Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

“Yâ Rabbî!.. Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, yaşayanlarımıza hayırlar ihsan et!

Riyadan, nifaktan, şikaktan, her türlü hastalıktan, kazadan, belâdan, tembellikten, âcizlikten, zelil olmaktan, zulüm etmekten ve zulüm görmekten, cimrilikten, müsriflikten, azdıran zenginlikten ve doğru yoldan ayrılmaya sebep olan fakirlikten, şeytan ve nefsin şerrinden, düşmanın galebesinden, kötü huydan, bidat işlemekten, dalalete düşmekten, halis olmayan amelden, her çeşit günahtan, küfre girmekten, ölürken gelecek fitnelerden, kabir azabından, dinimize ve dünyamıza zarar verecek işlerden sana sığındık, bunlardan bizleri koru Yâ Rabbî!..

Yâ Rabbî!.. Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et! Ana ve babamızı da mağfiret eyle!

Yâ Rabbî!.. Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini, bütün enbiyânın, Ehl-i beytin, Eshâb-ı kirâmın ve bütün evliyâ-i kirâmın sevgisini ve sevgine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle!

Yâ Rabbî!.. Dinine severek hizmet etmeyi, kul borçlarını ödemeyi ve şehit olarak ölmeyi nasip eyle! Bize hakkı hak, bâtılı bâtıl olarak göster!

Yâ Rabbî!.. Bu vatanı bizlere bırakan ecdâdımızın ruhunu şâd eyle! Memleketimize hizmetleri geçmiş ve Allah için harp etmiş dedelerimize rahmet eyle! Yurdumuzu her çeşit düşmandan koru! Çünkü sen her şeye kâdirsin!.. Duâlarımızı kabul eyle!..” (Amin!)

ya şafi şifa veren sensin bu rahtsızlığıma ne olur şifa ver bini fereha ulaştır ve çekirdek ailemi mutlu ede bilmem için bana yardım et beni sahipsiz bırkma......

Ailemin mutluluğunu,huzurunu bozmak isteyen fırsat verme Allah'ım.
Bir de tabi ailemle huzur ve mutluluk içinde yaşayabileceğim bir evim olmasını isterim :97:

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi Rabbim,

Ben senden dünyam,ahiretim,ailem,malım ve nefsim hususunda afiyet isterim,

Hayatta da ölümde de affını isterim,kabirde de sıratta da affını isterim,

Hesap münakaşasında ve amel defterleri uçuşurken de affını isterim,

Ey Afüvv ben daima Senin affını isterim...

Ey Rabbimiz şu mübarek Cuma günü hürmetine ümmeti-Muhammedin hayır dualarını kabul eyle...AMİN ECMAİN....

Oğluma da bana da şifa ver Ya Rabbim..Sen Oğlumuzu bize bağışla sen esirge ümmeti Muhammetin evlatlarını sen koru Yüce Allah'Im..

Şu okunan ezanın hürmetine tüm ailemiz hakkında en hayırlısını ver,bizleri ve ümmeti Muhammedi bağışla,günahlarımızı affeyle Ya Rabbim....

Aminnn....

Allah'ım hayırlısı ile oğluma şifa ver Rabbim O öksürdükçe benim içim Parçalanıyor..

Rabbim sana yalvarıyorum paşamı bana bağışla sen esirge sen koru Mevlam..Hastalığı çabucak iyileşsin inş. Rabbim..

allahım sana yalvarıyorum beni içinde bulunduğum maddi ve manevi sıkıntılardan tez zamanda kurtar rabbim amin

Rabbim evladımı sana hayırlı bir kul olarak yetiştirebilmeyi nasip eyle doğacak çocuğumu sağlıklı eyle bana hayırlısıyla güzel büyük bir ev nasip et aminnnn

bütün inananların dualarına hayırlısıyla karşılık vermeni diliyorum ve istiyorum Yüce Rabbim.

bütün dua edipte senden isteyen kardeşlerime ve bana gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyle. hiçbir zaman hayırlı olmayacaksa bu isteklerimiz hakkımızdakini gönlümüze razı eyle.

sabır, sağlık, inanç hissiyatı ver kalbimize, bedenimize. bunu ölene değin yitirttme.

ve bu dünyada da ahir hayatta da iyilik güzellik daim eyleyip nasip eyle.

(AMİN)

(bunların hepsine çölde susuz kalan canlı gibi muhtacım, muhtacız )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…