Merhabalar,, evet şuan çok sinirliyim elim ayağım titriyor ve buraya yazıp görüşlerinizi almak istedim.. Daha önce eşimle aramda bir problem olmuştu.. O problemi karşılıklı konuşarak çözümledik,aramız iyi oldu. 2 aylık evliyim ve buara çok sık kavga eder olduk.. Herneyse bugün yeniden bir konuda kavga ettik telefonda.. O işyerinde,ben ise evdeyim şuan... Bir konuda inanmadım ona wattsap üzerinden yazışıyorduk.. Birden aradı, şuan yanında iş arkadaşının olduğunu onunla da konuşabileceğimi söyledi.. Buarada bu arkadaş bayan.. Ben de gerçekten sinirliydim, birden telefonu vermek isteyince ne konuşacağımı o an bilemedim emin olamadım.. O nedenle istemiyorum dedim. Aynen bana verdiği cevap şu: "CEHENNEME KADAR YOLUN VAR,BİRDAHA MESAJ ATMA" ve suratıma kapattı ... Bunu o bayanın yanında yaptı!!! Çünkü konuşturmak istemişti,yanındaydı.. Yalnız başına olsa zoruma bukadar gitmez belkii o anki sinirle yaptı derim.. Ama biz ne kavga etmiş ne yaşamış olursak olalım, onun karısını başka bir bayanın yanında küçük düşürmesi ezmesi doğru değil!!! Kendime yediremedim sinirimden aradım bağırdım ağzıma geleni sıraladım... "Senin havan kime" dedim ve biçok şey sıraladım. Öyle bağırmışım ki sinirden, şuan sesim kısıldı. Buarada o kişiyi bir kere görmüştüm, öyle alımlı güzel dikkat çekici vs.. değil yani hiç kıskanma gereği duymamıştım. Ama güzel olup olmaması önemli değil, ne olursa olsun onun yanında bu şekilde konuşmayacaktı benimle.. Nekadar sinirli olursa olsun yapmayacaktı bunu. Şuan basıp işyerine gidesim var o derece sinirliyim.. Gidicem de.. Madem o beni başka bir bayanın yanında ezdi rencide etti, inceldiği yerden kopsun