Öncelikle Allah annenizin mekanını cennet eylesin ve Allah kendi çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip eder.cok yakın dostumun bırı yurtdısında bır dıgerı atandı doguda. Kv ikede cok yakın degılım duygu olarak. Ailem ck klabalk degıl babam var annemı kaybettım. Kendımı cok yalnız hıssedıyorum 1 yıldır cocugumda olmuyor. Esım dost sırdas arkadas ask aıle herseyımmm ama cok yalnız hıssedıyorum kendımı 1 ay sonra işe baslıyorum . Yalnızlığı severdım eskıden şimdi agır geliyor. Kendını yapayalnız hisseden bir benmıyım..
Öncelikle Allah annenizin mekanını cennet eylesin ve Allah kendi çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip eder.
Ben birkaç yere yazmıştım:Herkes kendine yalnızdır.
Şu hayatta yalnız değilim diyen hiç kimse kolay kolay kimse yoktur.
Boşversene yahu eşin yanında sağlıklısınız şükret, tamam yalnız hissediyor olabilirsin ama işe başlayınca kafan meşgul olur zaten kendine dert etme böyle şeyleri
Ya eşin de olmasaydı? Yalnızlık bazen insnaın içinde oluyor öyle kalabalık arkadaş grubunun içinde oturup kendini oraya ait hissetmiyorsun. Bu biraz ruh halinin yanıltması seni, yalnızım dedikçe bu yöndeki hissin artıyor. Kendini şartlama. Bir eşin, baban, sevmesen de kayınvaliden, işin, illa ki bir iki arkadaş veya komşun var. Bu yalnızlık duygusuyla iş ortamında insanları dost bilip güvenme hemen lütfen, genelde kazık atıyorlar.
Hayırlı olsun bu arada..
Eşiniz yanınızda ya daha kötüleri var
İşe başladığınızda inşallah bu duygulardan kurtulursunuz.Mevlam hayırlı evlat nasip eylesin.
Ben çok daha beterim haline şükret canım.
Bende aynı durumdayım. .
Bazen ruhum sıkılıyor. .
Şükür bugünümüzü aratmasın. .
Rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?