Su ?

kkatre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
391
0
96
37
Edirne
kızlar 4,5 aylık bebeğim için ek gıda başladım anne sütü alıyor günde 1 kezde 90-120 cc kadar conformil veriyorum meyve püresi ve sütlü pirinçli kaşık maması başladım bunların yanında bebişime ne kdar su vermeliyim birde emziği pekmeze batırıp veriyorum yoksa almıyor ve uyumuyor pekmezde içini yakyordur belki sizler su veriyormusunuz

canım ben doktora su olayını sordum.verebilirsin dedi.benim kızım 4 aylık.ama eğer istemesse almak zorlama dedi.bir kere verdim begenmedi.ikincisine içti.bende ek gıdaya başladım ben mamasına pekmez katıyorum arada

canım nacizane tavsiyem bildiğim kadarıyla süt ve pekmez birbirlerinin vitamin değerlerini öldürüyor Süt ve pekmez karıştırılıp içildiğinde, sütün içindeki kalsiyum pekmezdeki demiri etkisiz hale getiriyor. Pekmezi meyve sularına başladıysan onların içine az katarak verebilirsin mesela mamaya değilde bir de ek gıda olarak neler veriyorsun

bu arada bende su vermeye çalışıyorum ama yüzünü buruşturuyo içmek istemiyo susuz kalır diye korkuyorum

hıms.söyledigin iyi olsu canım.elma suyu veriyorum içine biraz pütüründen katıp.kaşık mama verdim bide.doktora sordum çorba yapıp verebilirsin dedi.ama hepsine ilk önce bir kaşıkla başla dedi.

ilk verdimde benim kızımda yüzünü buruşturmuştu.canım suyu hafif ılık yap.ben direk vermiştim begenmedi.ikincisine ılık yaptım içti

ben hep soğutuyordum suyu iice canımm belki ondan ılık deneyim birde inş içer suda önemli

canım 2010 temmuz anneleri topiğimiz var.biz her sorunumuzu bebeklerin gelişimini neler yedigini sohbetimizi hep orda yaparız istersen sende gir bak.herkez çok yardımcı olur

baktım canım oraya hatta uyku sorunumuz var onun için bişeler yazmıştım cevap ggeç olunca suyu ayrı başlık açtım ama ordan devam ederiz tşk ederim tecrübesiz olunca zor oluyor

ben gelişimlerini paylaşalım topiğine yazmışım canım baktım şimdi sizinkine oraya geliyorum

evet canım tam bende onu diycektim.temmuz annerlerinde hafta içi özellikle hiç boş durmaz canım.aktifiz yani

Back
X