- 1 Nisan 2018
- 64
- 64
- 3
- 39
- Konu Sahibi Evlatsevgisidegisilmez
Benim canim cok sikiliyor bir turlu neden bulamadim belki sizinle konusursam can skintim gecer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim canim cok sikiliyor bir turlu neden bulamadim belki sizinle konusursam can skintim gecer
Hic bilmiyorum canim sanki bazen yok olasim geliyor bu dunyadancanın mı sıkılıyor, yoksa içinde bilmediğin bir sıkıntı mı var?
ise yarasa belki ama sakat kalmakta varCanım sıkılınca balkondan atlarım![]()
Aynen belki cekirdek alip yeseydim rahatlardim kendime cekirdek almayali 1 ayi gecmistirBuralarda bi park bahçe eksik arkadaş:)
Çekirdeği alan gelsin bölümü de olmalı
Ooo hemen getireyim ayıpsınAynen belki cekirdek alip yeseydim rahatlardim kendime cekirdek almayali 1 ayi gecmistir
Hic bilmiyorum canim sanki bazen yok olasim geliyor bu dunyadan
Yarin cikabilirsem aliyim alirsam unutmadan resmini cekip atarim sagol tavsiyen icinOoo hemen getireyim ayıpsın
Bim de bi çekirdek cıkmıs yok satıyor zor buluyorum kırmızı paket içinde siyah çekirdek aklında bulunsun![]()
Ooo hemen getireyim ayıpsın
Bim de bi çekirdek cıkmıs yok satıyor zor buluyorum kırmızı paket içinde siyah çekirdek aklında bulunsun![]()
Sebebi ilgiyse o yok bende esimden dolayi 2 cocuk annesiyim esimle surekli tartismaliyiz ikimizde hazir patliyacak dinamit gibiyiz anlayis yok bebegim olali 3 ay oluyor ama surekli evdeyim disari cikarsam huzursuz oluyor agliyor gittigim zaman pismanlik yasiyorum canimbence bu sebepsiz olmaz
mutlaka hayatının bir yanında seni böyle hissetmeye iten bir şey vardır
bir ara psikoloji üzerine baya bi araştırma yapmıştım
özellikle "ilgi eksikliği" veya "imrenme - kıskanma (eşe karşı değil, mesela zengin birine imrenme gibi)" bu duyguya sebep olabilir
Kiyamam yarin iki paket aliyim senin caninin cekmesi vesilesiyke hem sana gonderiyim hem ben yiyim bakalimvalla canım çekti yaaa
Allah'tan hamile değilim![]()
Galiba hamilesin son iki ay zor geciyor benimde oyle oldu 4 de 5 kadar uyuyamiyordum sabah karsi uyuya kaliyordum senin durumun hamilelikten ve heyecandan olmasi gerekBen varım.. sebepsiz ruhum daralıyor sanki mutlu değilim ve olamıyorum. bugün sabahtan beri böyle hissediyorum ve hala uyuyamadım sıkıntıdan![]()
Aa cok uzuldum neden anlatmak istersen dinlerim ama baba evi de zor yasadim biliyorumAslında canımın sıkkın olması lazım ama nedense üzerimde anlamsız bir durgunluk var.
Bir buçuk yıllık evliliğim an itibariyle sona yaklaşıyor. Yarın babamın evine gidiyorum.
Kiyamam yarin iki paket aliyim senin caninin cekmesi vesilesiyke hem sana gonderiyim hem ben yiyim bakalim
Biraz acildim sohbet iyi geldi
Son konuma bakmak istersen orda biraz bahsettim. Ufak ufak bir sürü şey var. Bu son olay da bardağı taşıran son damla oldu. Adama ben yarın gidiyorum dedim. Pes ediyorum artık olmuyor dedim. Hiçbir şey demedi. Yattı uyudu.Aa cok uzuldum neden anlatmak istersen dinlerim ama baba evi de zor yasadim biliyorum