Şuan yorumlarınıza muhtacım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elifinizzzzz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
382
63
28
22
Görğmcem bigün bize geldi ve kocamla bizi birbirimize düşürdü yemediğim dayak kalmadı kocam o sınırle öfkeyle bana erkeklerle konusuyosun dedi namusuma lsf ettı ve hiç bi delili ve doğruluğuda yok arkasından görümcem sen erkeklerle konusuyosun demeye başladı ve tamamen iftira günahı nedır

Mesele günah mı burda ? İnanılır gibi değil. Kocanız adam değil görümcenin gazıyla hanımını döven heriften bi b.k olmaz. Ağzımı bozdum gece gece. Sorunuz sinir bozucu.
BU soruyu sormamın nedenı günsh olduğunu biliyorym ama düşüncelerinizi söyliyceklerinizi mrrak ettım

Allahtan korkan mi var ki karşınızda da günahtan dem vuruyorsunuz?
Sizin şu an başka şeyler düşünmeniz lazım.
Mesela bu cehennemden nasıl kurtulurum gibi...

Günahı mı nedir diye soruyorsunuz?
Düşüncenızı merak rttım asla hakkım helal değilll bana çok şey yaşattılar o gün eşim çatalı alp koluma geçirdi kanlar aktı ve izi hala duruyo sözde görümcem namazında nıyazında ama fesatlık yalancılık ara bozma zirve

Daha o hıyara kocam die mi hitap ediyorsunuz ? Yani hala kocanızsa bi gunahısı yoktur affetmiş aynı evi yatağı paylaşmaya devam etmişsinizdir

Görğmcem bigün bize geldi ve kocamla bizi birbirimize düşürdü yemediğim dayak kalmadı kocam o sınırle öfkeyle bana erkeklerle konusuyosun dedi namusuma lsf ettı ve hiç bi delili ve doğruluğuda yok arkasından görümcem sen erkeklerle konusuyosun demeye başladı ve tamamen iftira günahı nedır

Gama ile dosta doğru programında gibi hissettim kendimi.
Darp raporu al hepsinden şikayetçi ol günahı boşver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X