Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

allahım bu ay hayırlısından bir bebek nasip et eli ayağı azaları düzgün olsun sağlıklı sıhatli olsun allahına layık bir kul peygamberine layık bir ümmet olsun isteyen herkeze ver tez zamanda allahım

Allahım biliyorum imkansız bir şey istiyorum.Ama yine de istiyorum.Çünkü çok emek verdim,çok istedim.Allahım yarın sabah atamalar açıklanacak.Bana da nasip et Allahım...Ben elimden geleni yaptım,sen de yardım et...

Amiin canımm inşaallah emeklerin boşa çıkmaz..
Hakkında hayırlısı..

allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu ver.ne olur beni eşimden ayırma...hayırlısı diyorum ama hayırlısınında onun olmasını istiyorum bi de birazdaha zamn geçtikten sonra minnacık güzel vi yavrumuz olsun istiyoruz.sen kabul et allahım.herkezin ne isteği dileği varsa kabul et yarabbii..

Rabbim;
Benim ve eşimin gelmiş geçmiş ne kadar günahımız varsa sen af eyle.. Bizi bu dünyada maddi manevi sıkıntıya
sokma rabbim..
Öbür dünyada da cehennemine atıp yakma rabbim..
Başımızı secdeden kaldırtma rabbim..
Dert verip derman arattırma rabbim..
Bizi yolundan saptırtma,yolundan sapmış insanlarla karşılaştırma rabbim..
AMİN...

Aminnnnnnnnnnnnn inş.

Allah'ım günahlarımı af, dualarımı kabul etsin,
Ailemi, sevdiklerimi, beni tüm kötülüklerden korusun,
Hakkımda hayırlısını nasib eylesin,
Gönlümdekini hakkımda hayırlısı nasib eylesin,
İNŞALLAH

Allahım bana istediğim mesleği nasip et ii bi eş nasip et hayırlı evlatlar nasip et(zamanı gelince):97:
Ailemle huzurlu mutlu sağlıklı günler nasip et
Terörün bitmesini sağla
Afrikadakilere yardım et
Her şeyin en hayırlısı neyse öyle olmasını nasip et
Ve hiç kendini unutturma
Hep dilimizde ol
Her zaman dualarımızı kabul et inşallah
AMİN..

Rabbim;
senden hayırlı sağlıklı ve imanlı nesiller diliyorum...
senden başka hiç kimseye bizleri muhtaç etme yarabbim...
sırat-i müstakimden ayırma,
emanetini imanla almayı nasip et...
haramı nazarı kötü insanları ve şeytan ile avanelerini bizden uzak eyle...
devletimi ve milletimi aziz eyle kimsenin bu memleketi bölmesine, bir hiç uğruna şehit vermemize müsade etme...
evlatlarımı ve bizi senin yolundan ibadetlerden ayırma rabbim...
yuvamızı cennet yuvalarından eyle, şer odaklarından bizleri muhafaza eyle...
ve rabbim senden bu dünyada rızanı kazanacak ameller yapmayı bize nasip eyle...
ve çok uçuk olacak ama minik adamımın tuvalet eğitimini bir an önce tamamlamasını nasip eyle...

rabbimden tek isteğim terör denen illetin son, pkk ve destekçilerinin cezalarını bulması... mübarek gecede kabul etsin rabbim duamı, daha fazla genç fidan vermeyelim toprağa

İstediğim Kiloya sağlıklı bir şekilde inş. ulaşmayı nasip et Rabbim sağlık sorunlarım için şifa ver Mevlam..

rabbim kizlarimin kardesini esim ve benim bekledimiz bebeyi geciktirme.cömertliginden beni mahrum etme.

ama malesef bu ayda yok hastalandim bugun

yüce mevlam herşeyin hakkımda hayırlısını ver yarabbim...hayırlı bir evlat nasip eyle bana vatanına,milletine,dinine,ailesine bağlı bir evlat istiyorum sen büyüksün yarabbim.....sen merhametlilerin en merhametlisisin günahlarımı affeyle.....

3 haftalık bebeğimin sağlıklıca büyümesi ve annemin yanımda olmasını isterdim doğum yaptım sağlık sorunları yüzünden gelemedi annemin kokusunu özledim sımsıkı sarılmak isterdimanneleri yanlarında olanlar kıymetini bilin ve benim yerime annenize doyasıya sarılıp öpün

İnşallah gelmezler Allah'ım. İnşallah bir engel çıkar ya da vazgeçerler de gelmezler. İnşallah inşallahhh!!! Bunu can-ı gönülden diliyorum. Kabul olur umarım. :97::97:

Evimize huzur sağlık sıhhat ver mevlam..Doğru yoldan Hak yolundan ayırma bizleri Rabbim..Anneme şifa ver inş. Allah'ıM..

bir bebek isterdim ama bu sefer barbi bebek değil gerçek bebek.küçükken her istediğimde alınırdı ama şimdi istediğim bebeği hiç bir yerde bulamam sadece sen verirsin rabbim.bu sefer saçları uzun sarı olmasada olur sen nasıl uygun görürsen öyle olsun.bu sefer plastik kokmasın annesinin kokusu olsun üzerinde.karnı acıkınca ağlasın altı ıslanınca ağlasın.gülücükler dağıtsın.en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…