Şu sıralar neye veya nelere ihtiyaç duyuyorsunuz ?

kullandığım kan haplarının yan etkilerinden kurtulmaya

dinlenmek istiyorum,yarın işe geç kalıcam endişesiz geç vakite kadar tvye bakmak,kitap okumak istiyorum sonra uyuyakalmak istediğim saatte uyanmak istiyorum. sabahın köründe o alarm sesini duymak istemiyorum

şu sıralar en çok ihtiyacını duyduğum şey o olacak sanırım. yokluğuna nasıl alışıcam bilemiyorum

Mutlu olmaya ihtiyacım var. Paraya ihtiyacım var. Dostlara ihtiyacım var. Uzaklaşmaya ihtiyacım var. Kendime gelmeye ihtiyacım var. Ders çalışmaya ihtiyacım var. Spor yapmaya ihtiyacım var. Hergün 2 litse su içmeye ihtiyacım var. Hergün antioksidan tableti, magnezyum tableti, d vitamini tableti, biotin tableti, ginseng tableti içmeye ve daha birçok şeye ihtiyacım var. Sağlıklı beslenmeye ve hergün bir kutu süt bitirmeye ihtiyacım var. Sonuçta 17 yaşındayım ve boyumun 1.73'ten biraz daha uzun olmasına ihtiyacım var Arsen'e ihtiyacım var ama lanet olsunki benden nefret ediyo. Nefret etmemesine ihtiyacım var. Mehmet'in beni rahat bırakmasına ihtiyacım var. Güvenilir insanlara ihtiyacım var. Ciddi ilişkilerden uzak durmaya ve bütün erkeklere lanet olsun hepsinden uzak durmaya ihtiyacm var

Kayınvalidemin hayırlısı ile oğlumun benim oğlum onun torunu olduğunu anlamasına çok ihtiyacım Var..Kadın kendi oğlu sanıyor deli ediyor beni..Sabır sabır..

huzura
huzura
huzura
huzuraaa ...

hayatimin en stresli doneminden geciyorum sanirim. artik yeterrr diye isyan edesim var

askerdeki sevgilime okadar çoook ihtiyacım varkiii...ahh ahh beklemek varya yaşayan bilir..çok özledimm çokk..

Son düzenleme:
Çabucak kilo vermeye almamak üzere =))) Gebelikde aldıklarım hepsi gider inş. üstüne 10 kilo daha hehehe

Bana iyi gelecek haberlere çok ihiyacım var :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…