Şu saatte bir bakın hele

Bana göre yaptığınız hareketler o kadar sacma ve küçük düşürücü ki.
Ben kendimi asla böyle bir duruma sokmam.
Bana yapılsa hiç çekemem.

Eşinize guvenmeniz gerek. Yoksa altin kafeslerede koysaniz isteyen yapar her şekilde.

Ayrica esinizin özel hayatı var kuzeni yada arkadaşı ile istedigini konuşur.
Sonuçta baska kadın muhabbeti dönmüyormuş ortada yada aldatma tarzı.
Bence artık esinizin bir birey oldugunu kabullenin ve onun özel esyalarina alanlarina karismayin yoksa hem size hem evliliginize zarar gelir.
doğru diyorsunuz. aynısını o bana yapsa napardım diyorum. bir ara telefonu fırlatmayı düşündüm sırf gebesin üzülme korkma diye kendimi tuttum dedi. zaten bakışlarından anlamıştım. :KK43:

Ben acaba biraz abartiyor musunuz diye düşündüm açıkçası. Çünkü herkes sizin eşinize yazıyor yani msj atıyorsa yada bel altı muhabbetlere giriyorsa ya eşinizde bir yatkınlık vardır bu konulara yada siz abartıp kıskançlık yapiyorsunuzdur.3.şahıslara hesap sorma durumu olmamalı,çünkü hakkınız yok.seviyesini esiniz kendi belirlemeli. Eşinizi bilen zaten hoşlanıp hoşlanmadığını bilir ve atmaz.eşiniz meyilli ise millete niye kızıyorsunuz. Herkes mi sizi buluyor yani?bi yanlışlık var bu işte :KK64:
herkes değil ama mesela eski iş arkadaşları var grup şeklinde, onların muhabbetleri midemi bulandırıyor. bir de bekar kuzenleri var tahmin edebilirsiniz işte. inşallah aşacağız bunu birbirimizi kırmadan.

