- 30 Mart 2022
- 7.080
- 4.716
- 123
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Büyük ihtimalle adet olucanKimse yok mu
3-4 gündür böyleyim daha da mı gelecekBüyük ihtimalle adet olucan
Bende diyorum artık adet olayımda salı günü doktor a gidicem adetin ikinci günü gel dedi kist muayene si yapacak bakalım o güne kadar olurum umarım3-4 gündür böyleyim daha da mı geleceksalsın beni artık da yumurtlama gelsin çocuk yapayım
Adetin kaçıncı günü gideceksinBende diyorum artık adet olayımda salı günü doktor a gidicem adetin ikinci günü gel dedi kist muayene si yapacak bakalım o güne kadar olurum umarım
Uok hormon Lara baktı kistim var mı ona bakacak çikolata kisti için adetli olmak gerekiyormus 2 3 4 . Günler bakılıyorAdetin kaçıncı günü gideceksin
2 veya 3.gün gitmen daha iyi olur hormon bakacaktır
Hmm hayırlısı olsun hakkındaUok hormon Lara baktı kistim var mı ona bakacak çikolata kisti için adetli olmak gerekiyormus 2 3 4 . Günler bakılıyor
Benimki tam adet olmam gereken gün sadece peçeteye silince gelmişti böyle sanki beyaz akıntı olur ya kıvamı öyleydi rengide çok açık kahve gibi pembe gibi değişik bişeydi. Kan gibi değil adetle hiç alakası yoktuMerhabalar
Adetime 4-5 gün kala başlayan soluk pembe akıntım başladı. Sadece geçmeyen bel ağrım var. Gerginlik gibi hareketle ağrıyor.Dünden beri de kahverengi geliyor ama şöyle; çok çok afedersiniz sürüntü gibi kahverengi koyu bi renk. Neredeyse siyaha yakın ama asla yoğun değil. Bu sabah yani reglime 2 gün kala negatif çıktı test. Birkaç saat sonra da kuruma çizgisi çıkmış. Daha önce de başıma geldiği için önemsemedim. Biraz açar mısınız şu yerleşmeyi. Nedir bu kahverengi ? Sütlü kahve gibi mi Türk kahvesi gibi mi çamur gibi mi
Sadece 1 gün ve 1 kere miydiBenimki tam adet olmam gereken gün sadece peçeteye silince gelmişti böyle sanki beyaz akıntı olur ya kıvamı öyleydi rengide çok açık kahve gibi pembe gibi değişik bişeydi. Kan gibi değil adetle hiç alakası yoktu
1 gün sürdü 2 3 sefer geldi. Ama çamaşıra falan gelen bişey değil. Adetle karıştıran falan oluyormuş ama hiç anlamadım alakası yoktu benimkinin. Tabi herkeste aynı olucak değil. Onu görünce hemen gidip kan verip öyle öğrenmiştimSadece 1 gün ve 1 kere miydi
Hmm anladım1 gün sürdü 2 3 sefer geldi. Ama çamaşıra falan gelen bişey değil. Adetle karıştıran falan oluyormuş ama hiç anlamadım alakası yoktu benimkinin. Tabi herkeste aynı olucak değil. Onu görünce hemen gidip kan verip öyle öğrenmiştim
Kaç kere oldu 1 gün mü sürdüBenim çok açık kırmızı şeklinde olmuştu
Evet benim tüp bebek olduğu için farklıydı sanırım adetim geciktikten sonra olmuştuKaç kere oldu 1 gün mü sürdü
Olabilir tüp bebekte dışarıda dölleniyor bildiğim kadarıyla, belki süre bununla alakalı olarak değişebilirEvet benim tüp bebek olduğu için farklıydı sanırım adetim geciktikten sonra olmuştu
Ayrıca nimbus2bin i anlayanlar fav demek istiyorum1 gün sürdü 2 3 sefer geldi. Ama çamaşıra falan gelen bişey değil. Adetle karıştıran falan oluyormuş ama hiç anlamadım alakası yoktu benimkinin. Tabi herkeste aynı olucak değil. Onu görünce hemen gidip kan verip öyle öğrenmiştim
Progestan gibi ilaç kullandınız mı acabaBende diyorum artık adet olayımda salı günü doktor a gidicem adetin ikinci günü gel dedi kist muayene si yapacak bakalım o güne kadar olurum umarım
İki yıl önce kullandım üç ayProgestan gibi ilaç kullandınız mı acaba
Adet oldun muKaç kere oldu 1 gün mü sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?