- 30 Mart 2022
- 7.081
- 4.719
- 123
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Hayır olmadım halaAdet oldun mu
Hayır olmadım hala
Bel ve kasık ağrım var sadece sağ tarafımda
Bu sabahki testimde kuruma çizgisi oldu yarın yine yapıcahic
İnşaAllah inofolic içiyorum diye olmamıştır bütün bunlarBen o kadar test yaptim hiç bir inde kuruma çizgisi görmedim inşallah hamilesindir bence git kan ver kurtul meraktan bende adet oldum gidip inofolic aldım bugün
Kaç yıldır çocuk istiyorsunzİnşaAllah inofolic içiyorum diye olmamıştır bütün bunlarkan vermek benim için büyük bir umut ya ayaklarım gitmiyor
Telefon başında bekliyorum sonrasabah yine yapıcam test
1 sata sonra çizgi belirdi ama önemsemiyorum tabi
10 ay bittiKaç yıldır çocuk istiyorsunz
Umarım benim kadar beklemeden çocuğun olur10 ay bitti
Kimse beklemesin hiç kimseUmarım benim kadar beklemeden çocuğun olur
Aynen insanların olacak demesi bile bana batıyor artık dört yıl etti bugün dua ettim Allah im daha fazla bekletme beni diyeKimse beklemesin hiç kimseDüşünme diyorlar stres yapma diyorlar ama nasıl ya
İnsan nasıl düşünmez ki
Test yaptın mı yineKimse beklemesin hiç kimseDüşünme diyorlar stres yapma diyorlar ama nasıl ya
İnsan nasıl düşünmez ki
İnşaAllahAynen insanların olacak demesi bile bana batıyor artık dört yıl etti bugün dua ettim Allah im daha fazla bekletme beni diye
Başka ne gibi belirtilerinin oldu acaba ilk haftalar. Hayırlı olsun bu aradaŞuanda sağlıklı devam ederse hamileyim. 4 haftalık olacak yarın. Ben çok erken fark ettim adetime 6 gün kala kaset testte silik çıktı 5 gün kala tekrar yaptım tekrar silik çıktı adetime tam 5 gün kala peçeteye sildigimde bir kere kahverengi lekelenme oldu okdr bir sefer oldu daha hiç olmadı. Yerleşme olduğunu düşünüyorum. Çamaşıra falan geçmedi devamı da gelmedi. Birgün sonra adete 4 gün kala verdiğim kan testimde de 104.97 kan değerim çıktı.
Ben tek korunmasız ilişkiyle hamile kaldığım için son iliskimden 10 gün sonra test yapmış oldum. Çıkar mı acaba diye çok çok silik çıktı ama çıktı. Onun dışında bende akıntı başladı çoğunlukla beyaz kokusuz kuruyan bir akıntı beni ilk bu şüphelendirdi. 4-5 gün kala kasklarmda ağrı hassasiyt hissi vardı sürekli doluluk gerginlik gibi bı his. Bunlardan daha da önce birgun tam rahmimde kalp atması gibi bir his oldu o ilk testi yapmadan önceydi. Onun dışında şuan yarın regl günm kimyasal değilse sağlıklı ilerlerse yarın tam 4 haftalık olacak. Göğüslermin yanlarına dokununca ağrı olyor ama başka hiçbir türlü hissetmiyorum uclarnda fln öyle bı hassasiyet yk göğüslerimide sdce dokununca hissediyorum yan taraflarında. Onun dışında bir belirtim yok iki gün basım ağırdı gebelik ilk dönemi Belirti olarak geçiyor. Dikkat etmyp kendimi dinlemesem asla fark edilmicek belirtiler aslında şuan..Başka ne gibi belirtilerinin oldu acaba ilk haftalar. Hayırlı olsun bu arada
Ya ben 10 Kasım da aşılama oldum, ilk günler acayip kasık ağrısı oldu karın ağrım hala devam ediyor, ama 4. Gün sağ kasığimda müthiş bir batma oldu kasığımda dedğin gibi kalp atışı gibi pıt pıt hissettim ama çok çok erken muhtemelen bağırsaklardır dedim sonra, ama adet olmama da dha 1 hafta var şuan Protestan kullanıyorum ilaçların yan etkisi mi bilmiyorum. Aşılama ertesi günü mukusumsu akıntı geldi kahve pembe tonu, sonraki gün beyaz , dün sabah beyaz geldi yine hatta şeffaf renk, arada akıntı çok çok az kuruyo. Bende ufak şeylerden bi belirti arıyorum işteBen tek korunmasız ilişkiyle hamile kaldığım için son iliskimden 10 gün sonra test yapmış oldum. Çıkar mı acaba diye çok çok silik çıktı ama çıktı. Onun dışında bende akıntı başladı çoğunlukla beyaz kokusuz kuruyan bir akıntı beni ilk bu şüphelendirdi. 4-5 gün kala kasklarmda ağrı hassasiyt hissi vardı sürekli doluluk gerginlik gibi bı his. Bunlardan daha da önce birgun tam rahmimde kalp atması gibi bir his oldu o ilk testi yapmadan önceydi. Onun dışında şuan yarın regl günm kimyasal değilse sağlıklı ilerlerse yarın tam 4 haftalık olacak. Göğüslermin yanlarına dokununca ağrı olyor ama başka hiçbir türlü hissetmiyorum uclarnda fln öyle bı hassasiyet yk göğüslerimide sdce dokununca hissediyorum yan taraflarında. Onun dışında bir belirtim yok iki gün basım ağırdı gebelik ilk dönemi Belirti olarak geçiyor. Dikkat etmyp kendimi dinlemesem asla fark edilmicek belirtiler aslında şuan..
