P
puffss
Ziyaretçi
- Konu Sahibi puffss
yok zaten artık bitti onlar benim için..benim annem ve bi kardeşim war diğerlrini tanımam bundan sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yaşanan kare asla ama asla silinmicek benden.üniversiteyi bitirip geldğimden beri ailedeki yerimi bilemedim.hep birileri mutlu olsun diye hep sustum hep kendimden ödün verdim.bugünde patladım..dengem bozuldu...ne kdar doğru bi şey yapıyorum bilmiyorum ama bazı şeyleri düşünmemek için sapır saçma şeylerle uğraşıyorm.oyun oynuorum sürekli.tek iş yetmiyormuş gibi 2 işte çalışıorum.kendime ayıracak sadece akşamlarım war onuda pc de geçiriyorm..hangi birine yanayımki..geçer bunlarda geçer ben neleri atlatmadım ki..ama öle zor geçiyorki artık sindiremiyorum..sindirmeye çalıştıkça ben eriyip gidiyorum..vurdumduymaz olamıyorm..dünyayı omzumda taşıyormuşum gibi o kdr ağır gelior artık..her gün rabbimden sabır yalvarıyorum..tek isteyim 3 kuruşluk dünyada bir kuruşlukda olsa huzur ama o da yok..
eft gülkurusu biras sert oldu ama abimin tokatı kdr değil..:)
Seni üzene "seni umursamıyorum." mesajı ver. Ve de ki "suskunluğum asaletimdir. Her lafa verilecek cevabım var. Ama önce lafa bakarım laf mı diye. Sonra söyleyene bakarım adam mı diye?"çok doğru söylüyosun kelebek..teşkkr edrm..aklımın bi köşesine yerleştirdim bunu
babam "sen benden çıktın çıkıştın"der.