Şu sıralar neye veya nelere ihtiyaç duyuyorsunuz ?

şu anda kesinlikle aşka ihtiyaç duyuyorum. sanırım başımı yaslayabileceğim bir omuza, beni güvenle saracak kollara ihtiyacım var :25:

Tatil ama hiç tatil hayatı yaşamıyorum. Genç kız olduğum için istediğim yerlere gitmeye hakkım yok sanki. Arkadaşlarım hep bir yere gidiyor. Ben evdeyim. :( Özgür olmak istiyorum. Eğlenmeye ihtiyacım var.

Biraz uzaklaşmaya her şeyden herkesten .Aslında ondan değil sevdiceğimle beraber bir tatil istiyorum ama hiç bitmeyen.. Biraz dadaha sabır'a ve hoş görüye ,güvene .. Bugun çok kırgın,alıngan ve yaralı hissediyorum kendimi..
Ne kadar sevdiğimi ve sevildiğimi bilsem de..

biraz tatile ihtiyacım var..biraz...
sevgilimin de beni biraz daha nazlamasına ilgilenmesine ihtiyacım var...:69::69:

alıp başımı gidesim var.kimsenin olmadığı bi yere gidip sessiz sakin kalmak istiyorum.kendimi dinlemek istiyorum....beni seven birine ihtiyacım var.kocam var ama beni sevmiyo:((((((((

Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir..Görevleri bitince giderler..En güzeli sabretmektir..Sabreden muhakkak ki selamettedir!

Sağlık ve sabır..

Skildim bos bos oturmaktan, okullar acilsin ve biseyle mesgul olayim istiyorum. Arabama atlayip uzun sure araba kullanmak istiyorum. Anneme sarilmak istiyorum ve birazda yalniz kalip kafami dinlemek istiyorum.

Back
X