Kızlar selam. Bilen bilir eşimin samimi bir arkadaşıyla bir problem yaşamıştık. bunların farklı yönlere giden iğrenç muhabbetlerine şahit olmuştum ve ortalığı yıkmıştım. adamdan tamamen koptu. hemen ilişkisini kesti. ama ben paranoyak gibi telini vs karıştırıyordum hatta bu konuda da yardım istemiştim. hala da bu iğrenç paranoyak psikolojiyi üzerimden atamadım. gebeyim, hormonlar çıldırmış durumda. o yüzden yarın sabah ilk psikolog randevuma gidiyorum inşallah. sırf eşimin benim kontrolüm altında olmak zorunda olmadığını kabullenmek için. sorunun da farkındayım ama işte elden bir şey gelmiyor.
neyse, bunlar 4lü arkadaş grubu gibi birşeydi. bize yeni evliyken gelmişlerdi eşleriyle vs tanıştım. ama ben farklı bir ortamda büyüdüm, bu kadar iğrenç muhabbetlere şahit olmamıştım. erkeklerin bel altı muhabbetleri mutlaka oluyor galiba. ama beni çok etkiledi işte. 1ini hayatından çıkardı. öbürlerinde zaten sıkıntı yoktu samimi vs değildi çok. ama beraber iş yapmaya başladı bunlar 3 ortak. ve görüşüyorlar sık sık. geçen gün baktım baya telde vs muhabbet ediyorlar. Allahım dedim nolur öbür adam gibi pis insanlar olmasın. 1-2 hoşuma gitmeyecek muhabbet gördüm. hatta adamlar benimkiyle dalga geçiyor aman abi biz de güme gidicez yenge görüştürmeyecek diye.
moralim bozuluyor kızlar engel olamıyorum. benim kocam böyle muhabbetlere katılmasın istiyorum. evli adamların böyle şeyler konuşması midemi bulandırıyor. yanıma bile yaklaştırmak istemiyorum ben soğuyorum. ama tekrar telini karıştırdığımı belli edemem güven problemleri oluşur biliyorum. e bu seferde ben kendimi yiyorum. inşallah yarın bu konuda destek alırım.
size danışacağım şey, bunun kuzeni var. bu akşam otururken mesaj geldi. şunu x'e atsana diye gülmüş. teli uzattım bakmadım. o x te bunun görüştüğü o arkadaşlarından. tahmin ettim saçma salak bir şey olduğunu. videoda kadın var benim salak sildiğini sanmış ta son silinenlere bakmamış:) valla tepeme çıktı cinler. teli alıp çocuğa mesaj atmayı düşünüyorum. fatih selam, ben x. kocama bir daha absürd videolar yollamazsan çok sevinirim diye. yapsam mı yapmasam mı? ay uyuyamıyorum içim bulandı. belki de hormonlardan bu kadar abartıyorum. ama bu konu artık benm için tetikleyici bir şey oldu. istemediğimi biliyor, ne yapayım sizce? bir şey desem teli karıştırdığım anlaşılacak yine. hayır saklamıyor da, ortada duruyor öyle sürekli. ama soğuyorum kızlar bunları düşündükçe.
Profiliniz de 5 haftalık gebe olduğunuz yazıyor.Doğrumu?
Şayet öyle ise davranışlarınızın kesinlikle hormonal olmadığını tamamen psikolojik olduğunu söyleyebilirim.
Gebeliğin ilk 10 haftası hormonlarınız da bahsettiğiniz gibi bir duygusallık söz konusu bile olamaz.Bence sizin kendiniz de biraz problem var ve bu problemi gebeliğinize yoruyorsunuz.
Siz bilerek ve isteyerek mi gebe kaldınız?
Çünkü sizin henüz anne olmaya hazır olduğunuzu düşünmüyorum.
Hamilelikte paronayakça davranışlar zaten olmaz genelde alınganlık üzüntü ağlama vs gibi durumlar söz konusu.
Siz bayağı bayağı hafiyelik yapıyorsunuz ;)
Ayrıca tüm erkekler yaşları me olursa olsun kanki olarak gördükleri arkadaşlarıyla kendi araların da saçma sapan yeni yetme ergenler gibi sohbetler edebiliyor bu duruma fazla takılmayın derim huzurunuzu kaçırırsınız.
Benim de eşimin face hesabının şifresini bilirim zaten laptopta face sürekli açıktır hiç çıkış yapmaz.Bazen eşimin hesabını bende kullanırım (ki eşim bunu bilir) ve arkadaşlarıyla yaptığı sohbetleri okuduğum da sanki 15 yaşında ergenler :D
Hatta arada sırada eşim bekar arkadaşlarının beğendiği bazı video ve fotolara bakar bu videolar genelde hatunlarla alakalıdır bende bakar ve gülerim :D Sizde biraz özgüven eksikliği söz konusu. Gebeliğinizi ve Bebeğinizin sağlığı açısından çok kötü bir durum. Stres en son yaşamanız gereken şey.
Biraz relax olun gülüp geçin.Gebeliğiniz ilerlediğin de fiziki anlamda değişime uğradığınız da kendinizi daha çirkin hissetmeye başlayacaksınız O zaman ne yapacaksınız?
Eşinizi ve kendinizi yormayın derim, hayatla ve kendinizle biraz dalga geçin ;)
Eşinizin sevdiği muhabbetleri sizinle yapmasına izin verin baskıcı ve şüpheci olmayın.
Hayatı zorlaştırmayın.
Kendimden örnek vereyim eşim çıplak hatunlara değil ama güzel ve mütevazi sade hatunlara hayranlığı vardır bilirim.
Bende nette gezerken eşimin beğeneceğini düşündüğüm bir manken vs gördüğüm de eşimi çağırır "Aşkım baksana ne kadar güzel kadın değilmi" derim. Eşimde "Gerçekten güzelmiş Allaha sahibine bağışlasın" der.
Burda ki amacım eşimin gizli gizli göz banyosu yapıp zevk almasını engellemek :D
Ben böyle yaptığım için de şimdi hatunlara bakmaktan keyif almıyor eşim :D Hani gizli ve yasak olan tatlı gelirmiş ya? Gizliliği ve yasakları sen kaldır.Eşini serbest bırak fakat dizginler senin izin verdiğin yere kadar gittiğini eşin bilmesin. ;) eşini özgür olduğuna inandır ki kontrol etmen daha kolay olur.

Bence çok abartma, eşine güvenmiyormusun, ben asla eşimin tel karıştırmam bu onun özeli koca adam herhalde neye nerde nezaman yapacağına kendisi karar verebilir, kontrol kontrol nereye kadar? Enerjini başka şeylere harca.

sen sanki fazla takıyorsun
hamileliğinden olsa gerek
Bence hamilelik ile alakalı bir takıntı değil zaten henüz 5 haftalık hamile ve hormonal bir çöküntü yaşaması için bebeğin en az 10 haftalık olması gerek.
Tahminimce konu sahibi bayanın özgüven ve takıntı sorunu var.
Psikolojik destek alması gerek.

