- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.510
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merabalar. Şuan sanki bu konuyu ben açmışım gibi hissettim. Bende nişanlıyım,nişanlım izmirde6 aydır sözlüyüm ve hiçbirgün mutlu olmadım allah aşkına yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli az önce olan olayı anlataayım dün sözlümler buraya geldi ve izmirden gelen teyzeside vardı yanlarında ben çok güler yüz gösterdim sözlüm durup fazla güler yüz gösterme teyzemler yiyiciler diyip durdu ben hiç sesimi çıkarmadım evime gelen misafire hep güler yüz ile karşıladım kaynanam desen zaten benden nefret eder yemin ederimki şuana kadar onlara karşı zerre saygısızlıgım olmadı neyse sözlüm önceden ablama msj atmıştı bana hediye almak için ayakabı numaramı öğrenmek için daha sonra hediyeyi almış annesi bana verecekmiş bundan benim zerre haberim yoktu bugun annesi hediyeyi verdi ayakabı almışlar bende teşşekür eddim çok mutlu oldum daha sonra ablam ile odadan konusuyorduk tabi nişanlımın teyzeside odamda uyuyor ablam bana diyorki o gün bana msj atmıştı ayakabı numaranı sormuştu bu ayakabıyı ferdi mi aldı diye yoksa kaynananmı tabi sözlümün teyzesi numaradan gözlerini hala kapalı bir şekilde ki bu konuşmada birşsey yok daha sonra bunlar eve dönerken bana msj attı sözlüm ablan neden öyle birşsey diyorr teyzem gelip bunları anlattı bi zaat şait olmuş felan ablan seni dolduruyor mu felan dedi bende yeter artık her defasında burdan gittikten sonra olay çıkartıyorsunuz burdaa güler yüz gösteriyoruz size süreklii çünkü her seferinde baska olay çıkartıyorlardı annem okadar her laflarına sustukça kaynanam teyzesi sürekli laf sokuyordu tabi bende susuyordum neysee benim ailem hakkında düzgün konuss teyzenin nasıl biri oldugunu sen geldin söyledin kalkıp burda ablam hakkında bu şekilde konusammasın dedim gel yüzüğünü all git hayatımdan dedimm arkadaşlar yüzüğü atıcam ve ben ciddi anlamda çok yaralıyım lütfen akıl verin düzelmiyor hiçbirşsey her defasında ailesi sorun çıkartıyor kız kardeşi demediğini bırakıyor diğer teyzeside geldi oda sorun çıkartıp oynlar oynadı başıma oyunuda ortaya çıktı tabi sözlüm bunları gördüğünü söylüyor ama hiçbirşekilde düzelmiyorr az önce bitti dedim busefer kararlıydım canım çok kötü acıyor söylermisiniz ne yapim ? birazdan buraya gelecekler sanırım sözlüm öyle söyledi geldikleri zman ne yapim allah aşkına akıl verin
bence yuzugu at aile seni istemiyor ileride neler yasarsin neler.hakkinda hayirlisi.birde susma agzina ne gelirse soyle sessiz sessiz ayrilirsan yarin birgun baristiginda sessiz diye iyice ezerler seni.6 aydır sözlüyüm ve hiçbirgün mutlu olmadım allah aşkına yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli az önce olan olayı anlataayım dün sözlümler buraya geldi ve izmirden gelen teyzeside vardı yanlarında ben çok güler yüz gösterdim sözlüm durup fazla güler yüz gösterme teyzemler yiyiciler diyip durdu ben hiç sesimi çıkarmadım evime gelen misafire hep güler yüz ile karşıladım kaynanam desen zaten benden nefret eder yemin ederimki şuana kadar onlara karşı zerre