- 30 Ocak 2013
- 29.508
- 44.006
- 798
- Konu Sahibi Seheryelice
-
Mrb.lar ben dogumdan sonra 6 aydan fazla cleaxane vuruldum ve 0.6 lik dozdan ilk ay iki kere, baya yuksek bir dozdu anlayacaginiz.drum igne zor geliyorsa hap vereyim dedi ama hap alirsan emziremezsin ama igne deri altina sorun olmaz dedi,ve ablam cocuk dr.u o da onayladi, kadin dogumcum da ok ledi ve igneye devam edip emzirdim hep,hem de lokur lokur icerdi benimki.ignenin bu acidan zararini gormedim ama gebeliginiz nasil etkiler bilemiyorum. Umarim yardimci olur.gecmis olsun.Mrblar lütfenn benimle aynı durumda olan var ise cvp versin 14 ayliķ bebegim var hamileyim 5 haftalık suanda doktor emzirmeyi kes igneye başlıyacaksın ddedi ama neyapsam olmadı zaten sürekli emen bir bebek,bu pazartesi kan sulandırıcı igne vercek ve emzirmemm gerekiyormuş igneyi kullanırken neyapacagımı şaşırdım..
Cvplarınız icin tesekkr ederim salça sirke vs. Denedim eliyle silip tiksinerekt olsa yinede emiyor gıda vermeye çalışıyorum güç bela gündüz 3 e düsürdüm saat başı emiyodu ama gece yaygarayı basıyo komsularsesini duyuyor diye çekinip veriyorum geceyi aşamadım
sabır tası kullanman ıyı gelırdı evetDalga geçin diye yazmadım bence siz kullanın anlaýışinız degişsin
Ben özürdiledim konu kapandı yalnış anladigımi belirttim msjları gözden geçirirsen görürsün cemkiren sensin suanda senin tavsiyene ihtiyacım yoksabır tası kullanman ıyı gelırdı evet
ama oyle bı cemkırmıssınız kı
ne halınız varsa gorun ıle nasıl bılıyorsanız oyle yapın arasında kararsız kaldım.
keske atarlanana kadar arkadasımız dogruyumu soyluyor dıye sabır tasının faydalarını netden bı arastırsaydınız.
neyse
doktorunuz ne dıyorsa onu yapın
Mrblar neden 6 ay kullandıniz ben 20 gun kullandim o dönemdede emzirdim clexanda emzirme dönemin kesinlik kullanılmamalıdir ibaresini gördüm ayrıca biliyosunuz birsürü hap yazılıyor onlarda var doktorda emzirme dedi emmebilme durumu olsa hiç degilse 1.5 yasina kadar emzirsem diye internette baya araştırdim bitkiseltedavilere kadar ama açıkcasi karnımdakinede zarar vermeyi göze alamadim ..Mrb.lar ben dogumdan sonra 6 aydan fazla cleaxane vuruldum ve 0.6 lik dozdan ilk ay iki kere, baya yuksek bir dozdu anlayacaginiz.drum igne zor geliyorsa hap vereyim dedi ama hap alirsan emziremezsin ama igne deri altina sorun olmaz dedi,ve ablam cocuk dr.u o da onayladi, kadin dogumcum da ok ledi ve igneye devam edip emzirdim hep,hem de lokur lokur icerdi benimki.ignenin bu acidan zararini gormedim ama gebeliginiz nasil etkiler bilemiyorum. Umarim yardimci olur.gecmis olsun.
aktardan sabır tası alırken papatya ve rezene de almanızı tavsıye ederımBen özürdiledim konu kapandı yalnış anladigımi belirttim msjları gözden geçirirsen görürsün cemkiren sensin suanda senin tavsiyene ihtiyacım yok
Yaa bi git Allah aşķina tipikaktardan sabır tası alırken papatya ve rezene de almanızı tavsıye ederım
sakinlestırır...
Dogumdan sonra komplikasyon gelisti,beyin damarlarim tikandiMrblar neden 6 ay kullandıniz ben 20 gun kullandim o dönemdede emzirdim clexanda emzirme dönemin kesinlik kullanılmamalıdir ibaresini gördüm ayrıca biliyosunuz birsürü hap yazılıyor onlarda var doktorda emzirme dedi emmebilme durumu olsa hiç degilse 1.5 yasina kadar emzirsem diye internette baya araştırdim bitkiseltedavilere kadar ama açıkcasi karnımdakinede zarar vermeyi göze alamadim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?