Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

ah allahım sen bana hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar ver rabbim yalvarıyorum....

rabbim beni tek başıma yalnız bırakma şüphesiz sen vermesende varislerin en hayırlısısın

Allah'ım, bütün şerleri hayra çevir, tuzak kuranların tuzaklarını başlarına geçir, bana evladıma hayırlı helâl rızk nasip et.

Allahım beni ve ailemi feraha huzura kavuştur, şeytanın şerrinden bizi koru, helal rızıklar nasip eyle işlerimizi yoluna koy...
Beni sevdiğime kavuştur Allahım...

Rabbimmmmmm
Erimi yakın biryere askere gönderr.. Sık sık ziyaret edebilmemi sağlaa ne olurr...
Bana yokluğundaa sabır ver... hayırlısıyla bana dönmesini nasip eyle..... AMİN...

ALLAHım şu mübarek CUMA gününün hürmetine hakkımızda en hayırlısını ver ve bizi yazdığın kadere boyun eğip

razı olan kullarından eyle,bizleri Sana karşı gelmekten,kaderine isyan etmekten muhafaza eyle Ya Rabbim...AMİN....

Allahım ne olur bana en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı bir evlat ver.ne olur bunu artık bir hayal olmaktan çıkar ve bebeğimi kucağıma almayı nasip et.AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…