Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

AMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inş. Hayırlısı ile Rabbim bütün bebek sahibi olmak isteyenlere Hayırlısı ile nasip etsin inş. Mevlam..

İnş. Cennetin o misssssssss kokusunu İçine Çekmeyi Nasip Eder Yüce Yaratan..

İlahi Ya Rabbi,

Sen güçlü, bizse aciz kullarız. Ne olursun mübarek arefe günü hürmetine hepimizin hayır dualarını kabul buyur. Dertlilere deva, borçlulara eda ver. Kimin ne haceti varsa kabul eyle. Amin.

Rabbim,

Sen bizim hakkımızda en hayırlı neyse onu bilirsin..
Bizim hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzde razı eyle, gönlümüzde razı olanı hakkımızda hayırlı eyle..

AMİN..

Rabbim sana LAYIK kul olmayı Hz.Muhammet (s.a.v.) e Layık ümmet olmayı namazlarımız tam kılmayı nasip et inş. Mevlam..

ALLAHım şu mübarek arefe günü ve bayram günleri yüzü suyu hürmetine,Rahman ve Rahim olan ALLAHın adıyla

zikrinin hürmetine bu milleti bu vatanı şu alçak terör belasından kurtar,Kahhar isminin tecellisiyle kahreyle kim

hainlik düşünüyorsa bu ülke üzerinde...

Biliyoruz ki bu da bizim ettiklerimizden kaynaklanan bir ceza,bir imtihan,Sen Yüceler Yücesisin,bizi artık bu cezayla

cezalandırma,bağışla bizi Ya Rabbim!Efendimiz(s.a.v) hürmetine bağışla bizi..!Aminnnn Ecmain....

dünya tatlisi ikiz kizlarima yine dunya tatlisi bir kardes verebilmek

Çok güzel olsun. Çoookkk... :97::97::97:
Her zaman böyle pozitif ve mutlu olayım inşallah. :97:

gönlümdekini tez vakitte hayırlısıyla nasip ey le Allah'ım (lütfen lütfen lütfen..... )

(AMİN)

artık mimarlıgı kazanmayı dilerdimm sadecee.. bide hayatımın geri kalan kısmını sevdiklerimle beraber mutlu,huzurlu ve saglıklık günler.. :)

Çağırılmayı beklediğim işten en kısa zamanda bir müjde isterdim. Bir de abimin uzmanlık sınavını kazanmasını isterdim.

Sana sığınıyorum Ya Rabbim insi cinsi şeytanların şerrinden nefsime yenik düşmekten sana sığınıyorum Mevlam sen İslah et kayınvalidemi oğlumdan uzak dursun..Annesi değil de babaannesi olduğunu hatırlat Allah'Im..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…