- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
bu mesajı telefondan mı yazdın? -sadece merak-Çok sıkldım artık ne yapsamda bundan kurtulsam bilmiyorum zaten bi huyum var bişeyi takıntı yapayım bu telefon değil başka bile de olsa bi süre kendime engel olduğum halde yinede çok zor vazgeçiyorum şimdi de telefona takıntı yaptım bildiğin kopamıyorum kendimden nefret ettim silkilenmek istiyorum kızlar yardım edin nasıl kurtulabilirim
Pcm bozuk olduğu için evetbu mesajı telefondan mı yazdın? -sadece merak-
Bacım aynen adamda iyi sabır var maşşallahKelin merhemi olsa kendi başına sürer misali.. Hangimiz bu derdi yaşamıyoruz kikoca kapı önüne koyacak sonunda elinden çok telefonu tuttuğum için
o zaman normalde pc alışkanlığın var bozuk olduğu için telefona sardın doğru mu?Pcm bozuk olduğu için evet
Normal bi alışkanlık değil benimki ara ara bişeye takıyorum sonra ondan kurtulmak için can atıyorum bi arada kitaba takmıştımkardeşim bunu sen isteyeceksin nasıl yardım edelim-bi kursa yazıl-kitap al -hobiler edin o şekilde olur belki
Bacım aynen adamda iyi sabır var maşşallah
Yok ya pc ye binde bir burata bakmak bişeler araştırmak için otururdumo zaman normalde pc alışkanlığın var bozuk olduğu için telefona sardın doğru mu?
bilgisayardan internetten uzaklaşman lazım bence
ama nasıl bilmiyorum senin yerinde olsam takıntılar için olan tedavi yöntemlerini denerdim
Evet mantıklı güzel fikirAkıllı tlf kullanma
Amiiiiinnnn cümlemizi inşallahValla Allah onlara o sabrı hep versin canım bizide telefondan uzaklaştırsın
En azından bi fikir edinmek istedimBu saatte uyumak varken telefondan size cevap yazanlarmi yardimci olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?