• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suan esimi bogmamak icin zor tutuyorum kendimi

samire samireeee:KK70: etler noldu bozuldu mu?

bu adam sabah işe gitmiyor mu da adamın başına ekşidin gece gece elektrik diye.. hem sen niye korkuyon aşağıya inmekten apartman içi değil mi nihayetinde.. o kadar yalvarana kadar kendi başını kendin kaşısana acık...

bu kadar yoğun yaşama herşeyi bak sana zararı var sana da yazık günah:KK74:

eşin rahatsa sen de rahat olmayı öğreneceksin mecbur.
hem bu senin içinde iyi olur, rahat, relaks ol neden kasıyorsun ki ?
herşey her zaman istediğimiz gibi olmuyor ve olmayacak bunu kabul etmen gerek.

samire samireeee:KK70: etler noldu bozuldu mu?

bu adam sabah işe gitmiyor mu da adamın başına ekşidin gece gece elektrik diye.. hem sen niye korkuyon aşağıya inmekten apartman içi değil mi nihayetinde.. o kadar yalvarana kadar kendi başını kendin kaşısana acık...

bu kadar yoğun yaşama herşeyi bak sana zararı var sana da yazık günah:KK74:
Hayir bozulmadı kp yaptırdı oda olmasa zaten yandik biz ya herseyimizle kp ilgileniyor esime desem su yap diye inadina yapmaz ben anlatamıyorum arkadaslara ya ben a desem o sürekli b der bıktım valla herseyi yalvar yakar yaptırmaktan

samire bana kızma ama sen bu derdim varı günlüğüne çevirdin artık.limoncu 1 sen 2..

eşinin umursamazlığı karşısında ne yapabiliriz adamı yatağından kaldırıp kalk bak elektirik gelmişmi mi diyelim?
Yok gece gece kötü oldugum icin yazdim artik fazla konu acmiyorum

samire senin konunda genel bir soru sormak istiyorum.
kocalarınızı bu kadar kötülüyorsunuz,burada da kocalarınıza onca laf söyleniyor ya nasıl bir daha o kocayla yatağa girebiliyorsunuz,ben olsam soğurum bana dokunmasını bile istemem.
seneler önce birine daha sormuştum bu soruyu,sonra kocası ile ilgili konu açmamıştı.

samire senin konunda genel bir soru sormak istiyorum.
kocalarınızı bu kadar kötülüyorsunuz,burada da kocalarınıza onca laf söyleniyor ya nasıl bir daha o kocayla yatağa girebiliyorsunuz,ben olsam soğurum bana dokunmasını bile istemem.
seneler önce birine daha sormuştum bu soruyu,sonra kocası ile ilgili konu açmamıştı.
tamam bidaha acmam teşekkürler

Hayir bozulmadı kp yaptırdı oda olmasa zaten yandik biz ya herseyimizle kp ilgileniyor esime desem su yap diye inadina yapmaz ben anlatamıyorum arkadaslara ya ben a desem o sürekli b der bıktım valla herseyi yalvar yakar yaptırmaktan

Siz bu kadar yalvarıp yakardığınız için yapmıyor olabilir.

Siz de umursamayın, umursamıyormuş gibi davranmayı başarmaya çalışın.

Kayınpederden de yardım istemeyin.

Eşiniz biraz sıkıntı çeksin.
Mesela buzdolabındaki şeyler bozulsun. Ona yemek yapmayın.

neden açmayasın ben sadece merak ettim.onca kişiye kocanı kötülettikten sonra onunla olmayı için nasıl alıyor,bunu soruyorum.
Aldatan birisi affedip yanina yatiyorsa benim bunlari soyleyip yatmam gayet normal sanki herkes kocasina guzellikle aniyo ha burda birşeyler yazmissin ha kocan hakkinda annene babana arkadaslarina anlatmissin ne farkedecek

apartmanda tek sız mı oturuyosunuz bırakın bozulsun etler sadece sızın degıl ya onlar

Aldatan birisi affedip yanina yatiyorsa benim bunlari soyleyip yatmam gayet normal sanki herkes kocasina guzellikle aniyo ha burda birşeyler yazmissin ha kocan hakkinda annene babana arkadaslarina anlatmissin ne farkedecek
onu da aldatılanlara sormak lazım.bu arada ben kimseye kocam hakkında laf söyletmem.söylemeleri için koz bile vermem.

Back
X