• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şuan kı sevgılınız eskı sevgılsınden onu aldattığı ıcın ayrıldığını soylese !

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar suan cok guzel bır bırlıktelıgım var ama bundan once sevgılımle arkadastık ve cok dertlıydı sozlusunden ayrılmıs mutsuz bırısıydı ve sebebıde sozlusunu aldatmıs olmasıydı bende arkadas oldugumuz ıcın bayagı rahatca kızmısdım ona neden yaptın dedım bılmıyorum tam aldatmak degıldı ama yaptım bır esseklık bundan sonra asık olursam seversem bırdaha hıc bır kızı uzmıycem cok acı cektım dedı neyse sonra bız sevgılı olduk fakat bazen aradıgımda huzunlu sarkılar dınler aglardı cok acı cekıyorum derdı benden hıc uzerıne gıtmezdım cunku daha cok yenıydık destek oldum ve suan cok ıyı cok neselı konusuyor benımle cok ılgılenıyor benıde cok mutlu edıyor ama ıcındende hep su gecıyor acaba askerde ve boslukda dıyemı bana sarılıyor benıde aldatırmı daha once yapmıs ya kendıme pay cıkarıyorum o yuzden bazen durduk yere ona kötü davranıyorum sızce ne yapmalıyım kafam allak bullak eskı kız arkadasını unutmusmudur yada yenıden aldatırmı vs dıye kendımı yıyorum :gitme:

sana karşı bişey hissetmese dennle olmaz
erkekler bize göre daha basit düşünürler onlar için bitmiş bitmişdir eskiye takılı kalmazlar
eskiyle ilgili soru bile sorulsun istemezler diye düşünüyorum ben
ama belli de olmuyor tabi bazıları çok kinci intikamcı olabiliyor diğerinin kıskandrmak için sizin duygularınızı önemsemiyor olabilir
siz davranışlarından anlayabilirsiniz
askerde olması soru işareti yaratıyor herşey askerlik sonrası belli olur

sana karşı bişey hissetmese dennle olmaz
erkekler bize göre daha basit düşünürler onlar için bitmiş bitmişdir eskiye takılı kalmazlar
eskiyle ilgili soru bile sorulsun istemezler diye düşünüyorum ben
ama belli de olmuyor tabi bazıları çok kinci intikamcı olabiliyor diğerinin kıskandrmak için sizin duygularınızı önemsemiyor olabilir
siz davranışlarından anlayabilirsiniz
askerde olması soru işareti yaratıyor herşey askerlik sonrası belli olur

mersı evet askerlıgın bıtmesını beklıyorum

aklından çıkar şimdi aldatırmı benide düşüncesini.
her defasında aynı şeyleri yapıcak die bişey yok.
pişmanlıktan kahrolmuş,demiş ya sana zaten.
sen yeni bir ilişki içine girdin ve bundan sonrasına bakıcaksın.,
sen seninle gecirdigi azmana bakacaksın
ama %100 güvenmekte yanlış tabi.kısaca kendini yıpratma bence daha başından...

aklından çıkar şimdi aldatırmı benide düşüncesini.
her defasında aynı şeyleri yapıcak die bişey yok.
pişmanlıktan kahrolmuş,demiş ya sana zaten.
sen yeni bir ilişki içine girdin ve bundan sonrasına bakıcaksın.,
sen seninle gecirdigi azmana bakacaksın
ama %100 güvenmekte yanlış tabi.kısaca kendini yıpratma bence daha başından...

Sana katılıyorum.Ayrıca hangi erkeğe bir ilişkinin başında % 100 güvenilebiliyorki? Hiç aldatmayan biri hiç beklemezkende aldatmıyor mu?Geçmişiyle yargılamamam en iyisi bence.

Merhaba kızlar suan cok guzel bır bırlıktelıgım var ama bundan once sevgılımle arkadastık ve cok dertlıydı sozlusunden ayrılmıs mutsuz bırısıydı ve sebebıde sozlusunu aldatmıs olmasıydı bende arkadas oldugumuz ıcın bayagı rahatca kızmısdım ona neden yaptın dedım bılmıyorum tam aldatmak degıldı ama yaptım bır esseklık bundan sonra asık olursam seversem bırdaha hıc bır kızı uzmıycem cok acı cektım dedı neyse sonra bız sevgılı olduk fakat bazen aradıgımda huzunlu sarkılar dınler aglardı cok acı cekıyorum derdı benden hıc uzerıne gıtmezdım cunku daha cok yenıydık destek oldum ve suan cok ıyı cok neselı konusuyor benımle cok ılgılenıyor benıde cok mutlu edıyor ama ıcındende hep su gecıyor acaba askerde ve boslukda dıyemı bana sarılıyor benıde aldatırmı daha once yapmıs ya kendıme pay cıkarıyorum o yuzden bazen durduk yere ona kötü davranıyorum sızce ne yapmalıyım kafam allak bullak eskı kız arkadasını unutmusmudur yada yenıden aldatırmı vs dıye kendımı yıyorum :gitme:

İyi de neden bile bile bu ilişkiye başladınız ki..
Adamın referansı kötü,ayrıca siz sevgiliyken şarkılarda hüzünlenmesine nasıl katlandınız?
Şimdi adamın yararlarını sarmışsınız,onu hayata döndürmüşsünüz ama kendi psikolojiniz bozulmuş..
Bana yanlış bir ilişki gibi geldi..

Sana katılıyorum.Ayrıca hangi erkeğe bir ilişkinin başında % 100 güvenilebiliyorki? Hiç aldatmayan biri hiç beklemezkende aldatmıyor mu?Geçmişiyle yargılamamam en iyisi bence.

haklısın guvenıp anlatmıs yargılamak ve kendıme pay cıkarmam manasız ıste naparsın bazen huzunlenıyorum kaybetmek ıstememekten kaynaklanıyor bu durum

İyi de neden bile bile bu ilişkiye başladınız ki..
Adamın referansı kötü,ayrıca siz sevgiliyken şarkılarda hüzünlenmesine nasıl katlandınız?
Şimdi adamın yararlarını sarmışsınız,onu hayata döndürmüşsünüz ama kendi psikolojiniz bozulmuş..
Bana yanlış bir ilişki gibi geldi..

bır sorsana ılıskıye nasıl basladın dıye aklımın ucunda yoktu kı :1: oluverdı nasıl katlandıgıma gelınce ozaman ondan sadace etkılenıyordum asık degıldım koymuyordu ya o duzeldıkce bana olan alakası ve ıyı nıyetlı olması benı ona bagladı evet bastan vukuatı var ama dedım ya sıparısle olmadıgı ıcın yapacagım pek bırseyde yok guvenmeye calısıcam ama kasmadan yapmam lazım yoksa dedıgın gbı psıkolojım zaten bozuldu daha cok bozulucak sempatiksalakcinni

Back
X