Şu sıralar neye veya nelere ihtiyaç duyuyorsunuz ?

başımı güvenle yaslayacak sıcak bir omuza...

Sadece ama sadece çalışmaya ihtiyacım var. Sabah sekizbuçuktan akşam altıya kadar boşboş masa başında oturmaktan sıkıldım :( Duy devletim sesimi boşyere maaş ödüyosun bana :(

basit bir sandala ihtiyacım var.şöyle en az 10yıllık kadar da eski ve bakımsız olmalı.onun macununu kendim çekmek istiyorum,zımparalamak boyamak ve verniklemek.motoru da olmasın,kürek çekerek açılmak istiyorum...yanımda bir ...............i olsun,bir kalimeto bir de bi paket sigaram...eski bir tava,bir çakı az da sıvıyağ,bir kıdım yeterli akşam yemeğimi hazırlayabilmem için.bir iki dilim ekmek de olursa fena olmaz hani.günbatımına yüzümü dönmek istiyorum,egenin dalgaları sandalımı beşik gibi sallarken.martılar daire çizsin sandalımın üstünde...saatlerce herkese kapalı olayım istiyorum,sandalımdaki tek konuklar yakaladığım balıklarla...

dürüst insanlara.................

candan bir dosta, dürüst haklıyı haksızı ayırd etçek birine,temizliğe,bakıcıya,eşimin ilgisini ve sevgisini göstermesine,anneme,ablama,her imdadıma yetişebilcek güvenilir anlaşabildiğim bir komşuya,eşimle başbaşa bir tatile,bol bol uykuya,beraber gezebilceğim eğlenceli bir arkadaşa,gülmeye,konuşmaya,dert yanmaya,dinlenmeye,zeytin yağlı sarmaya,bol cevizli kabak tatlısına,içimden geldiği gibi uzun uzun, bol bol ibadet etmeye ve birazda para olsa(fazla paranın gözü çıkmaz:)))
bunlarda olsa daha ne isterim...

Son düzenleme:
[7 haftalık hamileyim ve son 2 haftadır dayanılmaz derecede bulantılarım var hiçbir iş yapamaz duruma geldim eşim herşeyi yapıyor çok anlayışlı ama yinede benim şuanda anneme ihtiyacım var başka şehirde olduğumuz için burda yanlızım:((/COLOR]:2:

Back
X