim bana böyle videolar atma ben evli bir adamım." demesi gereken kişi eşin mi ? Bir laf bilirim, sen nasıl olursan çevrendeki insanlarda öyle olur diye... Eşin önce evli bi adam olduğunun farkına varsın, kendisine bir çeki düzen versin o zaman çevresindeki herkesi ve muhabbetlerini ona göre seçecektir. Problem de kalmayacaktır.
kızlar yorumlar için teşekkür ederim. sabah üzüldük dedim ya, bekarken böyle sulu muhabbetlere giriyordum. sonra da hemen sınırı koyamadım dedi. ben demeden kendi kabul etti. fatih'e cevabını verdim ben böyle videolar izleyip arkadaşlarıma yollayacak kadar basit miyim senin gözünde dedi. bir daha bu tarz muhabbetlere asla girmeyeceğim ve söz veriyorum engelleyeceğim dedi. ben de onu baya üzdüm. yavaş yavaş normale dönüyor ki ona çok hak veriyorum. valla erkek muhabbeti öyle hassas nokta oldu ki bende en ufak şeyi bile büyütüyorum galiba. bunu değiştirmeye çalışıyorumAdam olan ergen arkadaslarinin ne mal olduğunu fark eder ve mesafeyi kendi koyar. Adam olmayan ise 2-3 boklu için sizi üzer. Adamsa zaten bir sey soylemeye gerek yok, adam degilse de hiç gerek yok. Böyle beş para etmez erkekler anca psikolojini bozar.