Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

RABBİM SEN MEHMETCİKLERİMİZİ KORU ESİRGE BİZLERE BAĞIŞLA..TERÖRİSTLERİ LANETLEEE SOYLARI KURUSUN..DEVLETİMİZE BİRLİK HUZUR VER MEVLAMMMMMMM..

Terörü LANETLİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM....!!!!!!!!!!!

butun dualarımın kabulunu ve 27sınde gekıcek adetımın gelmemesını HAMİLE OLMAYIIIIIII

sağlıklı akıllı zeki yetenekli hayırlı şanslı mutlu çocuklarım olsun (kız ve erkek)
kariyerim planlarımdaki gibi ilerlesin
eşim ve ailemle birlikte uzun uzun yıllar sağlıklı mutlu geze geze gelişe öğrene güzel güzel yaşayalım

Rabbim Hayırlısı ile abim askerliği hayırlı bir yere çıksın..Sen bütün mehmetciklerimizi esirge bizlere bağışla..

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, Sana yönelen gönülleri, Sana bükülen boyunları, Sana yalvaran bu dilleri;...Boş cevirme amiinn.!!

biricik oğlumun acısını görmeyim onun ve tm evlatar için en hayırlısını dilerdim..günahlarımızın affolmasını dilerdim.sonra sağlık mutluluk huzur eşimle tüm sevdiklerimle

Afrika Açlıktan Ölüyor Somali'ye 5 lira yardım için:

AFRİKA yaz 5601 - (Diyanet)

AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)

AFRİKA yaz 3072 - (İHH)

ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu?)'ye gönder.

(Tüm operatörler için geçerlidir.)

Ya Rabbi sen Somalide ki kardeşlerimize yardım et anneler çocukları arasında seçim yapmak zorunda kalmasın..Ölmesin ölüme terk edilmesinler..

Allahım sen bizi birbirimiz için hayırlı eyle, bizi ayıran ailelerimizin gönlüne merhamet eyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…