Kadınlarda konuşur zaman zaman.nolmuş ki.siz hiç konuşmadınız mı.msj mı sorun.yüz yüze olunca serbest mi yani.eşinizin ebeveyni değilsiniz.bıktıracaksınız kendinizden

Tesadüfen görmüş gibi yap bence :KK45:
Resim çekilin ayyy sildim yanlışlıkla de çöp kutusunda vardır vs. De aç bi bak ki orda ne var :rapci:
Ama büyütme olayı bu ne Kocacım de açıklasın dinle inan ona ve sonra da güzel bi dille ifade et kendini parçalama Ada'mı da uyarmış olursun :KK51:

Eşiminde bir what's up grubu var erkek arkadaşlarıyla...
Karılı kocalı görüştüğümüz insanlar ..
Hatta benim çocukluk arkadaşım falanda var içinde..
Bazen birbirlerine garip videolar atıp geyik yapıyolar bana gösterdiğide oluyor ben yadırgamıyorum...
Herkesin kendine özel alanları konuşacakları rahatlayacakları şeyler var..
Bu kadar üzerine düşmek baskılamak saçma..
Bence tedavi olun..

Bence hamilelik ile alakalı bir takıntı değil zaten henüz 5 haftalık hamile ve hormonal bir çöküntü yaşaması için bebeğin en az 10 haftalık olması gerek.
Tahminimce konu sahibi bayanın özgüven ve takıntı sorunu var.
Psikolojik destek alması gerek.
hamilelikle ilgili yorum yapamıyorum canım hiç hamile olmadım bunu sizler daha iyi bilirsiniz tabikii

Kızlar selam. Bilen bilir eşimin samimi bir arkadaşıyla bir problem yaşamıştık. bunların farklı yönlere giden iğrenç muhabbetlerine şahit olmuştum ve ortalığı yıkmıştım. adamdan tamamen koptu. hemen ilişkisini kesti. ama ben paranoyak gibi telini vs karıştırıyordum hatta bu konuda da yardım istemiştim. hala da bu iğrenç paranoyak psikolojiyi üzerimden atamadım. gebeyim, hormonlar çıldırmış durumda. o yüzden yarın sabah ilk psikolog randevuma gidiyorum inşallah. sırf eşimin benim kontrolüm altında olmak zorunda olmadığını kabullenmek için. sorunun da farkındayım ama işte elden bir şey gelmiyor.
neyse, bunlar 4lü arkadaş grubu gibi birşeydi. bize yeni evliyken gelmişlerdi eşleriyle vs tanıştım. ama ben farklı bir ortamda büyüdüm, bu kadar iğrenç muhabbetlere şahit olmamıştım. erkeklerin bel altı muhabbetleri mutlaka oluyor galiba. ama beni çok etkiledi işte. 1ini hayatından çıkardı. öbürlerinde zaten sıkıntı yoktu samimi vs değildi çok. ama beraber iş yapmaya başladı bunlar 3 ortak. ve görüşüyorlar sık sık. geçen gün baktım baya telde vs muhabbet ediyorlar. Allahım dedim nolur öbür adam gibi pis insanlar olmasın. 1-2 hoşuma gitmeyecek muhabbet gördüm. hatta adamlar benimkiyle dalga geçiyor aman abi biz de güme gidicez yenge görüştürmeyecek diye.
moralim bozuluyor kızlar engel olamıyorum. benim kocam böyle muhabbetlere katılmasın istiyorum. evli adamların böyle şeyler konuşması midemi bulandırıyor. yanıma bile yaklaştırmak istemiyorum ben soğuyorum. ama tekrar telini karıştırdığımı belli edemem güven problemleri oluşur biliyorum. e bu seferde ben kendimi yiyorum. inşallah yarın bu konuda destek alırım.
size danışacağım şey, bunun kuzeni var. bu akşam otururken mesaj geldi. şunu x'e atsana diye gülmüş. teli uzattım bakmadım. o x te bunun görüştüğü o arkadaşlarından. tahmin ettim saçma salak bir şey olduğunu. videoda kadın var benim salak sildiğini sanmış ta son silinenlere bakmamış:) valla tepeme çıktı cinler. teli alıp çocuğa mesaj atmayı düşünüyorum. fatih selam, ben x. kocama bir daha absürd videolar yollamazsan çok sevinirim diye. yapsam mı yapmasam mı? ay uyuyamıyorum içim bulandı. belki de hormonlardan bu kadar abartıyorum. ama bu konu artık benm için tetikleyici bir şey oldu. istemediğimi biliyor, ne yapayım sizce? bir şey desem teli karıştırdığım anlaşılacak yine. hayır saklamıyor da, ortada duruyor öyle sürekli. ama soğuyorum kızlar bunları düşündükçe.