saygısızlıgım olmadı neyse sözlüm önceden ablama msj atmıştı bana hediye almak için ayakabı numaramı öğrenmek için daha sonra hediyeyi almış annesi bana verecekmiş bundan benim zerre haberim yoktu bugun annesi hediyeyi verdi ayakabı almışlar bende teşşekür eddim çok mutlu oldum daha sonra ablam ile odadan konusuyorduk tabi nişanlımın teyzeside odamda uyuyor ablam bana diyorki o gün bana msj atmıştı ayakabı numaranı sormuştu bu ayakabıyı ferdi mi aldı diye yoksa kaynananmı tabi sözlümün teyzesi numaradan gözlerini hala kapalı bir şekilde ki bu konuşmada birşsey yok daha sonra bunlar eve dönerken bana msj attı sözlüm ablan neden öyle birşsey diyorr teyzem gelip bunları anlattı bi zaat şait olmuş felan ablan seni dolduruyor mu felan dedi bende yeter artık her defasında burdan gittikten sonra olay çıkartıyorsunuz burdaa güler yüz gösteriyoruz size süreklii çünkü her seferinde baska olay çıkartıyorlardı annem okadar her laflarına sustukça kaynanam teyzesi sürekli laf sokuyordu tabi bende susuyordum neysee benim ailem hakkında düzgün konuss teyzenin nasıl biri oldugunu sen geldin söyledin kalkıp burda ablam hakkında bu şekilde konusammasın dedim gel yüzüğünü all git hayatımdan dedimm arkadaşlar yüzüğü atıcam ve ben ciddi anlamda çok yaralıyım lütfen akıl verin düzelmiyor hiçbirşsey her defasında ailesi sorun çıkartıyor kız kardeşi demediğini bırakıyor diğer teyzeside geldi oda sorun çıkartıp oynlar oynadı başıma oyunuda ortaya çıktı tabi sözlüm bunları gördüğünü söylüyor ama hiçbirşekilde düzelmiyorr az önce bitti dedim busefer kararlıydım canım çok kötü acıyor söylermisiniz ne yapim ? birazdan buraya gelecekler sanırım sözlüm öyle söyledi geldikleri zman ne yapim allah aşkına akıl verin
Kendi dolduğu için böyle sanıyor muhtemelen demişsiniz. Muhtemelene de gerek yok diye düşünüyorumKizin ustunde müthiş bi psikolojik baski uyguluyor benim anladigim kadariyla.. Yok teyzemlere gulme, yok ablan mi dolduruyor (kendi doldugu icin boyle saniyor muhtemelen), bilmem ne.. Surekli diken ustunde, surekli bi zaptu rapt.. Boylesiyle huzur filan olmaz.. Tecrube konusuyor malesef.. Kizlarimiz boylelerine hep masum kılıflar buldugu icin mutsuzluga bile bile lades denmis oluyor..
Konu sahibi, söylemesi kolay filan degil, bosandim yaklasik 1.5 sene once, kimseye kolay kolay ayril demem vebal almamak icin, ama iyi dusun, duygusal karar alma.. Insan mutlu olmak icin evlenir, daha sozlulukte nedir bu mutsuzluk.. Evlenince bisey duzelmez degismez; daha beter olur..
Bende o bambaşka şehirlerde bu tip olayları yaşayan kızlardan biriyim.Ablanin didiklemesi guzel degil de, daha soz asamasinda her geldiklerinde olay cikaran gecimsiz insanlarla evlilik gibi uzun bi yola girip girmeme konusunda iyi dusun.. Dedikodu var, laf tasima var, sozlun tarafindan kompleksli ve paranoyak tavirlar ve psikolojik baski var anladigim kadariyla.. Ben emin oldum ki, bunlardaki bi tur hastalik, bambaska sehirlerde bi cok kiz bunu yasiyor, ayni tiplerle karsi karsiya kaliyor.. Hepsinin de yaptiklari genel olarak ayni..
Lutfen iyi dusun, tek bi olayi degil geneli gor..
