şuanda çok siniliyim herşeyi yapabilirim bana akıl verin :(

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
bi kaç gündür nişanlım saçma saçma konuşmaya başladı kendi kafasına göre planlar yapıyo biz diye hiç konuşmuyo şöyle yapıcam böyle yapıcam diyo yok evlenince evimizin anahtarı annesinde filan olucakmış yok kuzeniyle bizim ev hakkında plan yapmışlar yok nesi bile olduğunu tam bilmediği benim hiç tanımadığım senelerdir görmediği bi akrabası nişan resmimizi istemiş ona resim göndericekmiş annesi bizden resim alıp elaleme dağıtırmış bu ne ya ben tanımadğım hiç görmediğim bi insana resmimi göndermek istemiyorum siz olsanız gönderir misiniz? saçma saçma espriler de yapmaya başladı şuan o kadar sinirliyim ki bunu anlatmak imkansız bide telefonu yüzüme kapattı o kadar sinirliyim ki ayrılmak bile istiyorum şuanda ısrarla resim gönderirim akrabam diyo nesi olduğu belli değil

Son düzenleme:
Evlilik stresi ruh sağlığını bozmuş nişanlının..
Evinizin anahtarının annesine verilmesinin mantığı nedir??
Egoist bir nişanlın var malesef..
Ne zaman BİZ demeyi öğrenirse...
İşte o zaman evlen.

biz demeyip bencil konusması hos değil de fotoğraf gondermekte ne var ki istediğine gondersin anneside istediğine dağıtır siz niaşnlısınız ve düğün ve nişan fotoğrafları akrabalara verilir ne var kı bunda.Ayrılmayı bile düşünüyorum demişssiniz şuncacık olayda bunu nasıl düşündünüz ki ben birşey göremedim hayret doğrusu

Evlilik stresi ruh sağlığını bozmuş nişanlının..
Evinizin anahtarının annesine verilmesinin mantığı nedir??
Egoist bir nişanlın var malesef..
Ne zaman BİZ demeyi öğrenirse...
İşte o zaman evlen.

ben ondan çok stres yapıyorum ama onun kadar saçmalamıyorum
annene neden anahtar vericez ki şimdiye kadar kim anahtar vermiş dedim yok biz tatile gidersek filan eve baksın temizlesin diyo ben kendi evimi kendim temizlerim dedim
ayrıca onuda söyledim ne zaman biz demeyi öğrenirsen benimle plan yapmayı öğrenip başkalarıyla plan yapmazsan o zaman evleniriz dedim tamam diyo ama hala devam ediyo

Evinizin anahtarının annesinde olması abartılacak bir durum değil. Hatta daha önce burada bununla ilgili bir konu açılmıştı...
Resminizi göndermek istediği kişiyi tanımaman kafanda soru işaretlerine sebebiyet vermiş ki bu çok normal. Bu konuda haklısın.
Telefonu yüzüne kapattığı için onu ikaz etmelisin. Asla bir tekrarı daha olmamalı..

biz demeyip bencil konusması hos değil de fotoğraf gondermekte ne var ki istediğine gondersin anneside istediğine dağıtır siz niaşnlısınız ve düğün ve nişan fotoğrafları akrabalara verilir ne var kı bunda.Ayrılmayı bile düşünüyorum demişssiniz şuncacık olayda bunu nasıl düşündünüz ki ben birşey göremedim hayret doğrusu

ben hiç tanımadğım görmediğim kendisininde senelerdir görmediği uzaktan akrabasına resim göndermek istemiyorum nişanda yoklardı nikahta da olup olmucakları belli değil o kadar uyarıyorum ben onu her konuda yapma diye en azından bana sorması lazımdı benim sinir olduğum nokta bana hiç bişey sormadan kendi kafasına göre iş yapması

Evinizin anahtarının annesinde olması abartılacak bir durum değil. Hatta daha önce burada bununla ilgili bir konu açılmıştı...
Resminizi göndermek istediği kişiyi tanımaman kafanda soru işaretlerine sebebiyet vermiş ki bu çok normal. Bu konuda haklısın.
Telefonu yüzüne kapattığı için onu ikaz etmelisin. Asla bir tekrarı daha olmamalı..

bunu arada bi yapıyo telefonu kapat diyip yüzüme kapatıyo bu beni daha da sinir ediyo

bence resim olayında sorun yok
asıl sorun; nişanlının ''ben''merkezci olması, şimdiden annesının sizin evınıze ıstediği gibi girebilecek olması :34:

arkadaş şu anahtar olayı nedir yahu? benım evımın anahtarı neden onun annesınde olsun?
evlenip ayrılıyorsun artık evınden, evli evine köylü köyüne yahu.
aslında kaynana böyle demiş olmasa nişanlının aklına bıle gelmezdı anahtar davası
demek ki anne bayağı duygu sömürüyor şimdiden
zemın hazırlıyor kendıne.

