Şu telefon alışkanlığım

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Çok sıkldım artık ne yapsamda bundan kurtulsam bilmiyorum zaten bi huyum var bişeyi takıntı yapayım bu telefon değil başka bile de olsa bi süre kendime engel olduğum halde yinede çok zor vazgeçiyorum şimdi de telefona takıntı yaptım bildiğin kopamıyorum kendimden nefret ettim silkilenmek istiyorum kızlar yardım edin nasıl kurtulabilirim

bu mesajı telefondan mı yazdın? -sadece merak-

kardeşim bunu sen isteyeceksin nasıl yardım edelim-bi kursa yazıl-kitap al -hobiler edin o şekilde olur belki

Pcm bozuk olduğu için evet
o zaman normalde pc alışkanlığın var bozuk olduğu için telefona sardın doğru mu?
bilgisayardan internetten uzaklaşman lazım bence
ama nasıl bilmiyorum senin yerinde olsam takıntılar için olan tedavi yöntemlerini denerdim

kardeşim bunu sen isteyeceksin nasıl yardım edelim-bi kursa yazıl-kitap al -hobiler edin o şekilde olur belki
Normal bi alışkanlık değil benimki ara ara bişeye takıyorum sonra ondan kurtulmak için can atıyorum bi arada kitaba takmıştım

Yok ya pc ye binde bir burata bakmak bişeler araştırmak için otururdum

Bir yol yordam bulursaniz bana da soyleyin ne olur ders calismam lazim hadi yapadin yat uyu dimi? Ama yookk telefon ve bu site daha tatlı

Amaaan bacım.Kahvemiz yok,kumarımız yok,başka kötü alışkanlığımız yok.Bunu da elimizden almasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…