Eşinizin erkek muhabbetlerine neden karışıyorsunuz
Telefonunu neden sürekli kurcalıyorsunuz
Bu kadarı çok fazla, adam size sabrettikçe siz sınırı aşmışsınız
İnsanlar evli diye muhabbet demi edemeyecek, belaltı, belüstü size ne ?
Bir de arkadaşına mesaj atacaksınız ne kadar cüretlisiniz
Eşinizin yerinde olsam fena tepkilerim olurdu
Ortada sadece arkadaş muhabbeti var anlattığınız kadarıyla başka şeylere ise tepkiniz orasını bilemem
Ama adam evlendi diye iki geyik de yapamayacaksa ölsün yani
Nedir bu kadar kontrolcülük yapmayın Allah aşkına

:KK17:tamam yorumları okudukça çok aşırı davrandığımı farkettim. ben takıntı gibi diyordum ama dr güvensizlik dedi. onu da geçmişime yordu. ay ben de yoruluyorum eşim de üzülüyor. doğru diyorsunuz. belaltı muhabbeti olsa bile sonuçta aldatma değil ya. bu dr bakış açımı değiştirmemi sağladı, benim gibi kendini ve eşini yıpratanlar varsa kesinlikle öneriyorum.
aramızdaki ilişkiye gelince, dün öğleden sonra dışarda buluşmuştuk, bazen gülüyordu bazen soğuk, aklıma geliyor üzülüyorum sinrleniyorum dedi ki sonuna kadar haklı. bana güven artık mesafemi de koyacağım bu tarz şeylere istediğin gibi dedi. bundan sonra da paranoyaklık yaparsam hastanelik vaka olurum herhalde:KK45: akşama düzeldik tamamen:KK15: Allah'ım yuvalarımıza huzur versin. durup durup bir şey aramak insanı gerçekten yoruyor. bu konuyu bir daha hiç açmaz yaşamayız inşallah.
tüm yorumlara teşekkürler:KK200:

Etraftaki iğrenç insanları bir bir yok edemezsin. Kocandan yüz bulmasalar yapamazlar. Asıl sorun kocanda

:KK17:tamam yorumları okudukça çok aşırı davrandığımı farkettim. ben takıntı gibi diyordum ama dr güvensizlik dedi. onu da geçmişime yordu. ay ben de yoruluyorum eşim de üzülüyor. doğru diyorsunuz. belaltı muhabbeti olsa bile sonuçta aldatma değil ya. bu dr bakış açımı değiştirmemi sağladı, benim gibi kendini ve eşini yıpratanlar varsa kesinlikle öneriyorum.
aramızdaki ilişkiye gelince, dün öğleden sonra dışarda buluşmuştuk, bazen gülüyordu bazen soğuk, aklıma geliyor üzülüyorum sinrleniyorum dedi ki sonuna kadar haklı. bana güven artık mesafemi de koyacağım bu tarz şeylere istediğin gibi dedi. bundan sonra da paranoyaklık yaparsam hastanelik vaka olurum herhalde:KK45: akşama düzeldik tamamen:KK15: Allah'ım yuvalarımıza huzur versin. durup durup bir şey aramak insanı gerçekten yoruyor. bu konuyu bir daha hiç açmaz yaşamayız inşallah.
tüm yorumlara teşekkürler:KK200:
Geçmiş demişsiniz merak ettim daha önceden aldatıldınız mı?

Geçmiş demişsiniz merak ettim daha önceden aldatıldınız mı?
hayır, küçükken akrabalarımda aldatmalar oldu. bunlara şahit olmuştum. biz farkında olmadan ailelerimizi rol model alıyormuşuz. bu da sürekli bilinçaltında rahatsız edermiş, ya bende yaşarsam vs gibi.

hormon olayı değil bu. çok erken hamileliğinizde hormon belirtilerinin bu denli olması.
ama eşinizin ve arkadaşlarının yaptığı anormal.
hadi arkadaşlardan size ne? ama eşiniz sınırını bilecek. benim eşim öyle bişey yapmayaı aklının ucundan bile geçiremez mesela savaş çıkarırım zira.
çok ayıp evli barklı damın böyle boş işlerle uğraşması hele ki artık baba olacak. şapkayı önüne koyup düşünsün. bence o da gitsin psikoloğa. ben eşinizde problem görüyorum.

Back
X