şuanda emziriyorum ve hamileyim kan sulandırıcı başlayacak doktor çocugu sütten kesmeliymisim

Ben göğsüme salça sürüp bak meme pis oldu demiştim bir daha istemedi çok memeci bir çocuk olmasına rağmen
tiksindirmeden başka şekillerde denedim önce bana mısın demedi
salça görüntüsü herhalde memeden uzaklaştırdı
ama sabır taşını ben de duydum kullananlar iyi diyor

Ben sacimdan bir tutam kesip meme ucuna koymustum gördükçe istemedi zaten çok kolay bıraktı

Cvplarınız icin tesekkr ederim salça sirke vs. Denedim eliyle silip tiksinerekt olsa yinede emiyor gıda vermeye çalışıyorum güç bela gündüz 3 e düsürdüm saat başı emiyodu ama gece yaygarayı basıyo komsularsesini duyuyor diye çekinip veriyorum geceyi aşamadım

Mrb.lar ben dogumdan sonra 6 aydan fazla cleaxane vuruldum ve 0.6 lik dozdan ilk ay iki kere, baya yuksek bir dozdu anlayacaginiz.drum igne zor geliyorsa hap vereyim dedi ama hap alirsan emziremezsin ama igne deri altina sorun olmaz dedi,ve ablam cocuk dr.u o da onayladi, kadin dogumcum da ok ledi ve igneye devam edip emzirdim hep,hem de lokur lokur icerdi benimki.ignenin bu acidan zararini gormedim ama gebeliginiz nasil etkiler bilemiyorum. Umarim yardimci olur.gecmis olsun.

Gogus ucuna sarimsak yada sogan sur ben boyle sutten kesilen bebekleri duymustum :)

Dalga geçin diye yazmadım bence siz kullanın anlaýışinız degişsin
sabır tası kullanman ıyı gelırdı evet
ama oyle bı cemkırmıssınız kı
ne halınız varsa gorun ıle nasıl bılıyorsanız oyle yapın arasında kararsız kaldım.

keske atarlanana kadar arkadasımız dogruyumu soyluyor dıye sabır tasının faydalarını netden bı arastırsaydınız.
neyse
doktorunuz ne dıyorsa onu yapın

oğlum bir yaşına yakındı tekrar hamile kaldım. sevdiği yiyeceklere ağırlık ver, memeyi yoğun emdiği saatlerde gezmeye çıkar oyunlarla kafayı dağıt. İki günde memeyi bırakıp iğnelerimi yapmaya başladım. Allah yardımcın olsun.

Ben özürdiledim konu kapandı yalnış anladigımi belirttim msjları gözden geçirirsen görürsün cemkiren sensin suanda senin tavsiyene ihtiyacım yok

Mrblar neden 6 ay kullandıniz ben 20 gun kullandim o dönemdede emzirdim clexanda emzirme dönemin kesinlik kullanılmamalıdir ibaresini gördüm ayrıca biliyosunuz birsürü hap yazılıyor onlarda var doktorda emzirme dedi emmebilme durumu olsa hiç degilse 1.5 yasina kadar emzirsem diye internette baya araştırdim bitkiseltedavilere kadar ama açıkcasi karnımdakinede zarar vermeyi göze alamadim ..

Ben özürdiledim konu kapandı yalnış anladigımi belirttim msjları gözden geçirirsen görürsün cemkiren sensin suanda senin tavsiyene ihtiyacım yok
aktardan sabır tası alırken papatya ve rezene de almanızı tavsıye ederım
sakinlestırır...

Arkadaşım valla ben hamileliğimin 3 ayına kadar emzir dim .dr zararının olmadığını söyledi zaten kocaman kız kes artık dedi.20 aylik ti. Ayrıca clexsan da kullandım kimse bana zararından bahsetmedi.bebeğim üç aylık hiçbir sorunumuz yok

Dogumdan sonra komplikasyon gelisti,beyin damarlarim tikandi dr.lar izin verdi emzirdim,sorun da yasamadim cok sukur.

Mrb simdi doktordan geldim 5+5 gebeligim fakat kese içi boş dedi cuma tekrar gitcem igneyi kulllanmaya bebek var ise başlıycak bu doktorda emzirebilirsin dedi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…