şuanda çok siniliyim herşeyi yapabilirim bana akıl verin :(

canım bunun nedenlerini anlat ona.doğru düzgün cevap almassan çok ileri giderse yani sana küfür filan evlenme bu tip erkeklerden kork

yok şimdiye kadar bana salak bile demedi küfür ediceğini sanmıyorum bugünde fazla konuşamadık zaten yeni işe başladı telefonda iyi çekmiyodu işten çıktıktan sonra konuşuruz herhalde bakalım ne olucak

evlenip ayrıldın bi de nişanlanıpta ayrılırsan tam rezil olursun bütün millet sana kötü gözle bakar hadi bizede ver derler filan diyo

Ama Nişandan Ayrılmak Başka Nikah Değil Bu Siz Ayrılın Bence Hala Vakit Var Hiçbirşeye Mecbur Değilsiniz

doğru söylüyosun ama işte başka birilerinin benim eşyama gelinliğime karışması beni çok sinir ediyo kendi evlenirken eşi ne isterse almış hiç karışmamış ona da diyodu ne isterse al beğenmezse 1 sene sonra değiştirmek ister ama arkamdan bi 3lü bi 2li al yeter diyomuş kolaysa bana söyleseydi ya bende dedim bu kimseyi ilgilendirmez ben istersem 3 tane 3lü 4 tane tekli alırım belki sıkış sıkış seviyorum evde eşyaları ya da alırım bi 3lü koltuk öyle otururum

Dediklerini dinle, ama uygulama.. Onlar konuşurlar, dışarıdan herkes çok konuşuyor, alakalı alakasız bir sürü insan burnunu sokuyor.
Sen he he de, ama yine kendi bildiğini oku :34: Kaleyi içten fethet, nişanlına ben bunu istiyoruum nolur alalım çok içime sindi de şirin şirin.. Reddedeceğini sanmıyorum :1:

Dediklerini dinle, ama uygulama.. Onlar konuşurlar, dışarıdan herkes çok konuşuyor, alakalı alakasız bir sürü insan burnunu sokuyor.
Sen he he de, ama yine kendi bildiğini oku :34: Kaleyi içten fethet, nişanlına ben bunu istiyoruum nolur alalım çok içime sindi de şirin şirin.. Reddedeceğini sanmıyorum :1:

sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşallah :40:

sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün inşallah :40:

Tabii, onlar bu fikirleri yavaş yavaş işliyor.. Sen kavga gürültüyle söylersen lafını dinletemezsin.. Yumuşak tatlı dille şirinlikle sevimlilikle hem nişanlının gönlünü yaparsın hem senin istediğin olur.. Sen beğen bu çok güzel bayıldım sende beğendin mi de.. Sen beğendiysen senin istediğin olcak zaten :1: Yine fikrini sor hoşuna gider o da :1::1::1::1:

Tabii, onlar bu fikirleri yavaş yavaş işliyor.. Sen kavga gürültüyle söylersen lafını dinletemezsin.. Yumuşak tatlı dille şirinlikle sevimlilikle hem nişanlının gönlünü yaparsın hem senin istediğin olur.. Sen beğen bu çok güzel bayıldım sende beğendin mi de.. Sen beğendiysen senin istediğin olcak zaten :1: Yine fikrini sor hoşuna gider o da :1::1::1::1:

Tamam bu dedigini denicem sagol

daha önce evlenip ayrılmış olabilirsin ama bu istemediğin sorunları olan bir adamla evleniceksin anlamına gelmez
annenin sana karşı daha anlayışlı olması lazım canım elalem ne der demekten kaç kişinin hayatı mahvoluyor:ssz:

Nisan resmini gonderir gonderirler, sen niye buna bu kadar sinirlendin ki :26: Nisana gelmemis olmalari sana degil o aileye yapilan saygisizliktir, demek kimazaretlerini mantikli bulmus kayinvaliden gondermek istemis bir fotograf, buna karisman tuhaf geldi.

Anahtar olayina gelince benim de yedek anahtarim kuzenimde durur, kaybedersem ondan alirim veya acil bir durumdamudahale gerekir vs. onun anahtari da bende. Yani kaynana da durmasinda bir sakinca yok bence, zirt pirt evine girmesinden cekinirsen ki daha evlenmemissin, o zaman tavrini koyar alirsin anahtari

Nisan resmini gonderir gonderirler, sen niye buna bu kadar sinirlendin ki :26: Nisana gelmemis olmalari sana degil o aileye yapilan saygisizliktir, demek kimazaretlerini mantikli bulmus kayinvaliden gondermek istemis bir fotograf, buna karisman tuhaf geldi.

Anahtar olayina gelince benim de yedek anahtarim kuzenimde durur, kaybedersem ondan alirim veya acil bir durumdamudahale gerekir vs. onun anahtari da bende. Yani kaynana da durmasinda bir sakinca yok bence, zirt pirt evine girmesinden cekinirsen ki daha evlenmemissin, o zaman tavrini koyar alirsin anahtari

Ben hic kimsenin esim ve ben haricinde rahat rahat evime girmesini istemem ozellikle biz tatildeyken benim evime girmesinler hoslanmam ayrica daha onceden de yazdigim gibi yatak odama girilmesinden asla hoslanmam baska birininde yataak odasina girmem sen yazilanlari okumadin galiba ben evde dahi olsam kapiyi calmadan girer kari koca hayati her an hersey olabilir annesi birden iceri giricek diye kocamla bisey yapmiyim mi hadi ikimiz ciplagiz annesi iceri girdi birden ne olucak ve anahtari verdikten sonra almasi dedigin kadar kolay degil ayrica belirtmeyi unuttum sitede oturucaz ve iki giris cikisi var ve iki tane guvenlik var site 24 saat guvenlikle calisiyo

Son düzenleme:
daha önce evlenip ayrılmış olabilirsin ama bu istemediğin sorunları olan bir adamla evleniceksin anlamına gelmez
annenin sana karşı daha anlayışlı olması lazım canım elalem ne der demekten kaç kişinin hayatı mahvoluyor:ssz:

Bakıcaz artık canım arkadaşında dediği gibi kızmadan surekli tatlı tatlı söyliyim bişeyleri söylemeye çalışıyım bakalım o zaman neler olucak

Bencede resmini göndermesinde herhangi bir sıkıntı yok. sadece evin anahtarını neden annesine veriyor onu anlamadım. ne düşünerek böyle bişey dedi

Back
X