- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
Ne mutlu size masallah barekallahonu da aldatılanlara sormak lazım.bu arada ben kimseye kocam hakkında laf söyletmem.söylemeleri için koz bile vermem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne mutlu size masallah barekallahonu da aldatılanlara sormak lazım.bu arada ben kimseye kocam hakkında laf söyletmem.söylemeleri için koz bile vermem.
Evet herseye kp yapiyor abileride oyle hep evin isini babalarina yaptiriyorlar esimde en küçük olunca iyice vurdum duymazBir sorun oldugunda babasinin halletmesine alismis sanirim esin, o yuzden bu kadar rahat davraniyor. Sen de umursama birak bozulsun koksun etler
Valla deli olacam ben ya insan bu kadar umursamaz vurdumduymaz olmaz ki aksam uzeri elektirikler gitti bir saat sonra herkesin ki geldi bizim apartmanda yok sigortadandir diye baktik heryere denedik falan olmadi servis cagirdi esim cagirana kadar baya vakit gecti sonra uyuyum ben sen hallet dedim oda tamam dedi bi uyandim elektirik gelmemis buzdolabinda et var bozulacak bak bi belki yapmislardir diyorum yok yapmamislardir diyor simdi yataginda uyuyor yarim saat yalvardim bi asagi git de bak diye yok yapmayacam diyor bende inmeye korkuyorum ne yapacagimi sasirmis durumdayim
Valla deli olacam ben ya insan bu kadar umursamaz vurdumduymaz olmaz ki aksam uzeri elektirikler gitti bir saat sonra herkesin ki geldi bizim apartmanda yok sigortadandir diye baktik heryere denedik falan olmadi servis cagirdi esim cagirana kadar baya vakit gecti sonra uyuyum ben sen hallet dedim oda tamam dedi bi uyandim elektirik gelmemis buzdolabinda et var bozulacak bak bi belki yapmislardir diyorum yok yapmamislardir diyor simdi yataginda uyuyor yarim saat yalvardim bi asagi git de bak diye yok yapmayacam diyor bende inmeye korkuyorum ne yapacagimi sasirmis durumdayim
bunu bende çok merak ediyorum. eşime kızan benim kızgınlığım geçince yine seven benim :) onu şikayet edecek hiç bi konu açmam yapılcak yorumları kaldıramam. açılan konulara bende dahil çok acımasızca yorumlar yapılıyo, kimseye kocama hakaret etme hakkını vermem.samire senin konunda genel bir soru sormak istiyorum.
kocalarınızı bu kadar kötülüyorsunuz,burada da kocalarınıza onca laf söyleniyor ya nasıl bir daha o kocayla yatağa girebiliyorsunuz,ben olsam soğurum bana dokunmasını bile istemem.
seneler önce birine daha sormuştum bu soruyu,sonra kocası ile ilgili konu açmamıştı.
Onun imani bir gun istebu adam dün imana gelmemiş miydi ya?
İyi bari canim senin gibi oksijene ihtiyacim olsa beni oksijensiz birakir bu adam kesincanım seni çok iyi anlıyorum bizdede vardı o sorun bizim binaca yoktu elektirik önce kimse umursamadı sonra iş ciddiye inince servisi aradılar sorun giderilme dediler herkez dolapdaki yiyeceklerin derdine ben kendi kendi derdime düştüm çünkü oksijenle yaşıyorum gece elektik gerek servisten gelen yan binadn hat çekin demişler saolsular kablolarla hat çektik dün sorun giderildi
Baktim ama anlamadim kiSen taktın adama
Namaz kılsa kabahat
Çocuğunuzla fazla ilgilense kabahat zaten
Elektrik te bahane mi bilmem, sende yatacam demişsin ama o yatayım deyince kızıyosun
Ben mi tuhafım bilmem ne korkacam iner kendim bakarım gerekirse, yerimde durup krize girmekten iyidir
Ben oyle birsey demedim yapilan yorumlar hakkinda ama neyse yabunu bende çok merak ediyorum. eşime kızan benim kızgınlığım geçince yine seven benim :) onu şikayet edecek hiç bi konu açmam yapılcak yorumları kaldıramam. açılan konulara bende dahil çok acımasızca yorumlar yapılıyo, kimseye kocama hakaret etme hakkını vermem.
zaten kocasına siniri geçtikten sonra, siz benim kocama bunu diyemezsinizi diye hemen çirkefe bağlıyolar konu sahipleribi anlık sinirle her şey yazılmazki
Şimdi ne olduBaktim ama anlamadim ki
Hayir kp dedim o yaptirdi o olmasa zaten yandik bizŞimdi ne oldu
Sabah eşin kalkıp işe giderken de mi bakmadı
Elektrikler düzeldi mi
Babasına güveniyo demek ki, alışmışHayir kp dedim o yaptirdi o olmasa zaten yandik biz
AynenBabasına güveniyo demek ki, alışmış
Hep böyle mi eşin?Hayir kp dedim o yaptirdi o olmasa zaten yandik biz
Evet hep boyle ama ben söyleyince ozellikle hic yapmiyorHep böyle mi eşin?
Sabah WC ye falan nasıl gitti?
Yani bu kadar mı vurdumduymaz olur insan?
O zaman bence ona inat. o yapmayana kadar yaptırma her ne bozuldu ise.Evet hep boyle ama ben söyleyince ozellikle hic yapmiyor