Canım aynı benim nişanlım Düzelmiyor..her seferinde pişman,düzelecek diye söz veriyonişanlım herkesi dinledi ve her seferinde pişaman oldugunu dile getirdi ama düzelmiyor
yüzügü at. bunlar seni cok zora sokacaklar belli. cok cekersin yani.. yol yakınken at sözü müzü..6 aydır sözlüyüm ve hiçbirgün mutlu olmadım allah aşkına yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli az önce olan olayı anlataayım dün sözlümler buraya geldi ve izmirden gelen teyzeside vardı yanlarında ben çok güler yüz gösterdim sözlüm durup fazla güler yüz gösterme teyzemler yiyiciler diyip durdu ben hiç sesimi çıkarmadım evime gelen misafire hep güler yüz ile karşıladım kaynanam desen zaten benden nefret eder yemin ederimki şuana kadar onlara karşı zerre saygısızlıgım olmadı neyse sözlüm önceden ablama msj atmıştı bana hediye almak için ayakabı numaramı öğrenmek için daha sonra hediyeyi almış annesi bana verecekmiş bundan benim zerre haberim yoktu bugun annesi hediyeyi verdi ayakabı almışlar bende teşşekür eddim çok mutlu oldum daha sonra ablam ile odadan konusuyorduk tabi nişanlımın teyzeside odamda uyuyor ablam bana diyorki o gün bana msj atmıştı ayakabı numaranı sormuştu bu ayakabıyı ferdi mi aldı diye yoksa kaynananmı tabi sözlümün teyzesi numaradan gözlerini hala kapalı bir şekilde ki bu konuşmada birşsey yok daha sonra bunlar eve dönerken bana msj attı sözlüm ablan neden öyle birşsey diyorr teyzem gelip bunları anlattı bi zaat şait olmuş felan ablan seni dolduruyor mu felan dedi bende yeter artık her defasında burdan gittikten sonra olay çıkartıyorsunuz burdaa güler yüz gösteriyoruz size süreklii çünkü her seferinde baska olay çıkartıyorlardı annem okadar her laflarına sustukça kaynanam teyzesi sürekli laf sokuyordu tabi bende susuyordum neysee benim ailem hakkında düzgün konuss teyzenin nasıl biri oldugunu sen geldin söyledin kalkıp burda ablam hakkında bu şekilde konusammasın dedim gel yüzüğünü all git hayatımdan dedimm arkadaşlar yüzüğü atıcam ve ben ciddi anlamda çok yaralıyım lütfen akıl verin düzelmiyor hiçbirşsey her defasında ailesi sorun çıkartıyor kız kardeşi demediğini bırakıyor diğer teyzeside geldi oda sorun çıkartıp oynlar oynadı başıma oyunuda ortaya çıktı tabi sözlüm bunları gördüğünü söylüyor ama hiçbirşekilde düzelmiyorr az önce bitti dedim busefer kararlıydım canım çok kötü acıyor söylermisiniz ne yapim ? birazdan buraya gelecekler sanırım sözlüm öyle söyledi geldikleri zman ne yapim allah aşkına akıl verin
6 aydır sözlüyüm ve hiçbirgün mutlu olmadım allah aşkına yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli az önce olan olayı anlataayım dün sözlümler buraya geldi ve izmirden gelen teyzeside vardı yanlarında ben çok güler yüz gösterdim sözlüm durup fazla güler yüz gösterme teyzemler yiyiciler diyip durdu ben hiç sesimi çıkarmadım evime gelen misafire hep güler yüz ile karşıladım kaynanam desen zaten benden nefret eder yemin ederimki şuana kadar onlara karşı zerre saygısızlıgım olmadı neyse sözlüm önceden ablama msj atmıştı bana hediye almak için ayakabı numaramı öğrenmek için daha sonra hediyeyi almış annesi bana verecekmiş bundan benim zerre haberim yoktu bugun annesi hediyeyi verdi ayakabı almışlar bende teşşekür eddim çok mutlu oldum daha sonra ablam ile odadan konusuyorduk tabi nişanlımın teyzeside odamda uyuyor ablam bana diyorki o gün bana msj atmıştı ayakabı numaranı sormuştu bu ayakabıyı ferdi mi aldı diye yoksa kaynananmı tabi sözlümün teyzesi numaradan gözlerini hala kapalı bir şekilde ki bu konuşmada birşsey yok daha sonra bunlar eve dönerken bana msj attı sözlüm ablan neden öyle birşsey diyorr teyzem gelip bunları