Bence bir hafta kaldysa adet gününe kan ver mutlaka çıkarYa ben 10 Kasım da aşılama oldum, ilk günler acayip kasık ağrısı oldu karın ağrım hala devam ediyor, ama 4. Gün sağ kasığimda müthiş bir batma oldu kasığımda dedğin gibi kalp atışı gibi pıt pıt hissettim ama çok çok erken muhtemelen bağırsaklardır dedim sonra, ama adet olmama da dha 1 hafta var şuan Protestan kullanıyorum ilaçların yan etkisi mi bilmiyorum. Aşılama ertesi günü mukusumsu akıntı geldi kahve pembe tonu, sonraki gün beyaz , dün sabah beyaz geldi yine hatta şeffaf renk, arada akıntı çok çok az kuruyo. Bende ufak şeylerden bi belirti arıyorum işte
Muhtemelen kiste dönüştü diye düşünüyorum Bi hafta artık nasıl geçicekse
Ah kesinlikle şüphelerr.. aşılama olalı 8 gün oldu dha da işte kontrole pazartesi yada salı gidip vercem kanı inşBence bir hafta kaldysa adet gününe kan ver mutlaka çıkarküçükte olsa 5 üzeri bir değer çıkar. Aşılamadan sonra 12. Günden itibaren kana yansyor gebelik inşallah vardır ikimizn içinde hayrlısı olsun bide gaz olmuştu bende belirti olarak birkaç gün baya fark edecegm kadar gaz vücut ısısında yükselme normalde çok çok üşürüm çünkü yani bunlar belirtimi blmyorum ama sürekli kendimi kolladgm için bir yıldır bekliyorum bende yerinde olsam aşılamadan sonra 12 gün olduysa mutlaka kan veririm şüphe insanı yiyip bitiriyor
Rabbim tez vakitte kolaylıkla hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizeİnşaAllahEn sağlıklısı en güzeli seni bulsun Test yaptım negatif. Daha da yapmicam,herhalde bu sefer de böyle adet oldum kahverengi. Bitince ovülasyon testine devam
inşallah kanama veya lekelenme devam etmezse sağlıklı şekilde devam eder. benim de hafif lekelenme şeklinde devam etti ortalama 10 gün ve sonrasında kimyasala veya düşüğe dönmüştü. bana göre kimyasaldı cok erken bir düşük olduğu için ama doktorum kanamamdan bahsettiğimde düşüğe benziyor dedi.Şuanda sağlıklı devam ederse hamileyim. 4 haftalık olacak yarın. Ben çok erken fark ettim adetime 6 gün kala kaset testte silik çıktı 5 gün kala tekrar yaptım tekrar silik çıktı adetime tam 5 gün kala peçeteye sildigimde bir kere kahverengi lekelenme oldu okdr bir sefer oldu daha hiç olmadı. Yerleşme olduğunu düşünüyorum. Çamaşıra falan geçmedi devamı da gelmedi. Birgün sonra adete 4 gün kala verdiğim kan testimde de 104.97 kan değerim çıktı.
İnşallah devam eder çok streslyim bir haftadır uyku uyumyorm desem yeridir her dakika kafamda daha eşimle de paylaşamadm adet günüm geçmeden demyim kanama olursa kimyasal olursa yıkılır dye çok çocuk istiyo çünküinşallah kanama veya lekelenme devam etmezse sağlıklı şekilde devam eder. benim de hafif lekelenme şeklinde devam etti ortalama 10 gün ve sonrasında kimyasala veya düşüğe dönmüştü. bana göre kimyasaldı cok erken bir düşük olduğu için ama doktorum kanamamdan bahsettiğimde düşüğe benziyor dedi.
Çok dua edicem size ben bir yılda ne hale geldim siz 6 yılda ne kadar yıpranmışsnzdr.. rabbim size mucizenizi versin sizi kavuştursn inşallah çok zor.. dualarm gönlüm sizinle..Ah kesinlikle şüphelerr.. aşılama olalı 8 gün oldu dha da işte kontrole pazartesi yada salı gidip vercem kanı inşgaz oldu bende de bu olanlar benim normal adet döngülerimde de oluyodu işte 6.senem benim bide 2.aşılamam ilkinde ilaç kullanmadan sadece çatlatma iğnesi ile aşılama olmuştu bu sefer öncesinde ilaç kullandım yumurta kalitesi arttırsın ve büyüsün diye. Ah umarım isteyen herkesin yüzü güler umutlarımız güzel sonuçlanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?