iki can bir olunca ''ben''lik aradan çıkarmış
ama sizde kalıcak sanırım

ben resim gönderilmesnde yanlış bişe bulamadım.merak etmişlerdir gelemmişlerdir nişanlınızda göndermek istiyor olabilir.ancak evinizn anahtarının kayınvalidenzde kalması olayını sevmedim.ayrıca telefonu suratınıza kapatması hiç hoş değil.gözdağı verin şuna şimdiden mi başladın die.

bide bana diyo ki biz onun için resim çekildik ben bize hatıra kalsın nişanımızdan diye resim çekilmek istedim o da birilerine resim vermek için gittik fotoğrafçıya diyo bu beni daha çok sinir etti siz birilerine resim vermek için mi düğünde nişanda fotoğrafçıya gittiniz

ben hiç tanımadğım görmediğim kendisininde senelerdir görmediği uzaktan akrabasına resim göndermek istemiyorum nişanda yoklardı nikahta da olup olmucakları belli değil o kadar uyarıyorum ben onu her konuda yapma diye en azından bana sorması lazımdı benim sinir olduğum nokta bana hiç bişey sormadan kendi kafasına göre iş yapması

benden sana tavsiye sakın annesine anhtarı vermesine izin verme senn evin olacak orası sen gerekirse verirsin hem gerekmesin de zaten.Sen yokken senn evinde ne işi var senn temizliğinde camasırında ütünde kuzenmn kaynanası oyle geliyor yardıma o yokken kafayı yicek kız benm çamşrlrımı görsün istemiyorum nie çamaşrlrımı katlıyor donum ve sütyenm var diyo hakketen de oyle yani sakın vermesine izizn verme sakın

bence resim olayında sorun yok
asıl sorun; nişanlının ''ben''merkezci olması, şimdiden annesının sizin evınıze ıstediği gibi girebilecek olması :34:

arkadaş şu anahtar olayı nedir yahu? benım evımın anahtarı neden onun annesınde olsun?
evlenip ayrılıyorsun artık evınden, evli evine köylü köyüne yahu.
aslında kaynana böyle demiş olmasa nişanlının aklına bıle gelmezdı anahtar davası
demek ki anne bayağı duygu sömürüyor şimdiden
zemın hazırlıyor kendıne.

iki can bir olunca ''ben''lik aradan çıkarmış
ama sizde kalıcak sanırım

ben hep bi diye konuşuruz şimdi ben diye söyleyince hemen battı bakıyorum ben diyosun deminden beri diyo :41:

ben hep bi diye konuşuruz şimdi ben diye söyleyince hemen battı bakıyorum ben diyosun deminden beri diyo :41:

kaçan kovalanır hesabı
bence sen uzun süre 'ben'' de
sürekli uyarsın senı ''sende aynı şeyi yapıyorsun'' dediğinde
bir müddet sonra en dikkat etmesı gereken o olur:34:

Evinin anahtarının kv de olmasıyla ilgili bi konu açılmıştı evet..
Ama yanlış okunmuş o konu sanırım..
Çünkü arkaaşımız kv sinin olur olmaz zamanlarda...
Çat kapı anahtarla eve girdiğinden yakınıyordu..
Ve artık o anahtarı kv min elinden nasıl alırım diye soruyordu..
Konu sahibi arkadaşım iyice düşün taşın..

hayatım resim versin nolucak onu abartmışsın

bana desin ki şu kişi resmimizden istiyo ne yapalım gönderelim mi diye tamam derdim sorun çıkarmazdım ama bana sormadan hareket etmesi hoşuma gitmiyo ben ona kaç kere dedim bana sormadan yaptığın hereşeye hayır dicem diye anlamamakta ısrar ediyo bana

Evinin anahtarının kv de olmasıyla ilgili bi konu açılmıştı evet..
Ama yanlış okunmuş o konu sanırım..
Çünkü arkaaşımız kv sinin olur olmaz zamanlarda...
Çat kapı anahtarla eve girdiğinden yakınıyordu..
Ve artık o anahtarı kv min elinden nasıl alırım diye soruyordu..
Konu sahibi arkadaşım iyice düşün taşın..

ben anahtarı vermek istemiyorum zaten :50:

Back
X