anlattı bi zaat şait olmuş felan ablan seni dolduruyor mu felan dedi bende yeter artık her defasında burdan gittikten sonra olay çıkartıyorsunuz burdaa güler yüz gösteriyoruz size süreklii çünkü her seferinde baska olay çıkartıyorlardı annem okadar her laflarına sustukça kaynanam teyzesi sürekli laf sokuyordu tabi bende susuyordum neysee benim ailem hakkında düzgün konuss teyzenin nasıl biri oldugunu sen geldin söyledin kalkıp burda ablam hakkında bu şekilde konusammasın dedim gel yüzüğünü all git hayatımdan dedimm arkadaşlar yüzüğü atıcam ve ben ciddi anlamda çok yaralıyım lütfen akıl verin düzelmiyor hiçbirşsey her defasında ailesi sorun çıkartıyor kız kardeşi demediğini bırakıyor diğer teyzeside geldi oda sorun çıkartıp oynlar oynadı başıma oyunuda ortaya çıktı tabi sözlüm bunları gördüğünü söylüyor ama hiçbirşekilde düzelmiyorr az önce bitti dedim busefer kararlıydım canım çok kötü acıyor söylermisiniz ne yapim ? birazdan buraya gelecekler sanırım sözlüm öyle söyledi geldikleri zman ne yapim allah aşkına akıl verin
Bende de en basından beri sorunlar vardı inaadımdan evlendim daha 1 ay bile olmadı evleneli surekli kavga surekli aglamaklıyım ailesi de aglatyo pşmanm ayrılmayı dusundm defalarca hata yapma bak geri donusu olmuo dul olup kalıosn genceck yasında bi kardes tvsiyes beni uyran olmamştı su an dısrda eşim bna sormaz bbeni saymaz bende kuzenmde oturuyorm dha cicim ayındayz bde ornek olsn ne dym ii dusun6 aydır sözlüyüm ve hiçbirgün mutlu olmadım allah aşkına yardım edin fikirleriniz benim için çok önemli az önce olan olayı anlataayım dün sözlümler buraya geldi ve izmirden gelen teyzeside vardı yanlarında ben çok güler yüz gösterdim sözlüm durup fazla güler yüz gösterme teyzemler yiyiciler diyip durdu ben hiç sesimi çıkarmadım evime gelen misafire hep güler yüz ile karşıladım kaynanam desen zaten benden nefret eder yemin ederimki şuana kadar onlara karşı zerre saygısızlıgım olmadı neyse sözlüm önceden ablama msj atmıştı bana hediye almak için ayakabı numaramı öğrenmek için daha sonra hediyeyi almış annesi bana verecekmiş bundan benim zerre haberim yoktu bugun annesi hediyeyi verdi ayakabı almışlar bende teşşekür eddim çok mutlu oldum daha sonra ablam ile odadan konusuyorduk tabi nişanlımın teyzeside odamda uyuyor ablam bana diyorki o gün bana msj atmıştı ayakabı numaranı sormuştu bu ayakabıyı ferdi mi aldı diye yoksa kaynananmı tabi sözlümün teyzesi numaradan gözlerini hala kapalı bir şekilde ki bu konuşmada birşsey yok daha sonra bunlar eve dönerken bana msj attı sözlüm ablan neden öyle birşsey diyorr teyzem gelip bunları anlattı bi zaat şait olmuş felan ablan seni dolduruyor mu felan dedi bende yeter artık her defasında burdan gittikten sonra olay çıkartıyorsunuz burdaa güler yüz gösteriyoruz size süreklii çünkü her seferinde baska olay çıkartıyorlardı annem okadar her laflarına sustukça kaynanam teyzesi sürekli laf sokuyordu tabi bende susuyordum neysee benim ailem hakkında düzgün konuss teyzenin nasıl biri oldugunu sen geldin söyledin kalkıp burda ablam hakkında bu şekilde konusammasın dedim gel yüzüğünü all git hayatımdan dedimm arkadaşlar yüzüğü atıcam ve ben ciddi anlamda çok yaralıyım lütfen akıl verin düzelmiyor hiçbirşsey her defasında ailesi sorun çıkartıyor kız kardeşi demediğini bırakıyor diğer teyzeside geldi oda sorun çıkartıp oynlar oynadı başıma oyunuda ortaya çıktı tabi sözlüm bunları gördüğünü söylüyor ama hiçbirşekilde düzelmiyorr az önce bitti dedim busefer kararlıydım canım çok kötü acıyor söylermisiniz ne yapim ? birazdan buraya gelecekler sanırım sözlüm öyle söyledi geldikleri zman ne yapim allah aşkına akıl verin