- 10 Ocak 2014
- 249
- 79
- 68
- 35
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Zaten yeni ögrendim 3 gündür kesmeye çalışıyorum olmuyorHamile olduğunu öğrenir öğrenmez kesmeliydin..
Dalga geçin diye yazmadım bence siz kullanın anlaýışinız degişsinaktardan sabır taşı al onu kullan..
Dalga geçin diye yazmadım bence siz kullanın anlaýışinız degişsin
Hıımm anladım canım seni ben gerginliginize verdim zaten☺☺dalga geçmemiştim ama bu mesajınızla dalga geçmemek için zor tutuyorum şu anda kendimi
ben kullandım tabi o yüzden tavsiye ettim zaten..
Hıımm anladım canım seni ben gerginliginize verdim zaten☺☺
off kalbiniz kararmış sizin ..[/QUO
Münakaşaya girrmeyelim lütfen başlıkta kimlerin cvp yazacagıni belirtim siz kendi konunuzla ilgilenn bencee..off kalbiniz kararmış sizin ..
Dalga geçin diye yazmadım bence siz kullanın anlaýışinız degişsin
ilk kez duydum sabır taşını.
ben her istediğinde kimyon sürdüm. beğenmeyip reddetti mecburen.[/QUOTmrb daha sonrası icin beslenme şekli gece uykusu nasıl oldu zor bi dönemmiydi
Hayır planlı degildi sabır taşını duymadım ve sanırım isminden dolayı yalnıs anladım ustalıktan degilSabir tasi kullanirsaniz sonuc alabilirsiniz, arkadas gayet normal bir sey soylemis ama siz tersinden anlama konusunda ustasiniz sanirim
Planli gebelik miydi? Memeye duskun cocugu olan biri icin buyuk cesaret cunku. Hayirlisi olsun
Canim kusura bakma çok özür dilerim cidden dalga geçiyosun sandim nebiliyum sabır taşi falan deyince kusura bakma neolurkonum yok açtığım zaman ilgilenirim emredersiniz..
başka arzunuz ?
iyilikte yaramıyor ne kadar karasınız böyle..
Canim kusura bakma çok özür dilerim cidden dalga geçiyosun sandim nebiliyum sabır taşi falan deyince kusura bakma neolur
evet ilk üç gün zordu. sonra kabullendi. benim kız emzik biberon vs reddettiği için ek gıdaya yoğunluk verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?