• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan çok sinirliyim

Eşin seni başkasının yanında rezil etti diye sinirlenip adamı büyün işyerine rezil atmaya kalkmak ne yav. Ha oradan avukata uğrayıp boşanma dilekçesini vericem diyorsanız gidin tabi içinizde kalmasın. Yok bi de hiçbir şey olmamış gibi evli kalacaksanız... bilemedim bu kadar rezilliğin üstüne. Yarın öbür gün iş yemeği olur iş arkadaşının düğünü olur çift olarak nasıl yüzünüz tutacak da gideceksiniz

İki ayda nasıl bu hale geldiniz. Yazık ne emekler veriliyor evlenmek için eminim siz de bir hayli çaba harcamışsınızdır maddi manevi. Biz de eşimle tartışırız, kavga ederiz ama seviyeyi korumak gerekiyor.Tartışma anında sinirle söylenen laflara çok takılmayın. Umarım her ikinizin de uslübü değişir zaman içinde. Madem buraya konu açmışsınız fikir istiyorsunuz siz olumlu bir adım atın. Eşinizi alın karşınıza konuşun. Genel bir konuşma yapın sadece bu konuya özel değil.

Çok sinirliyim çünkü.. Normalde yapacağım bir davranış değil bu.. Ama her karı koca kavga eder tartışır.. Neolursa olsun başka bir bayanın yanında bana öyle konuşmayacaktı. Öyle sinirliyim ki kopardım ipleri
Başka bir yerde kpnuşma gibi bir şansı olmamış sanırım eşinizin

Çok fevri davranıp gereksiz çıkışlar yapmışsınız her ikinizde. Yeni evli olmanızdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Birbirinizin üstünde üstünlük kurmaya çalışmayın evlendiniz diye birbirinizin tapulu mülkü olmadiniz daha sakin ve olgun olursanız yıpranmamış olursunuz. Bu tartışmalar şu an size heyecanlı geliyor olabilir hatta barışma aşaması da gayet güzel olabilir fakat unutmayın ki yaptığınız her gereksiz tartışma birbirinize olan sayginizi azaltır hakaretvari kelimeleri normallestirir sizin gözünüzden akan bir damla yaşa kiyamayan eşiniz sonraları sizi hüngür hüngür ağlatır da dönüp bakmaz. Birbirinize değer verin kiymetinizi bilin ufak tefek şeyleri büyütüp evliliginizin en güzel zamanlarını mahvetmeyin. Ayrıca o not bırakıp gitme olayı çok gereksiz olur abartmayin geldiği zaman net bir şekilde nelere kirildiginizi anlatın aynı hatayı bir daha yaparsa tavrinizin daha sert olacağını söyleyin yeterli bence.

Ayrıca unutmayın ki şu anlattiklarinizda tek hatalı eşiniz değil ona göre tavır alın.

Haklısınız.. Ama ben bugüne kadar hiç hakaret etmedim ona.. Bugün o bu hareketi yapınca da öfkeden deliye döndüm soğukkanlı olamadım

2 aylık evlilikte naralara getirmişsiniz kendinizi? belli ki birikmişlikler var. ben tek başına eşini haksız göremiyorum maalesef. karşılıklı sorunlar var ve bunları sakince çözmeyi öğrenmeye niyetiniz yoksa ayrılın yol yakınken. çok çirkin yaşadıklarınız.

İşyerine gitme diyen arkadaşlar, evet gitmedim. Ama inanın o sinirle gözüm görmedi gerçekten de gidecektim.. Buraya konuyu açtım ve gitmedim kendimi tuttum.. Evet 2 ayda bu hale nasıl geldik ben de bilmiyorum,hatta tam 2 ay bile olmadı.. Ben de istemezdim böyle olmasını. O saygı sınırını aşınca ben de öfkelendim kendimi koruma içgüdüsüyle.. Şuan neolacak bilmiyorum evliliğim.

