Şuanki ruh halim:(

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
cok yakın dostumun bırı yurtdısında bır dıgerı atandı doguda. Kv ikede cok yakın degılım duygu olarak. Ailem ck klabalk degıl babam var annemı kaybettım. Kendımı cok yalnız hıssedıyorum 1 yıldır cocugumda olmuyor. Esım dost sırdas arkadas ask aıle herseyımmm ama cok yalnız hıssedıyorum kendımı 1 ay sonra işe baslıyorum . Yalnızlığı severdım eskıden şimdi agır geliyor. Kendını yapayalnız hisseden bir benmıyım..

Bir ben mıyım boyle hısseden..

Öncelikle Allah annenizin mekanını cennet eylesin ve Allah kendi çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip eder.
Ben birkaç yere yazmıştım:Herkes kendine yalnızdır.
Şu hayatta yalnız değilim diyen hiç kimse kolay kolay kimse yoktur.

İşe başladığınızda inşallah bu duygulardan kurtulursunuz.Mevlam hayırlı evlat nasip eylesin.

Ya eşin de olmasaydı? Yalnızlık bazen insnaın içinde oluyor öyle kalabalık arkadaş grubunun içinde oturup kendini oraya ait hissetmiyorsun. Bu biraz ruh halinin yanıltması seni, yalnızım dedikçe bu yöndeki hissin artıyor. Kendini şartlama. Bir eşin, baban, sevmesen de kayınvaliden, işin, illa ki bir iki arkadaş veya komşun var. Bu yalnızlık duygusuyla iş ortamında insanları dost bilip güvenme hemen lütfen, genelde kazık atıyorlar.
Hayırlı olsun bu arada..

haklısın.. cogu kalabalıgın ıcınde bıle yalnız oldugumuzu hıssedıyoruz.

Boşversene yahu eşin yanında sağlıklısınız şükret, tamam yalnız hissediyor olabilirsin ama işe başlayınca kafan meşgul olur zaten kendine dert etme böyle şeyleri

Boşversene yahu eşin yanında sağlıklısınız şükret, tamam yalnız hissediyor olabilirsin ama işe başlayınca kafan meşgul olur zaten kendine dert etme böyle şeyleri

dert etmek degıl de hersey paylasılınca guzel boş kalabalıktansa yalnızlıgı tercıh ederım sadece duygu olarak bazen agır gelıyor

Eşiniz yanınızda ya daha kötüleri var

cok haklısın sanırım buara cok deger verdıgım ınsanlardan uzak olmak boyle hıssettırdı.. sukurler olsun ailem esım var

Bende aynı durumdayım. .
Bazen ruhum sıkılıyor. .
Şükür bugünümüzü aratmasın. .
Rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere. .

yalnız değilsin,eşi,işi,dostu olmayan bisürü yalanın içine farkında olmadan yuvarlanmış bir de ben var

merak etme dönem dönem hepimiz yalnızız ama uğraşlar bularak zamanınızı geçirebilirsiniz hem yalnızlığınız da aklına gelmez

Annenize Allahtan rahmet diliyorum mekani cennet olsun.yalnizlik en cok nezaman yalnizliktir biliyormusunuz en sevdiginixin sizi sirtinizfan vurup yaraladigi icinizi acittigi zaman onu yar bilip gozyaslarinizi icinize akittiginizda yalnizsiniz, cocuklariniz var ama onlarin varliklarinin mutlulugunu hissedemiyorsunuz oysa ne cok istemistiniz onlari .boyle iste yani bence sukredin , elinizdekilerin tadini cikarin mutlu olun .ilerde hayirlisiyla rabbim evlatda verir insallah.

Bende aynı durumdayım. .
Bazen ruhum sıkılıyor. .
Şükür bugünümüzü aratmasın. .
Rabbim hayırlı evlatlar versin bizlere. .

Amin canım benimde öyle .. Kendı içimizi dınlıyoruz ondan bnmde ruhum daralıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…