Şuan durumum çok belirsiz bebek tutunsun diye neler yapılabilir? Sadece beklemek yeterli mi?

Sağlıklı beslenmek tabiki…

Sağlıklı beslenmek tabiki…
zaten normal hayatımda da çok dışarıdan yağlı paketli gıda yiyen biri değilim. sebze, et, tavuk balık, salata bu tarz şeyler tüketiyorum. bugün somon yapıcam etkisi olur belki vs diye. özellikle tüketilecek besinler var mı acaba? baktım biraz internetten ama pek bulamadım.

zaten normal hayatımda da çok dışarıdan yağlı paketli gıda yiyen biri değilim. sebze, et, tavuk balık, salata bu tarz şeyler tüketiyorum. bugün somon yapıcam etkisi olur belki vs diye. özellikle tüketilecek besinler var mı acaba? baktım biraz internetten ama pek bulamadım.
Bana doktorum avokado, keçi peyniri, ceviz çok tüket dedi canim belki yardımcı olur…

Canım inşallah tutunsun pozitif haberlerini alıriz bizlerde duacınızım 💓 kabak çekirdeği ye somon çok iyi fikir az dengeli beslenmeye dikkat et avakado, çiğ badem fındık ceviz tüket yeşil mercimek salatası yapabilirsin tutunmaya çok faydası oluyor

Canım inşallah tutunsun pozitif haberlerini alıriz bizlerde duacınızım 💓 kabak çekirdeği ye somon çok iyi fikir az dengeli beslenmeye dikkat et avakado, çiğ badem fındık ceviz tüket yeşil mercimek salatası yapabilirsin tutunmaya çok faydası oluyor
ayy çok teşekkür ederimm dediklerinizi yapacağım mutlakaa inşallah hepimiz için güzel olsun sağlıkla alalım kucağımıza :)

Be Ağustos ayında transferim
ayy çok teşekkür ederimm dediklerinizi yapacağım mutlakaa inşallah hepimiz için güzel olsun sağlıkla alalım kucağımıza :)
İnşallah canım benim de transferim ağustosta tekrar Rabbim duysun sesimizi 🥰💓

Bol semizotu ve çiğ ıspanak tavsiye ederim. 🥰 güzel haberler verirsiniz umarım bize. 💝

Beslenmenize ve dinllenmeye dikkat edin. Gebelik doğal bir süreç, dışardan hiçbir şeyin pek katkısı olmuyor. Bünye kabullenecek bu süreci, tabi düşünce olarak sizin de pozitif olmanız iyi olur. Progestan fitil vermişti Dr bana 3 ay kadar kullandım hatta iğne de yazmıştı

Back
X