İki ayda nasıl bu hale geldiniz. Yazık ne emekler veriliyor evlenmek için eminim siz de bir hayli çaba harcamışsınızdır maddi manevi. Biz de eşimle tartışırız, kavga ederiz ama seviyeyi korumak gerekiyor.Tartışma anında sinirle söylenen laflara çok takılmayın. Umarım her ikinizin de uslübü değişir zaman içinde. Madem buraya konu açmışsınız fikir istiyorsunuz siz olumlu bir adım atın. Eşinizi alın karşınıza konuşun. Genel bir konuşma yapın sadece bu konuya özel değil.
Evet evlenirken epey emek verdik.. Zaten kendi imkanlarımızla evlendik ailelerden kuruş destek almadan. Şuanda da fazlaca borcumuz taksidimiz var.. 2 ayda biz bu hale nasıl geldik diyorum.. Buarada ben kayınvalidem ile yaşıyorum.. En baştan kendim kabul ettim yaşamayı normalde böyle şeylere karşı olduğum halde.. Bazı sebeplerden dolayı kabul ettim iyilik yapmak istedim..Ama istediğim gibi gitmedi hiçbişey.. Örneğin evlendiğimizden beri eşimle evde 1 gün bile yalnız kalmadık.. Diğer çocuğu 2 sokak ötede oturuyor olmasına rağmen.. Belki bazı şeylerin dolmuşluğu var üzerimde bilmiyorum.. Düşünüyorum, evlenmeden önce hiç kavga etmezdik..

Eve erken geldi buarada.. 1 saat erken geldi.. Not bırakıp gitmeyi düşünüyordum evet... Hazırlanıyordum geldi ve üzerini değişti hiç konuşmuyor şuan.. Nasıl bir adım atıcak merakla ve sabırla bekliyorum..

Evet evlenirken epey emek verdik.. Zaten kendi imkanlarımızla evlendik ailelerden kuruş destek almadan. Şuanda da fazlaca borcumuz taksidimiz var.. 2 ayda biz bu hale nasıl geldik diyorum.. Buarada ben kayınvalidem ile yaşıyorum.. En baştan kendim kabul ettim yaşamayı normalde böyle şeylere karşı olduğum halde.. Bazı sebeplerden dolayı kabul ettim iyilik yapmak istedim..Ama istediğim gibi gitmedi hiçbişey.. Örneğin evlendiğimizden beri eşimle evde 1 gün bile yalnız kalmadık.. Diğer çocuğu 2 sokak ötede oturuyor olmasına rağmen.. Belki bazı şeylerin dolmuşluğu var üzerimde bilmiyorum.. Düşünüyorum, evlenmeden önce hiç kavga etmezdik..
konuyla alakası yok ama diğer konunuzda da hiç kaynanayla oturuyormuş gibi değilsiniz. 1 gün bile yalnız kalmadık diyorsunuz da kalmışsınız .. şimdi size nasıl inanalım?

konuyla alakası yok ama diğer konunuzda da hiç kaynanayla oturuyormuş gibi değilsiniz. 1 gün bile yalnız kalmadık diyorsunuz da kalmışsınız .. şimdi size nasıl inanalım?
Kayınvalidem konusunda niye yalan söyleyeyimki ne çıkarım olabilir? Biz yatakodasında yalnız kalıyoruz sadece. Tartışmalarımız kavgalarımız hep bu dört duvar içinde..Eşim işe gittiğinde kayınvalidem de çıkar dışarı çünkü gündüzleri bahsettiğim diğer çocuğunun oğluna bakıyor... O gün salonda yattığımı kayınvalidem de gördü ertesi sabah da yalnızdım zaten ikisi de evden gitmişti. hatta bugün kavga ederken de yalnızdım telefonda eşime bağırırken evde. Eşim pazar günleri izinli buarada ve kayınvalidem de pazar günleri çocuk bakmıyor hep bizimle çünkü onlar da izinli.. O gün konuyu açtığımda ertesi gün pazardı ve eşim izinliydi..Kayınvalidem biryere gidecekti ilk kez o gün yalnız kalacaktık bizi yalnız bırakacaktı.. O nedenle kızgındım ve yalnız kalmak istemiyordum.. Daha doğrusu ben öyle sanıyordum. O yüzden öyle konuşmuştum yalnız kalmak istemiyorum diye..Ama sağolsun gitmedi o gün de yalnız bırakmadı... Bir pazar daha geçti...

Sizde de hatalar gordum.. Ayrica esiniz isteyken whatsaptan yazismak kavga etmek.niye eve gelmesini bekleseydiniz o da kadinin yaninda fevri harekette bulunmamis olurdu..

Back
X