Suan cani sikilan varmi ?

Hic bilmiyorum canim sanki bazen yok olasim geliyor bu dunyadan

bence bu sebepsiz olmaz
mutlaka hayatının bir yanında seni böyle hissetmeye iten bir şey vardır
bir ara psikoloji üzerine baya bi araştırma yapmıştım
özellikle "ilgi eksikliği" veya "imrenme - kıskanma (eşe karşı değil, mesela zengin birine imrenme gibi)" bu duyguya sebep olabilir

Ben varım.. sebepsiz ruhum daralıyor sanki mutlu değilim ve olamıyorum. bugün sabahtan beri böyle hissediyorum ve hala uyuyamadım sıkıntıdan :KK35:

bence bu sebepsiz olmaz
mutlaka hayatının bir yanında seni böyle hissetmeye iten bir şey vardır
bir ara psikoloji üzerine baya bi araştırma yapmıştım
özellikle "ilgi eksikliği" veya "imrenme - kıskanma (eşe karşı değil, mesela zengin birine imrenme gibi)" bu duyguya sebep olabilir
Sebebi ilgiyse o yok bende esimden dolayi 2 cocuk annesiyim esimle surekli tartismaliyiz ikimizde hazir patliyacak dinamit gibiyiz anlayis yok bebegim olali 3 ay oluyor ama surekli evdeyim disari cikarsam huzursuz oluyor agliyor gittigim zaman pismanlik yasiyorum canim

Aslında canımın sıkkın olması lazım ama nedense üzerimde anlamsız bir durgunluk var.
Bir buçuk yıllık evliliğim an itibariyle sona yaklaşıyor. Yarın babamın evine gidiyorum.

Ben varım.. sebepsiz ruhum daralıyor sanki mutlu değilim ve olamıyorum. bugün sabahtan beri böyle hissediyorum ve hala uyuyamadım sıkıntıdan :KK35:
Galiba hamilesin son iki ay zor geciyor benimde oyle oldu 4 de 5 kadar uyuyamiyordum sabah karsi uyuya kaliyordum senin durumun hamilelikten ve heyecandan olmasi gerek

Aa cok uzuldum neden anlatmak istersen dinlerim ama baba evi de zor yasadim biliyorum
Son konuma bakmak istersen orda biraz bahsettim. Ufak ufak bir sürü şey var. Bu son olay da bardağı taşıran son damla oldu. Adama ben yarın gidiyorum dedim. Pes ediyorum artık olmuyor dedim. Hiçbir şey demedi. Yattı uyudu.

Back
X