Suanda neler hayal ediyosunuz,nelerin gerceklesmesini istersiniz

şuan oturduğum semtten taşınıp başka yerde ev almak istiyorum
kocacığımla ve ailelerimle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bi hayat istiyorum
güzel güzel sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebişlerimin olmasını istiyorum

şuan oturduğum semtten taşınıp başka yerde ev almak istiyorum
kocacığımla ve ailelerimle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu bi hayat istiyorum
güzel güzel sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebişlerimin olmasını istiyorum

güzel allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder hepimizin gönlüne göre verir

Tabiki ilk istediğim sağlık,mutluluk,huzur ama çok şükür bunların hepsi yerinde.
Şu an için en çok istediğim şey hayırlısıyla güzel bir iş. Şuan çalışıyorum ama işimden hiç memnun değilim ve bu beni çok yıpratıyo kpss ye girdim inşallah yeterli bi puan alır yerleşirim hayırlısı ile, :Saruboceq:

[BHepimizin en çok dileyecegi şey eminim ki mutluluk...

Ama ben bunun yanında mutlu bir yuva bir de bebiş istiyorum:utangac:[/B]

hayırlısı ile sağsalim ikinci yavrumu da kucağıma almayı hayal ediyorum..
ev satın almak üzereyiz... hayalimdeki ev olmasını istiyorum...
bir de şu allah ın dağından bir an önce kurtulmak tek hayalim...

İlk önce sağlıklı bir hayat istiyorum çünkü çok sağlık problemi yaşadım hem kendim hemde çocuklarımda,,,,,çok ihtiyacım var sağlıklı ve huzurlu bir yaşama,,,,,birde mümkün değil biliyorum ama eski günlerime geri dönebilmek isterdim(sağlıklı ve genç yaş dönemlerime)son isteğimde bir tanede kızım olsun istertdim,,,

öncelikle aileme,kendime,nişanlıma ve ailesine sağlık,huzur,mutlu olmasını:nazar: diliyorum.Allahım inşallah nişanlımla evlendikten sonra mutlu oluruz.inşallah eşim sadık,beni herzaman seven,ama aynı zamanda sevdiğini söyleyen, olursa ev işlerimde yardımcı olan bir eş olsun.

kızımın güzel bir eğitim almasını dililyorum, kendini garantiye alacağı, güzgün standartlarda yaşamasını sağlayacağı bir iş bulmasını veya kurmasını istiyorum. kendim içinse sadece onu seyredip gururlanmak istiyorum...

sevdiğimin yanında olmayı hayal ediyorum..
zaman çok çabuk geçsin gözlerimi açayım evimizde olalım..
mutlu günler yaşayalım :1hug:

en kısa sürede kaynanamın bulunduğu binadan taşınmak istiyorum.
sanırım bu gerçek olursa diğer tüm dileklerim bir bir gerçekleşecek.kaydirigubbakcemile2

rabbim çocuklarımı ve dünyadaki tüm çocukları bütün kötülüklerden korusun
ülkemde hiçkimse terör yüzünden şehit olmasın, pkk kahrolsun
analar ağlamasın, analar hep gülsün
öğrencilerim çok başarılı olsunlar, bu yıl girecekleri sınavı kazansınlar

kendi adıma da sadece sağlık, sadece sağlık, gerisi kolay...
aminnnn

[şu anda tek hayalim bağdat cad. deki hacıbeyin şamfıstıklısı dondurması.:çok üzgünüm:.... offfff. tatlı krizine girdimmmmm./COLOR]

hayırlısıyla
doğal yollardan hamile kalmak ve hayırlı evlatlar dünyaya getirmek istiyorum
Allaha şükür şimdilik tek arzum bu

Girdiğim sınavı kazanıp. Hiç kimsenin göz yaşlarını görmeden beni ikna edici sözlerini işitmeden bu şehri bu memleketi burayı tekr etmek burayı bensiz bırakmak istiyorum:çok üzgünüm:

Bu şehir benden cok şey aldısenağlama

VALA BEN HEP HAYAL KURUYORUMMM.....ZATEN BAZEN DE HAYAL LE GERÇEKLERİ KARIŞTIRIYORUMM... AMA NAMIK KEMALİN BİR SÖZÜ VARDIR HAYALLE YAŞAYANI 1 HAYALSİZ SİZİ 2 DİYE (KABA TABİR OLDU ÖZÜR):utangac:

Back
X