şuanda emziriyorum ve hamileyim kan sulandırıcı başlayacak doktor çocugu sütten kesmeliymisim

Seheryelice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
249
79
68
35
Mrblar lütfenn benimle aynı durumda olan var ise cvp versin 14 ayliķ bebegim var hamileyim 5 haftalık suanda doktor emzirmeyi kes igneye başlıyacaksın ddedi ama neyapsam olmadı zaten sürekli emen bir bebek,bu pazartesi kan sulandırıcı igne vercek ve emzirmemm gerekiyormuş igneyi kullanırken neyapacagımı şaşırdım..

ilk kez duydum sabır taşını.
ben her istediğinde kimyon sürdüm. beğenmeyip reddetti mecburen.

O sabir taslari gercekten cok iyimis bende cok annelerden duydun hepsi memnun kaldi. Ben oglumda kullanmadim ama birdaha cocugum olursa kesinlikle kullanmak istiyorum. Sizde deneyin faydasini görürsünüz muhtemelen. Madem doktor igne yapacak mecvur memeyi biraktiracaksin kizina biliyorum zor ama mecvursun vermiyeceksin 14 aylik bebek alismis artik emzirilmeye. Allah yardimciniz olsun

Sabir tasi kullanirsaniz sonuc alabilirsiniz, arkadas gayet normal bir sey soylemis ama siz tersinden anlama konusunda ustasiniz sanirim
Planli gebelik miydi? Memeye duskun cocugu olan biri icin buyuk cesaret cunku. Hayirlisi olsun
Hayır planlı degildi sabır taşını duymadım ve sanırım isminden dolayı yalnıs anladım ustalıktan degil

Canim kusura bakma çok özür dilerim cidden dalga geçiyosun sandim nebiliyum sabır taşi falan deyince kusura bakma neolur

Sen şimdi doktor ne dedi ise onu yap hemen bugün git sabır taşı al hafif ıslat göğsüne sür, bebeğine de bolca ev yapımı tarhana çorbası ver ona alışsın hayırlı doğumlar

Sabir tasi ve salca surenler basarili oluyor, bi de yarabandi yapistirip uf oldu diyebilirsiniz, emmeye calisip ememeyince vazgeciyorlarmis.
Benim kizim buyuktu konusup anlasarak kesmistik memeden yine de ilk hafta gece yarisi uyanip aglamisti. Sonra unuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…