• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şuan Neye ihtiyacın Var..?

Şuan tam istediğim şeyi yapıyorum. Evde tekim uzandım dizi izliyorum ohh :)

Zamanda yolculuğa benim de ihtiyacım var şöyle doğumum güzel geçmiş oğlum kucagimda ayy düşünmek bile guzel

Şuan iyi bir masaja ve uyumaya ihtiyacım var ya sizlerin..?:uykucu:
Burdan çok uzaklara taşınmak istiyorum baya uzak olsun mümkünse ama annemler de benimle aynı şehirde olsun şu an bunu çok çok istiyorum

Bu hafta hayırlısıyla bitsin, öğrencilerim ve oğlum okula alışmış olsun amin

Sevdiceğe
Onunla gelen huzura

Ütü yapmam lazım ama bebeğim uyanık, babasına ihtiyacım var :)

bi basima kalip saatlerce hatta gunlerce susmaya,oglum ne yiyecek nasil oynatip ziplaticam ne yiyecek icecek dusuncelerinden siyrilmaya ihtiyacim var.
evlat cok guzel bisey ama insanda ozel alan birakmiyor..

Bide nişanlıma kavuşmak tabi :)

Üstteki komşuyu öldürüp kökten rahatlamaya

Vallahi mesaj attı hahahahahah. Ne sevgiliyiz ne başka bir şey sohbetimiz bile yok demek ki evrene olumlu enerji yolladık
hadi canım. peki ne zamandır atmıyodu. ay heyecan yaptım. bende yazmıştım ama daha ilk sayfaya yaaa :(

hadi canım. peki ne zamandır atmıyodu. ay heyecan yaptım. bende yazmıştım ama daha ilk sayfaya yaaa :KK43:
Ya hiç atmiyordu bir kere bile atMadi şimdiye kadar. Hoslanmadigini da biliyorum resmen enerji valla humeyra. Bugün sürekli onu düşündüm. Bir de buraya yazdım ki ilk defa bi erkekle alakali bir şey yazdım bu tarz yerlere seviyorum filan gibi . Üzerine baya yogunlastim yani . Dur bakalım ne çıkacak . Merhaba nasılsın yazmış

malum kişi, sen de kendini çok iyi biliyorsun. ben de senden mesaj bekliyorum. hadii lütfen mesaj att
Allahımmmmmm :dua::dua::dua:

Ya hiç atmiyordu bir kere bile atMadi şimdiye kadar. Hoslanmadigini da biliyorum resmen enerji valla humeyra. Bugün sürekli onu düşündüm. Bir de buraya yazdım ki ilk defa bi erkekle alakali bir şey yazdım bu tarz yerlere seviyorum filan gibi . Üzerine baya yogunlastim yani . Dur bakalım ne çıkacak . Merhaba nasılsın yazmış
hadi hayırlısı bakalım. darısı başıma :KK68:

Back
X